Aspirante optimiste >20 (5)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
asi spune:
Madyn a nascut in 1.august.2006 pe Mihai-Nicolae!
Nastad a nascut in 23.iunie.2006 pe Doru-Lucian!
Alisia a nascut in 12.mai.2006 pe Alessia!
Annaa a nascut in 1.august.2006 pe Maria Claudia!
Romaniau a nascut in 26.august.2006 pe Christian Alexander!
Karula a nascut!
Dariana a nascut in 30.iulie.2006 pe Darius Daniel!
Martha78 a nascut in 29.august.2006 pe Darius Teodor!
Monica_b este si la aspirante si la gravidute.De undeva trebuie stearsa.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Liana30/Liana30.jpg)
Liana30 spune:
bun venit noilor aspirante
felicitari mamicilor decare inca nu aflasem..asi multumim!!
Pamelooooooooo sunt aci cu pumnii stransi!!!
fugg ca am treaba dar revin!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_Ioana/Laura_sp_Ioana.jpg)
Laura Ioana spune:
Paaaaammmm!!!!!!!!! Unde esti, aspiranto? Am facut carare in fata calculatorului asteptand rezultatul testului!!! Sper ca esti OK, ca deja ma ingrijorezi!
Poze Laura
ayna spune:
Pam sper ca nu ai patit nimic, vrei sa ne fierbi mai mult ca apoi sa ne dai marea veste. Haide spune cum a iesit testul.
Corina
oanabbb spune:
mai fetelor PAM si.a propus sa ne perpeleasca!!!!!
offff...ca nu zice nimic si parca as astepta sa.mi dea cineva mie raspunsul!!!!!!
io ma pregatesc de ovulatie...cat oi prinde din ea...am cumparat un astenut nou taaaaaaaare frumusel...,desi inca e ff devreme...dar daca tot plec..macar sa profit la maxim de ziua de sambata ,poate si de duminica...
luy spune:
Fetelor, eu am vrut sa ma sacrific si sa ma transform in ... Da' vad ca nimeni nu mai vrea sa vina cu mine la odisee... De ce nu ma vrea nimeeeeeeeni ??? Pam ne ignora total, nu vrea sa ne zica nimic de un test II ... E clar... Nu vrea sa mergem impreuna la burticoase... Asa ca m-am decis : raman cu voi ! Daca voi nu ma vreti ... uite ca eu va fac in ciuda si raman aici, atarnata de prima parte a listei... Poate oi gasi vreun suflet caritabil luna asta sa-mi zica : "hai sa mergem la Odisee, nu pleca singurica acolo, mergem impreuna si-i imprietenim pe bebeii nostri inca din burtica..." hmmmm, si cand o veni pe lume comoara mea deja sa aiba prieteni
... mda, uite acu' mi-a venit ideea sa plusez la capitolul "zaharel de ademenit BB-ul"... o sa-i zic ca deja-i ofer si prieteni... cred ca-l dau pe spate
)
Recapitulam : eu nu plec de aici singura ! Si cum voi n-ati vrut sa veniti cu mine, s-au bagat pe fir rushii ... Au simtit ca eu doream companie... Asa ca venira ...
Daaaaa... buna ideea Oanei , o sa ma duc si eu sa-mi cumpar un asternut pentru imbunatatirea activitatilor agricole de toamna
( parca vad ca luna asta ma pune doctorul sa fac IAS - hahaha ! )
Va pup pe toate !
luy spune:
aniast72, ai fost tare la cabinet !!!
Ma bucur ca ai scapat de toate problemele alea si ti s-a ridicat nivelul de optimism... Eu sa stii ca deja am inceput sa-ti tin pumnii pentru rezultate bune la analizele pentru FIV... Chiar ma intreb in cat timp o sa ma trimita si pe mine doctorul sa mi le fac ... Ca ma tot "ameninta" intr-o vreme ... Da'... om vedea ce-o mai fi ...
oanabbb, sa stii ca ti-am remarcat lipsa, da' am vrut sa fiu "fata salon" si am tacut malc
mi_a spune:
Buna. Dupa ce tot week-endul mi-am facut sperante si aveam tot felul de simptome(mi-am cumparat si un test de sarcina,dar nu l-am facut), ieri z1
Am fost atat de suparata, incat am adormit lacrimand, iar peste noapte m-am trezit cu o durere de cap cumplita,care m-a facut sa stau treaza ceva timp.Stiu ca trebuie sa o iau de la capat si sa fiu optimista, dat cum pot sa comand acest lucru inimii mele si cum sa fac sa nu ma mai framante atatea intrebari?
Daca in 2 luni de tratament cu Closty nu am ramas,prestand corespunzator, ce o sa se intample acum? Sunt o persoana frustrata de una din cele mai mari bucurii ale vietii si ma simt vinovata,ma simt inferioara pt.ca nu pot sa fac un lucru care e atat de natural si atat de simplu pt. unele femei.Imi e rusine de cei din jur si ma feresc ca ei sa stie ca incerc sa raman insarcinata pentru ca nu vreau sa ma compatimeasca,dar in acelasi timp nu vreau sa stie ca acesta e punctul meu vulnerabil.
Iertati-ma daca v-am facut sa pierdeti timpul cu aiurelile mele dar asta simt si nu pot sa spun nimanui ,decat voua ! Nimeni altcineva nu ar intelege......
CHOWPERSA spune:
Hai sa va spun o poveste.
Incerc de mult timp sa am un BB ,dar efectiv de un an de zile(asta inseamna monitorizari luna de luna stiti voi teste de ov. de sarcina analize hormonale,ecografii etc.).Cel mai bun confident: sora mea, care apropo este mai mica ca mine cu 8 ani, eu am deja 33.Acum doua saptamani ma roaga sa-i fac o programare la clinica unde merg eu pentru un control la ginecologie.Binenteles o intreb de ce , incearca sa ma imbrobodesca cum ca ar avea niste scurgeri cam ciudate eu normal o intreb in ce zi a CM. este , ea ma ameteste cum ca nu mai stie , o cert ca nu e atenta... in fine cert e CA surioara mea era insarcinata in 5 saptamani iar eu habar nu aveam ca ea incerca sa aiba un copil de doar 2 luni si reuseste.Sincer sunt si bucuroasa pentru reusita ei dar si suparata ca nu mi-a spus nimic cum ca ar vrea si ea sa fie graviduta.Nu pot sa va descriu bucuria parintilor cand au aflat ca vor fi bunici, mai ales ca se gandeau ca eu voi fi cea care le va da vestea asta stiind de cand ma chinui.Ma simt prost fiindca in sufletul meu cred ca sunt egoista cu toate ca ma bucur ca vom avea totusi un BB in familie.Toate ca toate, dar nu pot sa va spun durerea pe care am citit-o pe chipul sotului meu cand a aflat, chiar daca nu recunoaste nimic mai ales ca fratele lui intr-un acces de nesimtire i-a mai si spus "v-a luat-o si Cristina(sora mea) inainte" bine, el nu stie de incercarile noaste lunare.
Dar eu tot mai sper mai ales ca acum sunt in ziua 30, dar al meu CM vine in jur de 29-32 zile.Cine stie.......poate mai am o sansa
Va pup pe toate si va urez ceea ce va doriti mai mult adica un BB cat mai curand.
DANNA