Copiluti de mai-iunie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

ROFL=rolling on the floor laughing. Adica te rostogolesi pe podea de ras Adica este o varianta de la LOL (laughing out loud=razand cu hohote)

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Aha, am gandeam eu ca tre sa fie vreo prescurtare d-asta...
Atat? Nu mai scrie niminei nik? N-aveti pic de mila de suncile mele, ma duc sa la pistrocizez pe bicla

Andreea mamica lui Filip Stefan
Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Salutici la fete!

Fran, ar fi bine ca Alex sa nu-si schimbe atitudinea cu dormitul, ca la mine nu tin faze din astea. Si nici cu taica-su... Il pun in pat, il pup de noapte buna si cu asta basta! Ne mai vedem dimineata! Daca maraie, il las asa cateva minute cand se opreste singur, pentru ca stie ca nu vine nimeni la el...

Iar cu jucatul singurel, el asta face mai toata ziulica cand suntem in casa, si eu spre exemplu, am treaba! Altfel mi-ar fi greu... El este un copil cuminte deobicei, nu am probleme cu el... Iar cand vrea apa sau lapte, vine in bucatarie si arata cu degetul ce vrea... Biberonul mare cu lapte sau cel mic cu apa sau canita, care tot apa are in ea... Incerc sa-l dezvat de bibe si vad ca este ok. Bea din orice... Pana si din pahar...
Mai are o faza frumoasa care a invatat-o de curand. Dupa ce i-a bibe de lapte, se duce in sufragerie, se urca pe canapea si isi bea laptele linistit... Ma bucur cate lucruri invata de la o zi la alta! EU raman cu taica-su super incantati si mirati... De unde le invata?

Fetelor mai comunicati-mi date de nastere, cele care nu ati facut-o. Haideti ca sa se mareasca lista!

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Io sint bagata intr-un program pin' la coate si vad numai avioane si tinte de pe radar in fata ochilor.

Apropo de bicicleta, tare as arunca-o pe geam pe a mea ca ma incurca si-mi ocupa o multime de loc. Si parca vad ca-i vine vreo idee lui Andrei sa se catere pe ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

fetelor, am si eu o durere, puteti sa ma ajutati cu niste repere pe ore, in special dimineata si seara cu ce le dati la pitici sa manance? Daca va ajuta cu ceva, noi avem in felul urmator:
10: cascaval cu painica, lapte cu miere
11: in parc, fructe cu biscuiti
14-15: 2 feluri mancare gatita
18: iaurt cu banana si biscuiti
21:un bibe de lapte cu cereale.
Cam intre fiecare din aceste mese, mai bea cate un bibe de 150 ml cu laptic.Inclusiv unul la 5-6 dimineata. E suficient? ai vostri cam cat si ce mai papa?

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Whoaaa, daca ar manca Andrei atita as fi fericita!!!
Andrei nu bea lapte deloc.
Dimineata pe la 8 omleta, sau crenvusti sau sunca de pui sau iaurt cu biscuiti sau cu chec sau cu muffin daca am facute. Daca nu cumva pune ochii pe fructe, ca azi, cind a halit struguri de la 7 dimineata.
In parc fructe+brinza dulce+biscuiti, in jur de 10-11.
Pe la 14-15 un fel de mancare gatita plus ceva fructe daca are chef.
Undeva pe la 17-18 un iaurt.
Pe la 20-21 un castronel de cereale sau orez cu lapte sau gris cu lapte.

Daca ne vede pe noi mancand mai ciuguleste si de prin farfuriile noastre, dar doar de pofta. Mai capata cite un biscuite, pufulete, covrig, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Fetele aveti grija cu cerealele puse in lapte!!!
Eu am gresit cu Cristian acum 6 ani l am indopat cu orez, grau cu miere etc puse in laptele dinainte de a face nani si rezultatul a fost ca s a cam ingrasat.
Acum la 7 ani avand in vedere ca s a lungit este ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Filip e singur in bucatarie si-si face de cap cu un castron de pilaf... Mi-e groaza cand ma gandesc ce-o sa gasesc...
Mananca bine Dragos.
Noi avem asa dimineata la trezire un bibe de lapte cu cereale
10 (optional, doar cand cere el) azi de ex: o felie de paine cu unt si muschi tiganesc (a gasit mihai o chestie de la firma "matache macelaru'" care sunt mai scumpe dar cica sunt abs. naturale, fara coloranti si nitriti de tot felul)+ doua iaurturi, unul simplu, unul cu fructe.
12-13: supa de pui + felul doi
16-17: iaurt cu fructe si cereale, sau banana cu branza sau simpla
19 cel tarziu: ori ce mancam noi ori ce n-a mancat la 17, alternam.
21-22: bibe cu lapte si cereale.
Mai primeste intre mese biscuiti, pufuleti prostii d-astea...

