Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (88)
Raspunsuri - Pagina 4
J G spune:
Ba da... raspunsul a fost: probabil ati tras curent!!! In fine, probabil maseaua de minte incearca sa iasa (face tentativa asta uneori, desi nu are unde) combinat cu o amigdala umflata. Mi-a dat antibiotic si cica sa-mi pun comprese calde. Evident ca alea nu raman calde nici 2 minute... asa ca am inventat eu o prishnitza: un biberon umplut cu apa fierbinte. Foarte bun, vezi domne ce inventiv e romanu'
J si Carla (05.02.2006)
monica70 spune:
JANINA no coment
MONI de DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
szaboali spune:
No ca pot sa stau si eu pe aici...ii da tata papa la Iarina.
marchplayer sa sti ca nici Iarina nu vrea lichide absolut deloc si eu am tot incercat cu tot felul nu vrea si gata.
J G asa am patit si eu de la maseaua de minte numai ca mie mi s-a blocat maxilarul si nu am putut nici macar un deget sa bag in gura si am fost la dr. si m-a taiat acolo putin ca sa poata iesi... asa ca nu mai sta si dute repejor sa nu patesti ca si mine, de durut nu doare daca mergi acuma ca te amorteste dar daca mai stai o sa iti para rau ca nu ai mers mai repede (ca si mie) ca sa nu te mai doara.
Monica un pic mai avem si noi pana la 7 luni dar nu cred ca vor iesi in curand,de durut o doare dar de umflat a fost umflata iar acum s-a mai dezumflat gingia putin,sper si eu sa trecem peste dintisori cu cat mai putine dureri.
ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
silvi_2005 spune:
Janina, sory ca ai probleme, sper sa te faci bine cat mai repede, sa-ti treaca, multumesc pentru aprecieri.
March, si eu sunt de parere sa-i dai suc de portocale si de alte fructe si in loc de apa, ceiut cald de musetel.evita cerealelesi orice altceva ce ar putea sa o constipe, trebuie sa-si regleze tranzitul sa faca fara nici o "interventie".Si Alain e cam constipat din fire, eu nu i-am putut da orez cu lapte si cerealele le cam evit, ii dau gris de la Humana seara si cam atat daca vad ca nu are scaun cum trebuie.
Moni, vad ca faceti proviizii serioase, ma bucur, ai si motive cu asa o papacioasa, pupici ei ca mi-e foarte draga. Sper sa mai dau jos si kg spus de tine, pe autocar...
Eu am terminat bagajele, am mai bagat ceva hainute la spalat si ma pregatesc de culcarica.Va pup pe toate si va doresc bebelasi cuminti si sanatosi, sper sa-l gasesc si eu pe Alain mancand ma bine.
poze
pufumic spune:
Hop si noi! Adica doar eu ca fi-miu doarme de vreo ora deja. Urari de bine intarziate sarbatoritelor zilei!
Cred ca Vladimir a trecut in regimul toamna/iarna. Mananca mai putin si doarme mai mult. Nu mai vrea cinci mese, doar patru. Si cred c-am pus-o, ca am descoperit ca nu mananca decat de la mine. Ce ma fac?
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
micio spune:
Buna seara!
Pe la noi umbla un virus "a sasea boala" cica, si bineinteles ca il lua si fi-miu si de asta a facut temperatura zilele trecute, apoi i-au iesit pe piele pete rosii micute. Asa ne spuse dr ieri la vizita. Acum este ok, a inceput sa pape si dorma mai bine. Maine diminata trebuie sa merg sa-i fac analiza la urina.
Daniela, nici Eduard nu bea multe lichide, daca bea 50ml de suc este bine, cand era cald rau mai bea ceai acum deloc. Eu inca alaptez, nu i-am introdus formula ca noi suntem sensibili la laptele praf, trebuie sa incepem cu formula de soia sau orez, dar inca mai este tzatzi si nu ma agit, nici eu nu am CM inca. Dar nu ma plang , ca m-am obisnuit si fara
Ana sa aveti un botez asa cum va doriti!
Oana & Eduard (19 ian 2006 )
https://www.dropshots.com/oanna
monica70 spune:
Eu voiam sa ma uit la un film,ca n-am mai facut-o de mult,dar Diana inca n-a adormit,acu am lasat-o in sarcina lui Ghita, ca eu n-am rabdare.Ce sa mai adoarma ea la tzatza dupa baie? Nu, acum face alpinism pe mine si dupa caz, pe Ghita daca vine si el in pat(eu o alaptez stand culcata in pat).Se sprijina de noi si acu se tot ridica in picioare si exerseaza si exerseaza... de ma innebuneste de cap.La fel face si pe jos,vine in patru labe la mine la birou si incearca sa se catzere tinandu-se de picioarele mele.Eu crec ca fata asta stie ca duminica vine Anutza lui Bee pe aici si nu vrea sa se lase mai prejos ,alta explicatie n-am ,ca a apucat-o asa deodata dorul de ridicat si mers in picioare!!!
ALBUME DIANA
szaboali spune:
Micio multi , multi ii trimite Iarina la frumuselul Edy sa se faca bine.
pufumic sa sti ca si Iarina papa numai de la mine, ca acuma seara a vrut si Mitica sa se bage si el in seama sa ii dea papa si nu a vrut.Cine stie...poate se vor schimba...
Mi-a papat numai 100 ml. laptic si nu vrea sa doarma ca are chef de distractii,dar o las ca poate maine dimineata ma lasa si pe mine sa dorm
la toate lumile...
ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
monica70 spune:
HA HA Diana evident ca papa de la oricine si daca vine unul de pe strada si ii da ceva (aici iar se potriveste cu Mario
URSULINOOOOOOOOOOOOOOOOO te-ai intors cu ceva vesti de la gineco? Hai mai, ca unora le e somn,dar asteapta sa vada ce misca
MICIO "a sasea boala"???? N-am mai auzit
ALBUME DIANA
szaboali spune:
Fetelor ia uitati-va cu cine se distra Iarina mea si cu cine povestea... aici si mi-a si adormit acuma.
ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni