Copiluti de mai-iunie 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 9
fran spune:
Buna!
Chris-voi ce faceti acum, o mai lasati in patutul cu gratii? Ca noi deja am trecut la patut mare si ieri prin articolele de la babycenter am vazut ca recomanda intre 2,5-4 ani sa se faca schimbarea...cu explicatii ca de acum e mare bla, bla...pai si Iepu' incerca sa sara cum sa o mai tin pana pe la 2 ani...
Bea- pai cum am zis si eu, ai baiat cuminte mey, sa-ti traiasca si sa ramana tot asa
. Eu am vrut sa zic ca daca sunt copilasi care nu se comporta "ca la carte", nu e neaparat vina parintzilor (cum sustinea de exemplu sotul lui Andutzy). De exemplu, tu il pui in pat si eventual maraie...pai Iepu' SARE (sau cade), deschide usa si vine dupa noi...Finul meu de 9 luni URLA cand e pus sa stea in scaunul de masina. Si totusi nu a fost luat niciodata in brate in masina, deci "stie" ca nu-l vor lua.Totusi urla. Si ei si noi folosim acelasi tip de scaun, aproape aceleasi jucarii si carti in timpul mersului cu masina, etc. Iepu' nu a zis nici "pas" pana acum iar asta micu' urla cat poate...
In concluzie...vreau si eu baiat ca al tau...![]()
Andutzy-pai haleste bine, si nici "firav" nu mi se pare...
Iepu' bea lapte (gol, fara nici un fel de cereale ca se lasa cu scandal)pe la 6, pe la 9,30-suc de portocala cu 2-3 biscuiti
la 12,30-13-supa si felul 2(cu carnitza)si paine
la 16-17 (dupa somn)-piersici cu biscuiti/chec/budinca de orez cu mere
la 20-20,30-mancare gatita(cu carnitza)
la 22-lapte
la 1,30-2 lapte
la 4(uneori) lapte
Deci problema noastra e clara-fara cereale "clasice", la cutie. Altfel mananca biscuiti, paine, orez...A avut si o perioada cand bascula cate o cutie jumatate de 7korn pe saptamana (facut cu apa, nu cu lapte). Si atunci tot prost lua in greutate, asa ca eu una nu ma mai stresez...Merg pe ideea ca organismul ei stie mai bine decat mine de ce are nevoie si aia haleste...Eu doar ii ofer si ea alege...Si desi mananca destul de putin, macar o face cu placere.
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
fran spune:
Ups, care colaj cu mamici, de asta nu stiu nimic...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
lucas spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Aoleu, asa-i, vine BabyExpo. De fiecare data am zis ca nu ma mai duc, dar parca vad ca ma inghesui pe acolo si de data asta. Anul asta cica tine 4 zile, de joi 21 sept. pina duminica 24 sept.
Raluca, ti-ai luat si tie trening de la Piciul? Asa tare ai slabit?
elisor spune:
Lucas si Bianca foloseste cuptorul pe post de oglinda (sunt urmele degetelor ei peste tot) dar cand vede lumina aprinsa zice "ade" si-si tine manutele retrase.
Pls, mai pui o data linkul cu pozele voastre din vacanta si pentru mine ca am ratat vizionarea.
Sarumana de felicitari.
Bianca mananca cam asa:
pe la 9-10 lapte 240 ml cu 1 lingurita de cereale
pe la 14-15 felul 2 sau ciorbita depinde ce am
pe la 18-19 fructe taiate bucati, biscuiti sau gusta din farfuriile noastre
daca ajunge la ore tarzii, peste 22 ii mai dau un 120 ml lapte.
Problema noastra consta in cantitatea mica de lapte si lactatele in general, ii mai dau almette cu iaurt pe painica seara ca sa mai suplinim lipsa iaurtului, de cand mi-a vomitat la mare numai iaurt nu vrea sa-l mai vada, pana atunci era fan.
Nu pot pricepe de nu-i plac pufuletii, probabil ca scartaie intre dinti.
Ieri am gasit in gunoi sandalele ei si in wc odorul cu care doarme.
Eli si puiutii: Bianca (13.06.2005) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei
lucas spune:
elisor uite aci:http://www.dropshots.com/matei2005
la ppozele din 13,14 august o sa vedeti unde am stat la munte in Bulgaria!!!!!!
de ce zici de Bianca ca e slabutza? pai asta e media la virsta asta. cred ca si Matei tot pe acolo e, dar el e lungan, de.. e baiat!!
elisor spune:
Fran s-a oferit Bea sa faca un colaj si cu noi mamicile si tb. sa trimitem poza single, portret, dar nu stiu pana cand sau daca se mai face.
