Aspirante optimiste >20 (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

hei fetelor pai si eu vreau cu numele, ANDREEA ma cheama si vreau sa ma vad si eu acolo pe listuta cu numele mic. Dar poate ca nu va mai fi nevoie ca poate plec la odisee ( bine asa zic in fiecare luna, dar odata tot se va intampla) .
eu z 28 mai astept un pic sa fac un test. Problema care ma bucura de fapt e ca nu am simptome deloc nici de una nici de alta, sambata parca ma simtit ceva dar dupa aceea foarte veg, mai degraba ma inteapa ovarele. asta e, mai asteptam . va dau de veste cand o fi sa stiu ceva .va pup dulce.
PAM hai odata cu II

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Haide Pam nu ne mai chinui. Astept sa ne dai vestea cea buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poki spune:

buna fetelor

numele meu e laura.

Pentru ayna: eu am facut TSH si ATPO in spital cat am fost internata si nu a contat deloc data (adica nu m-a intrebat nimeni in ce zi a ciclului sunt).
Bafta multa. te rog sa ma anunti si pe mine ce rezultate ai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

Wow, fetelor, m-ati naucit...atatea urari, n-am crezut niciodata ca voi primi atatea urari.
Multumesc din suflet luy, Laura Ioana, aniast72, irlandeza, adela achim, ayna, corinuk, PamELLA...sunteti niste dulci.
Se pare ca aici e o adevarata familie...nici nu stiti cat de mult ma bucur ca am cu cine discuta toate probleme astea legate de.

Mi-am facut si eu un test la sfarsitul lui aug, racisem rau de tot si asteptam rusii in jur de 28...si voiam sa stiu daca s-a legat ceva sau nu, ca sa pot lua o pastila ceva sa-mi revin...
testul mi l-am facut pe 24 aug, dar mi s-a spus ca nu e concludent ca trebuie facut la 1 sapt dupa ce iti intarzie menstruatia (nu prea am experienta la chestia asta...e primul meu test de sarcina facut).
asa ca m-am incapatanat si mi-am tratat raceala doar cu chestii naturale..si mi-am revenit..
dar evident dupa ce mi-am revenit din raceala, "rusii" la usa..pe 26 aug...oooofff.
Asa ca acum o luam de la capat, cu speranta ca poate luna asta apare ceva frumos la orizont.

Oana B, multumesc pt raspuns si pt urari de asemenea.

PamELLA, numele meu este Roxana, asta pt listuta ta.

V-am pupat fetele si ne mai auzim.

Sa ne dea Dzeu la toate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

poki multumesc, eu fac analizele abia in octombrie pana atunci mai am tratament pentru reglarea prolactinei.

Te pupic dulce.

Corina

Mergi la inceput

Rox Dox eu sunt acum in aceasi situatie. sunt racita si tusesc de ma zgudui toata si ma incapatanez sa nu iau nici un medicament. dar nici test nu sunt prea sigura daca vreau sa fac pentru ca sunt ziua 28 la un ciclul de maxim 33( o singura data) iar de obicei 28 -29 . Asa ca tusesc in contiunuare, si sper sa nu am aceasi soarta ca tine si sa ma invadeze, ca ma supar rau de tot pe ei de nu o sa mai vrea sa vin adeloc. Ia sa ii sperii putin de pe acum .
Sotul ma tot bate la cap sa iau ceva pentru tusa dar eu nu si nu, ca poate e BB si ii fac rau.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

Buna, Vas...

iti urez din tot sufletul sa se lege luna asta.

pt tuse iti recomand miere cu suc de lamaie..la mine a facut minuni..dar sa fie in cantitati egale...adik 1 lingura miere+1 lingura suc de lamaie ..si ia de cateva ori pe zi..
nu consuma lactate, pt ca impiedica remedierea tusei..si nu manca solide, mai ales daca ai senzatia aia urata ca te zgaraie pe gat.
consuma doar supe, ceaiuri, incearca sa pui scortisoara in ceai daca nu esti alergica..face bine la tuse..
ce sa-ti mai zic..daca cumva (doamne-fereste) faci febra, poti face un algocalmin injectabil intramuscular...asa am facut si eu ca ajunsesem la 38.5 febra si ma simteam rau tare. Dar intai mi-am intrebat doctorul daca pot sa fac si a zis ok, algocalminul intramuscular nu face nici un rau unui eventual bebita. Si apoi am mai facut bai fierbinti la picioare..punand in apa seminte de mustar...si asa am inceput sa transpir la greu si mi s-a diminuat febra.
oricum sunt mandra de mine ca m-am refacut fara pastile..eu care eram omul care imediat ce se simtea un pik rau lua medicamente (mama e asistenta medicala si m-a obisnuit asa, ce sa fac?!).
Dar eu sper sa-ti treaca repede tusea asta, sa nu se agraveze..si poate peste cateva zile, ne anunti ca e pe drum. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Vas, cand eram in situatia ta ma tratam cu apa fiarta in care puneam lamaie si miere. Din cate stiu nici ceaiurile nu sunt recomandate,cu exceptia celui de ghimbir care am inteles ca taie greturile. Sanatate multa si luna fara rushi.
Meda

Mergi la inceput

mersi mult fetelor de raspunsuri, am luat pana acum un sirop dar foarte slab si dupa ce am citit de zece ori prospectul, dar am baut lapte care se pare ca nu e bun. Voi incerca cu miere si lamaie daca ziceti ca e bine. cand am facut febra am luat o aspirina pana la urma dar dupa ce am citit pe toate site-urile si prospectele ca in primul trimestru de sarcina e voie , trebuie evitata la sfarsitul sarcinii.
Cand ma vad cum vorbesc zici ca sunt sigura ca am BB dar poate e si asta un semn, ca noi deja simtit si ce nu trebuie, avem simptome, ce mai cred ca daca ma duc la un medic o sa ma intrebe daca am studii medicale la cate stiu din domeniul medical despre tot ce tine de BB.
Dar sa stiti ca orice ar fi , si oricand va veni BB noi vom fi mult mai pregatite atat psihic cat si fizic sa avem un BB .
Si va spun sincer ca de la voi am invatat tot ce stiu. cand am deschis prima oara forumul nu stiam mai nimic.
PAM ce faci???????????????????

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarissa spune:

Multumesc tuturor pentru primirea calduroasa. Cu toate ca sunteti atat de dragute , sper si eu ca nu o sa raman prea mult pe aici...si ca ne vom regasi la discutii concrete despre cum e cu in burtica.

Pana atunci....la multi ani pentru Floare de colt...si bafta in ceea ce ti-ai propus;
pamELLA si eu cred ca ai reusit de data asta...2 liniute sigur e bebel...dute sa-ti faci analize de sange...ca sa te linistesti. Si te rog sa ma adaugi la listutza....numele este Cristina.

Pupici tuturor

Clarissa

A iubi nu inseamna a ne privi unul pe celalalt, ci a privi amandoi in aceeasi directie. ( Antoine de Saint-Exupery )

Mergi la inceput