Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (88)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Daniela, incearca sa-i dai ceai de musetel . Si poti sa mai incerci si prunele ca sunt foarte bune impotriva constipatiei. Prietena mea are o fetita de 7 luni si asa a rezolvat probelema, cu prune. Ii pui in piureul de fructe. Da si am mai auzit si de sucul de portocale ca ar fi bun, dar prunele au efect garantat.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ceau gagici,noi ne-am intors de le SElgros,am fost sa avem cu ce umple camara ca batea vantul
Diana a dormit de la 17 pana la 19,30 ,pe uram a papat (chiar am uitat sa o intreb pe mami ce i-a dat - ca inainte de a a dormi a papat 200 g curcan cu mazare) Acu au iesit la plimbare.
La noi vremea s-a facut frumoasa,maine si poimaine va fi si mai cald!
Fug sa pap si revin.

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Intre timp mi s-a trezit mandra, a papat niste iaurt cu "5 cereale" de la Nestle si acum este in brate la mine face de toate, ma trage de urechi in primul rand(or fi prea mari?) da cu picioarele in tastatura..si se hlizeste la pozele pe care le vizionez eu.
Ali, lasa mama ca va cresc si voua dintisorii, va urez la toate sa n-aveti probleme, Ioana mea n-a facut febra, n-a facut diaree si nici n-a plans exagerat, intr-o singura noapte s-a foit si mai maraia cand si cand. Acum om vedea cum o fi la canini ca am auzit ca acolo este durere mare. Multam de sfat, eu cand si cand ii mai dadeam portocala si morcov dimineata dar se pare ca va trebui sa institui regula ca nu se mai poate. Eu mai sper s-o ajute si iaurtelul.
Heheeee Irina draga daca as reusi sa-i dau Ioanei ceva ceai m-as autodeclara mamica anului. Nu vrea lichide si pace. O mai pacalesc cu niste piureuri lungi. Cred ca-si acopera necesarul de lichide de la san ca altfel nu-mi explic, altfel ar fi deshidratata. Si credeti-ma ca am incercat toate metodele si tot felul de lichide indulcite sau neandulcite, acre sau amare. Mai lucrez la aspectul asta.
Cred ca sunt mamica cea mai exagerata, eu n-am reusit s-o scap pe Ioana, n-a cazut niciodata!!!
Am vazut si ceva pozici. Scumpa foc Iarina, ce-i mai plac picioarele, Ioana doar cand este fara pampers reuseste performanta asta...o fi prea grasa sau prea comoda?
sabina si ea este o frumusica cu papusica ei. N-a cazut cadita de pe cosul ala de rufe??? Valeuuu la ce innot trage ioana la cada cred ca era demult pe jos!
Ana de Franta, spor la treaba si la pregateli si sa aveti un botez reusit!

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

SILVI mai un pic si esti iar ca inainte! Iar Alain parca vad ca va papa pe cand te intorci!
DANIELA mama ce de dinti,cat despre constipatie,cred ca cerealele cu fructe sunt super,cel putin Diana baga pe gura si imediat ies pe Dar e ciudat pentru ca si tu parca inca alaptezi,n-ar fi normal sa fie constipata in cazul asta.
ANDIARORO las-o naibii de lumanare,deseneaza pe ea o funda cu carioca si ai terminat treaba
ALI lasa ca si Dianei i-au aparut cei doi dintisori de jos fix cand a facut 7 luni,deci nu asa de devreme...
ANA ai ajuns MAMA TEMBO ajuti pe toata lumea cu indicatii,retete etc. daca tot esti p-acilea.
Avand in vedere ca e WE ma mir ca sunteti si atatea prin zona!
Acu ca am bagat pizza in mine ,ma apuc sa vad ce pun la spalat maine dimineatza.
Da-s prin zona!
Mai, am uitat cat zicea Denisa ca sta prin Mexic,stie careva??? Ca acu m-ati bagat la idei cu uraganul ala

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Si la noi vremea este super nasoala, nu-mi placea nici la 50 de grade dar nici chiar asa de frig. Ce naiba deja vine iarna??? Nici nu stiu cum naiba o sa-i fac baie Ioanei in seara asta ca termometrul din camera nu arata mai mult de 20 grade? Bag caloriferul??????
Moni, s-a umplut debaraua???
Cred ca sunt singura nebuna care nu i-a dat lu` fisa mancare la borcanel, mai este cineva?
A, si inca ceva, mai este vreuna care alapteaza si nu i-a venit CM?
Hai ca m-am pus pe scris odata cu venirea frigului:)))

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

DANIELA lasa ca si eu daca nu aveam de mers pe strand ,sau in concediu nu ma bagam la borcane.Dar uite ca si azi am cumparat curcan cu mazare si peste cu nu mai stiu ce (orez?) .Ca de exemplu mazare proaspata tot nu e,iar curcan ... cine naiba face,ca eu una nu.Si peste din borcan a papat cat de cat,dar facut de mine ba. Plus ca e bine sa fie acolo de urgenta niscaiva borcanele,inclusiv cu ceva fructe,ca nu se stie cand ma trezesc ca s-a golit frigiderul si camara de fructe si ... pana ajung la piata ... (e peste drum )
Azi am cumparat o tona de iaurturi de toate felurile si am luat si branza de vaci si Almete, ca m-ati provocat.Acu sa o vedeti pe Diana!

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

DANIELA mie mi-a venit ciclul de vreo 2 luni ,probabil pentru ca alaptez tot mai rar(2-3 ori pe zi).Dar mor de ciuda ca vine neregulat,la mine care de cand ma stiu venea regulat.Dar cum zicea ginecologul,e de la EXLUTON

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Daniela 4 dinti deja??? Si noi nimic!!!! Pentru constipatie: pere, prune, suc de morcov, Tummy Tea de la Hipp, ceai de musetel. Scoti orezul, morcovii fierti.
Silvi felicitari pentru kilele date jos - nu te mai stresa cu toate alea, gandeste-te ce norocoasa esti ca pleci in concediu!!! O sa dormi, o sa te plimbi si alte activitati casnice! Drum bun iti urez!
Ana bafta cu pregatirile, camasa, lumanarea etc. Sa ai un botez super-reusit!!

Eu sunt varza, m-am umflat - nu se specifica ce anume, maseaua, amigdala, ganglion?!?! Nu pot sa mananc, nu pot sa deschid gura sau sa inghit saliva. Ma doare de mor, am inceput sa iau antibiotic si Nurofen, sper sa ma repar.
Carla s-a trezit azi-noapte, desigur. Ca sa descriu situatia intr-un cuvant, cum zice prietena mea: bordel total.

Edit: Daniela nici eu nu i-am dat inca nimic de la borcan! Credeam ca sunt singura... dar cu toate legumele la nas, proaspete... nu vad de ce i-as da!
J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

JANINA Pai cum nu stii ce e? N-ai fost la doctor?

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

DANIELA mine sunt tot 23 de grade in casa,desi zilele astea afara erau 11 grade Eu i-am tot facut baie,dar mai rapid - 5 minute,fara prea multa balaceala.Si nu-i-am pus nici caciulitza - doar gluga de la halat pana am steers-o (Ursulina unde esti mai,ai gasit hugyes aia ? )

ALBUME DIANA

Mergi la inceput