grup de suport pt.renuntare la fumat
Raspunsuri - Pagina 17
nadyana spune:
Buna dimineata fetelor dragi!M-am trezit si am deschis la forum repejor sa va salut
si sa va urez sa aveti o zi buna si linistita.Pe cine am astazi alaturi de mine?Astazi de dimineata m-am trezit cu o ciuda pe tigari de nu va spun.Parca nici nu vreau sa le vad in fata ochilor
Asta poate si pt. faptul ca iar imi doresc ceva pt. mine.Nu stiu ce se intimpla, dar uneori parca ma transform
si chiar urasc tigarile.
anaisanais spune:
Bonjour!
! Vedeti ce francofona sunt?
Hai, popor, ca a mai trecut o zi in care nu ati fumat!
Nadyana, draga mea, nu este un cap de tara daca ai ''mai scapat boii in trifoi'', ca sa ma exprim usor neacademic!
. Nu te mai culpabiliza, asta este, oamenii mai au si scapari in viata asta! oricum, este important ca incerci sa renunti, si mai important este sa nu renunti la incercarea de a renunta(hai, ca te-am naucit
!)
Roxica, Lemoni, orice inceput este greu, daca ati hotarat ca este momentul sa renuntati, perfect, aici suntem, noi, ''grupul de suport''

himera spune:
Felicitari pt fetele care au reusit sa se abtina de la fumat.Este f important daca va puteti abtine si cateva ore,fiecare minut conteaza pt sanatatea voastra.
Eu vorbesc din proprie experienta, mi-a fost fffffffffff greu, imi este greu, dar ma bucur pt cei aproape 2 ani de cand nu am mai pus tigara in gura.
Draga Nadyana eu si acum imi doresc sa aprind o tigara, dar cand ma gandesc ce greu am trecut peste prima luna imi cam trece pofta.
Din cate stiu si tie ti-a fost cumplit de greu si cred ca numai pt asta si merita sa lupti in continuare.
Lemoni spune:
Din pacate nu am reusit de ieri si sunt tare trista unde este ambitia mea?
Curaj fetelor si va admir ,maine poate o sa fie o zi mai buna pt mine si voi reusi! Imi ramane numai sperantza ... ,cu ambitia stau mai prost.
sheherezada spune:
Azi ,prima zi in care nu am fumat nici o tigara.Poate ca ma ajuta si faptul ca sunt foarte racita.Dar nici macar nu am simtit nevoia de a fuma.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
eva03 spune:
Buna ziua tuturor!
Sheherezada felicitari!
Lemoni nu te descuraja! Poate ca astazi e o zi mai buna si vei reusi. Oricum, nu renunta!
mama lu' Claudiu
nadyana spune:
Fetelor, stiti ce scriam ieri dimineata, nu?Ca urasc tigarile.Si mai spuneam ca parca ma transform
eva03 spune:
Buna seara! M-am intors cu o intrebare. Cum a reactionat familia voastra, prietenii? Au inteles ca treceti printr-o perioada grea? Au incercat sa va sprijine sau sa va descurajeze? Parerile si atitudinea lor v-au ajutat sau v-au descurajat?
De ce va intreb? Pentru ca mi-am adus aminte ca data trecuta cand m-am reapucat am facut-o dupa o pledoarie deosebit de convingatoare a cumnatei mele, care, atunci, mi-a si pus la dispozitie tigarile ei. Ma ironiza si avea o atitudine de neincredere (ca voi ramane in continuare nefumatoare) incat am cedat
.
Ultima oara, toti colegii imi spuneau ca nu voi reusi, ca ma voi reapuca intr-o luna, iar eu ma ambitionam si fiecare zi peste termenul dat de ei reprezenta o reusita.
mama lu' Claudiu
sheherezada spune:
Ziua a doua fara sa fumez.Precizez inca o data ca nu am merite deosebite deoarece sunt racita bocna si poate ca si asta ajuta.Dar cel putin deocamdata nu am simtit nevoia sa fumez.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
violeta29 spune:
Buna curajoaselor!
Tineti-o tot asa, fumatul nu va poate face decat rau!Pe 1 noiembrie implinesc doi ani de cand nu am mai pus gura pe tigara si credeti-ma mi-e mult mai bine asa! Mi-a fost greu la inceput dar a meritat. Si asa cum s-a spus si pana acum e doar o chestiune de vointa:trebuie sa vrei cu adevarat sa te lasi. va tin pumnii si sunt alaturi de voi. sunt convinsa ca pana la urma veti reusi!
violeta