Aspirante optimiste >20 (5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

luy, maine merg la Giulesti pentru culturi de col si spermograma sotului. Pt spermograma mi-e cel mai frica pt ca vin cu "proba" de la Ploiesti si avem doar 2 zile jumatate pauza de contact.... Sper sa iasa bine.
Nu inteleg de ce astepti sa-ti spuna dr. tau sa-ti faci analizele pt FIV, nu inteleg de ce nu ii propui tu atata timp cat tu iti doresti asta. Eu asa am facut, cu toate analizele in regula si cu o IA nereusita i-am spus clar ca asta imi doresc si a fost de acord. Nu are motive sa te amane, doar sa te convinga sa mai incerci natural dar optiunea iti apartine. Concluzia: pune piciorul in prag si spune-i ferm ce iti doresti.
CHOWPERSA, inteleg ce simti, si eu relativ trec prin asta. Cumnata mea isi doreste si ea un copil...de fapt...nu isi doreste dar considera ca e cazul . Nu sunt la concurenta cu ea dar cu siguranta m-as bucura sa dau eu vestea buna familiei, apoi o sfatuiesc din toate cunostintele mele ce ar trebui sa faca. Pana atunci tac malc si merg inainte.
mi_a, incerc sa-ti ridic moralul cu toate ca stiu prin ceea ce treci. Important e sa nu iti pierzi optimismul, sa fii convinsa ca mai devreme sau mai tarziu tot vei avea un copil. In nici un caz nu te considera inferioara altor mamici, important e sa gandesti ca DD le aseaza pe toate si un va veni cand nici nu te astepti. Primeste un din partea mea care sa-ti alunge tristetea.
ayna
PamELLA, maine vin cu daca nu ne dai o veste buna. Pana atunci,

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Azi ziua 31 TB 37.00
O fi bine?
Asta e prima luna in care mi-am propus a nu fac un test de sarcina pana cand nu trec de ziua 34.
Va pupici pe toate si ne vedem duminica.

DANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

MI_A , stai linistita. Facem tot ce este ce este omeneste posibil, dar daca Dumnezeu a ales alt drum pt noi, ce putem?
CHOWPERSA, cum ti-am mai raspuns, daca temperatura este inca ridicata, sanse sunt. Nu te mai supara de ce zic altii. Tu stii ce ai de facut si trebuie mers pana la capat indiferent de ce crede lumea.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

CHOWPERSA STAI LINISTITA!Tuturor ni se intampla astfel de
chestii dar invatam sa le tratam ca atare!Sa vezi ca DD va dat si voua acum un bb in burtik ptr ca la TB pe care o prezinti sunt semne foarte bune!
Hai da-ne o veste buna!
Pupici ptr toate colegele de aici!
Spor la treaba !
Pam ce tot faci?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

CHOWPERSA, si cumnata mea zice ca ea vrea sa inceapa repede sa incerce sa ramana gravida CA SA NU PATEASCA CA MINE. Imi venea sa ii dau cu ceva in cap...

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

buna dimineata aspirantelor! am intrat si eu dupa o lung perioada de absenta( de ) si o lista si mai lunga de examene...
Noutati nu prea sunt, doar ca merg azi la Dr.Gherasie... am schimbat medicul , acum poate se adevereste si "profetiunea" ..
CHOWPERSAstai linistita eu am vazut un caz cand la scurt timp cealalta sora a ramas insarcinat , poate va fi si la tine la fel...
Corinuk tu ce mai faci???

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

BUNA DIMINEATA
Z12,testul de ov. de ieri dupa amiaza a iesit usor pozitiv..numai ca sotul are un targ pana duminica la Vaslui pana pe la 8 in fiecare seara..sper sa avem timp si de

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

kris79 cat ar veni de obosit alearga-l pana la pat... doar e pt "o cauza nobila nu??"

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

kriss79, succes, eu nici macar test de ovulatie pozitiv nu vad, daramite de sarcina?

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

Carmen_Marieta bine ai revenit si asteptam sa ne dai vestea cea mare cat mai curand.

Fetelor ce sa intamplat cu Pam? Chiar asa de tare am suparato? Haideti sa o strigam toate poate ne aude si vorbeste cu noi.

kriss79 spor la munca chiar daca vine asa tarziu poate ai noroc luna asta si se prinde ceva.

pentru toate.

Corina

Mergi la inceput