Laura, hai mai, ce-i cu voi?
Anca am reusit sa vad toate 3 albumele, ati trecut de la cald la rece, v-ati incarcat retina cu frumuseti canadiene, mi-au placut in mod deosebit cele cu Patrick balacindu-se imbracat, cu tine iar in fundal e lacul acela superb.
Acomodare usoara la reinceperea serviciului si gradinitei. Cum ati petrecut ieri?
elisor spune:
Lucas ce conditii bune ati avut la vecinii nostri. Cu greu m-am prins si care e tatal lui Matei, ati fost cu parintii?
Asa e, Matei e un lungan si are niste ochi mari si negri (sau caprui nu-mi dau seama) asortati cu niste gene superbe.
Faine poze.
Nu ma plang ca ar fi slabuta ca nu e, dar n-a crescut in 2 luni deloc, nici in cm nici in grame si plus ca nu mananca suficient lapte si a inceput sa scartaie si la capitolul lactacte.
Am vazut-o pe Margareta Paslaru la Bv, la varsta ei arata super bine, aproape neschimbata.
Tdi spune:
mai...pe pagina 2?!?
am mai avut cateva tentative sa va scriu si tot la coada era subiectul nostru![]()
eu din pacate nu apuc sa mai fac nimic in afara de pazit butelia asta de kupil ca-mi face boacana si secunda, e ceva de speriat!
Elisor
. Sanatate lui Andreas si felicitari pentru mergareatza
! nu te ingrijora cu cresterea ei ca-i ok, de pe acum nu mai cresc regulat ci "in valuri". io-s ingrijorata de la polul opus ca-mi creste pitik prea mult, deja e mai inalta decat majoritatea copiilor de 2-3 ani!![]()
Album Alyssa
lucas spune:
elisor, da, conditiile au fost foarte bune.si mai ieftine decit in RO.
nu, nu am fost cu parintii. sunt prietenii nostri de ani de zile,(sunt mai mari decit noi cu 10 ani, dar ne simtim bine impreuna si mergem impreuna in vacante, sarbatori, zile de nastere). tinara don'soara din poze este nasa lui Matei.
Nashul lui Matei este nepotul meu, care tocmai ce a devenit student, fericire maxima pe noi toti!
Matei are ochi caprui si la gene seamana cu tac'su, ca si el le are super lungi!!! toata lumea imi zice asta.
cu lactatele, nu pot sa ma pling, acum ca am inceput Humana Junior lichid e si mai bine. la iaurturi le-am incercat cam pe toate, am mincat o saptamina la iaurt de mai aveam putin si aveam pielea creata.am vazut ca ii place cel de la Campina. nu ai incercat cu papanasi fierti? si peste ei iaurt? sau in mincare sau supa sa ii pui o lingurita de iaurt? eu i-am mai dai iaurt cu piersica rasa si i-a placut.
babygirl spune:
Va uitati la emisiunea care este pe tvr2 acum? Eu zic ca merita.
Elisor,scuze pt intarziere,dar n-am avut net ieri. Ai inceput dieta? Eu am terminat prima zi cu carne de vita. Am dat 2 kg doar, dar sper sa se mai duca 4 pana la final. Sunt cam vlaguita, mi-e cam foame pt ca eu nu ma prea impac cu carnea de vita,asa ca am mancat putin azi. La orez am adaugat curry, la paste ulei de masline si sare,gratarele le-am facut in unt.Maine o sa-mi iau 6 hamburgers si o sa mananc doar carnea.Nu mai rezist inca o zi cu vita.Plus ca miroase in toata casa dupa cartofi prajiti si gratare de pui si vita. Astept zilele cu mici.O sa-i cumpar de-a gata de la "Cocosatul".Nu mai prajesc nimic in casa asta o vreme.Si hainele-mi miros,si parul,tot!Succes si tine-ma la curent cu progresele.
Androix,cand am vazut pozele tale am zis ca Filip iti seamana teribil,dar dupa ce am vazut ultimele poze cu tati...WAW...sigur nu-i Filip,ci Mihai?
Ce a mancat Ema azi:
06:30 200ml Humana Junior Drink
09:00 un mar,o para,3 prune,3 biscuiti(aproape piure)+adaugat la final juma' de pumn de fulgi cu miere de la Nestlee(nu pt bebelusi)
14:00 broccoli cu un ou intreg si unt(piure)
17:30 ma cu br cu la (de fapt mamaliga cu branza de vaci,cascaval,unt,iaurt zuzu).A servit 7 lingurite.
20:00 120ml Humana Jr.Drink