grup de suport pt.renuntare la fumat
Raspunsuri - Pagina 18
nadyana spune:
Buna fetelor!Nu spuneam eu ca parca ma transform?Nu stiu ce-i cu mine....Ori sunt pe cale sa ma reapuc, ori nu stiu ce-i cu mine
Doamne fereste!
Ieri am fumat 2 tigari si azi tot 2.Asta dupa ce 1 luna intreaga nu am fumat.Si ce este si mai rau este faptul ca mi-a intrat in cap ca reapucatul de fumat de face cu 1 tigara
si uite asa ma demoralizez ca daca am fumat deacum ma si reapuc
Nu stiu ce-i cu mine, nu pot sa-mi dau seama.Este adevarat ca am si o perioaa mai stresanta.Sau poate ca, la fel cum a patit si Eva, am patit si eu, doar ca eu am fost mai slaba:simbata trecuta stateam cu niste pieteni fumatori care mi-au spus ca sigur o sa ma reapuc, ca nu voi rezista.Si poate ca m-am demoralizat.
Nu spun ca nu sunt multumita, fumam inainte 1 pachet si ceva pe zi si acum oar 2 tigari, ar, fetelor, eu am stat o luna fara sa fumez deloc.
Offff, cei de facut oare?
Annie80 spune:
Lemoni....tenul, Lemoni tenul,nu vezi nimk schimbat la el, nu il vezi obosit si mult mai imbatrinit decat este el defapt....?
eu deobicei nu suntaddictive la uitatul in oglinda cu orele, dar de cand m-am lasat...si aici nadyana, chair daca ai scapat-o acea jumatate , faptul ca ai inceput sa le urasti din nou e un lucru mare
asa si eu, acei prieteni au venit iar la noi si iar au inceput sa rada de mine c ma las, au vrut sa ma tenteze iar sa fumez, si fiind romani i-am bagat acolo unde le sunt originiile de mama si sa ma lase in plata mea...sau uitat chiorash la mine si nu s-au mai pus cu nebuna ![]()

Stiti ca eu nu numar zilele? dar cred ca am 2 saptamani :-s
sheherezada spune:
Azi ziua trei.Nici o tigara si nici urma de dorinta.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
papushel spune:
Buna dimineata...nu vreau sa mai fumez..poate voi reusi de azi...am sarit peste cafea..am fugit la plafar si mi-am luat niste picaturi..mi-am burdusit frigiderul cu fructe..si acum nu-mi ramane decat sa fiu tare....foarte tare...ma ajutati?..eu sunt ceea ce se numeste o fumatoare inraita..de peste 14 ani..cam un pachet pe zi..vreau sa va spun ca niciodata pana acum nu am mai avut tentative de a ma lasa..azi e prima data..sper sa reusesc..
eva03 spune:
Papushel, iti urez bun venit! Vei reusi!
Nadyana nu intamplator am pus acea intrebare, si le rog in continuare pe fete sa raspunda la ea. Se vroia a fi, de fapt, o tema de discutie din care sa tragem concluzia ca trebuie sa fim foarte pregatite la reactia celor din jur si sa nu ne lasam influentate nici de ironii, nici de indemnuri.
Nadyana, gandeste-te la ce argument ti se pare mai puternic in momentul in care esti tentata sa fumezi. Dar nu mai pune tigara in gura ca se duce totul de rapa si e pacat. Sunt fete care au raspuns si care "s-au lasat o data si gata". Hai, de ce sa nu fi printre ele? Poate ca e perioada grea, dar fumatul nu face decat sa adanceasca greutatile, e o iluzie de bine: manaca timp din viata(si la propriu si la figurat), distruge ten si sanatate, te expune la riscul unor boli cumplite cu adevarat, parfumul corpului tau e modificat, dintii se distrug, se "ard bani". Offfff!!!!
Nadyana rezista! Suntem toate alaturi de tine! Atunci cand o persoana incearca sa te indemne sa fumezi, gandeste-te la noi, o comunitate
care putem sa demonstram ca se poate! Suntem puternice
Sunt aici, nu te parasesc ca vreau sa sarbatorim si luna viitoare!
mama lu' Claudiu
X-ray spune:
nadyana ce faci soro ai inebunit?
daca mai pui tigara in gura te mananc!!!!!
pai vrei sa-ti aduc lamai la spital la 50 de ani cand incepi sa-ti scuipi plamanii!
si nu te mai gandesti la tenul tau?cei cu tine?ori le lasi ori nu le lasi!
lasa nervii ca nu-ti dispar problemele daca fumezi,tot alea sunt.
azi sper ca nu fumezi nici o tigara!!!!!!
valabil pt toata lumea.
shehe vezi ca se poate....
alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
himera spune:
Fetelor, puteti incerca sa intrerupeti tigarile pt o perioada mai scurta, bucurativa de 1 saptamana fara tigara.
Atunci cand stii ca va veni o zi in care vei reveni la vechiul tau obicei, absenta drogului va fi mai usor de suportat.
Eu pana am reusit sa ajung la performanta actuala, in fiecare an posteam cam 1,2 saptamani, iar postul eu il consideram ca este fara tigara.
Lemoni spune:
Eu fetelor va multumesc , stiu ca va veni o zi si trebuie sa ma las dar unde este ziua aia ? In fiecare zi spun ca e ultimul pachet il termin si gatanumai cumpar si asta tot asa de o saptamina si nu reusesc, stau prost cu abitia si imi e frica de kg extra care se vor pune , e drept ca mai bine grasa si sanatoasa decat slaba si bolnava . Va admir pe voi cele tari si va felicit poate intr-o zi o sa iasa soarele si pe strada mea si o sa zic un mare STOP sa speram ca vine ziua aceea cat mai curind va tin la curent.
aveti grija de voi
Annie80 spune:
Lemoni, eu nu mai fumez de aproape 3 sapt si nu am pus nici macar jumatate de kilogram pe mine

si vestea zilei fratele meu se interneaza in spital: motivul: ceva legat de plamani, nu stiu exact ce este, dar dak ma gandesc bine fumeaza din liceu si acuma are 42 de ani , so?!?!

...