M-am dus in bucatarie si am prestat si dushul de rigoare, acum ma duc sa curat si bucataria

Andreea mamica lui Filip Stefan

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

da, bine, eu de Matei nu va spun ca as fi la ASA NU!!!
felicitari la umblareti (MAYA si BIANCA) si la vorbaretzi (EMA)

de jucat se joaca singur, chiar isi gaseste ceva de facut (de ex. sticle de plastic, rupe cotorul cartilor, gaseste diverse cutii ale lui mami si le varsa /rastorna, linge deodorante, etc, etc, si vechea lui placere se pupa in geamul de la cuptor), jucarii..m-am cam oprit din cumparat, nu il tenteaza, nici macar tricicleta, dar rotile daaaaaaaaa.
inca nu vb., ce sa mai lege cuvinte!!!, de abea spune mama si tata dar bolboroseste toata ziua pe limba lui acolo.
ieri i-am pus CD cu desene animate, fix 2 minute s-a uitat.
de Baby Einstein nimic, dar la MTV si la reclame se uita. cutiutele muzicale, bani aruncati, ma gindesc ca poate mai tirziu.

OanaC o mai duci la biblioteca unde se citesc povesti? asculta? sunt tare curioasa.

Elisor, Androix super poze.mama, mama ce aparat si-a luat Mihai!!!

de imbracat: eu am luat training de la PICIUL si pentru mine si pentru MAtei, am vazut incaltari misto, dar astept baby expo sa vina aia din Cluj, aveau anul trecut niste ghete de iarna meseriase.

Mergi la inceput

Aoleu, asa-i, vine BabyExpo. De fiecare data am zis ca nu ma mai duc, dar parca vad ca ma inghesui pe acolo si de data asta. Anul asta cica tine 4 zile, de joi 21 sept. pina duminica 24 sept.

Raluca, ti-ai luat si tie trening de la Piciul? Asa tare ai slabit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Helau!
Am fost la doctor cu plozishorii, la bilant.
Problemele sunt din partea lui Andreas, cum era de asteptat, slab, inalt, ganglioni mariti, inceput de scolioza, m-am socat cand mi-a aratat doctorita ca nu are omoplatii la acelasi nivel si ca incep sa iasa oasele toracelui in afara si daca nu luam masuri urgente nu-si mai revin. Trebuie sa-i fac vigantol (D3) injecatbil si analize MFOP ca-l suspecteaza de intrusi, adevarul ca mananca ca naiba, dimineata cereale cu lapte si seara pe la 9 o tentativa de pranz ca se plange ca i s-a umflat burta si nu mai incape, mai putin decat un copilas de 1 an.
Partea buna e ca a scapat de moldamin, s-a stabilizat si aslo la o valoare normala si vom mai repeta peste 6 luni sa fim siguri ca e totul ok.
Cand l-a vazut si cu fatza belita toata...
Bianca e incredibil de mica, a masurat-o de vreo 4 ori asistenta si cum nu ne venea sa credem ca in 2 luni n-a crescut nimic a masurat-o si dr., deci are 74 cm si 11 kg. Ea e bine, trebuie sa mergem doar la control la ortopedie pentru suspiciunea de displazie pe care o "taram" de la 2 luni, dar nu cred ca vor fi probleme. Desi dr. si asistenta sunt niste dragute Bianca tot refractara e cand le vede, cel putin cand a intins-o pe pat sa o palpeze a inceput sa urle, ca o salbatica. Mi-a spus dr. ca se vede ca ma ocup de ea, asa o fi, atunci nu pot spune acelasi lucru de Andreas.

Androix pai nu trebuia sa ma scoti din casa veneati voi la noi sau poate as fi iesit, cine stie?
Referitor la romanasii nostri tb. sa mai spun un lucru: erau unii in Harghita care a doua zi dupa inundatii s-au mobilizat si au inceput sa degajeze zona, apoi sa se apuce de construit, n-au stat cu mainile in san pana le da statul, e drept ca au primit ajutoare, dar au venit ulterior, in comparatie cu satenii din sudul tarii care exact cum spui tu, harghitenii la un an de la dezastru aveau casele ridicate cu manuta lor, netencuite dar locuibile. Bravo lor!

Andutzy puiutul tau mananca bine, foarte bine. Daca inainte se prindea repede dar nu tineai, acum probabil va fi invers, se prinde greu si tine, speram sa fie asa, nu? Pana la Craciun poate vei fi gravi, mai e timp.

Cristina aoleuuu, trebuie sa fii cu ochii pe ea ca pe bomba cu ceas, bine ca a semnalizat iminentul pericol si nu s-a intamplat nimic, acum e perioada cand sunt curiosi, inventivi...
Faina reclama, n-am auzit-o, adevarul e ca ti se ia cand vezi atata ridicol in reclamele astea la detergent, pasta de dinti

Bea pai pune lista atata cata e si asa poate vor mai apare pe parcurs si alte mamici. Pentru colajul cu mamici care e termenul de predare a pozelor?

La voi bate vantul? Aici e tare suparat pe lume si viata, ar trebui sa dau o tura prin Carreffour ca s-a golit frigiderul, sa vedem cum stam cu cheful.
Inca nu i-am cumparat papucei de casa, trebuie sa mai caut.

Eli si puiutii: Bianca (13.06.2005) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei

Mergi la inceput