Vine barza ? 25

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Meda vino-ncoace sa ... Aseara mi-am mai cumparat un test, da' parca am avut o presimtire ca o sa ma ameninti si nu l-am mai facut de dimineata ... Asa, ca sa nu incepem afacerea cu stangul...
Da' daca vrei ma duc azi si caut la librarie un marker rosu, unul roz si unul albastru (pentru toate culorile de liniute existente in teste) si dam drumul la procesul de fabricatie de teste pozitive
Teste pozitive baietiiiiiii, ia testu' cu liniuta magica, este super ofertaaaaaa... Calde, baietiiiiii....

Rushii mei s-au mai intremat oleaca, da' tot anemici sunt... Sper sa fie totul OK, vad eu saptamana viitoare cand o sa-l calc pe dl doctor ( nu cu masina, Doamne fereste ! ci cu prezenta mea incantatoare ). Asa ca acu' nu-mi mai doresc test pozitiv, ci rushi "sanatosi" si s-o luam de la capat saptamana viitoare cu monitorizarile, poate punem si de-un IAS luna asta, hehehe, om vedea, numai sanatos si voios sa iasa, nu mai conteaza daca e cu o luna mai devreme sau mai tarziu...

olgutzza, nushulica, jubica, nu fiti suparate ! Citeam serile trecute o carte de-asta motivationala (deh, imi "tratez" un pic "pisicul", ca altfel as lua-o razna de tot) in care mi-a placut tare mult o idee pe care vreau s-o adopt si eu in filosofia mea de zi cu zi : atunci cand ma supara sau ma enerveaza ceva, sa-mi pun mai intai intrebarea : "oare acest lucru care acum ma supara/enerveaza va mai avea vreo importanta peste 100 ani ? dar peste 100 zile ? dar peste 100 ore ?" si daca raspunsul este "NU", atunci sa realizez ca nici acum nu trebuie sa-i dau prea multa importanta si sa-mi canalizez energia catre lucruri pozitive, nu sa mi-o consum cu acea suparare... Asa ca, adaptand aceasta idee la obsesia mea cu bebicul (da, e o obsesie, recunosc!) am ajuns la urmatoarea concluzie : in momentul in care imi voi tine in brate comoara , nici unul dintre testele alea chioare I nu va mai conta, nici una din clipele acelea de framantari "s-o fi prins ceva" nu va mai avea vreo importanta... Asadar... privesc cu mare incredere in viitor si ma grabesc catre clipa aceea minunata pe care mi-o doresc cu atata ardoare ... Dorinta si speranta imi vor fi aliate pe drumul catre pe care-l voi tine in brate intr-o zi...
Si, bineinteles, ma voi bucura din toata inima alaturi de fiecare prietena pe care o voi intalni-o in cale pe aici

Va pup pe toate !

Pentru Barbye - una dintre noi. Trebuie sa ajuti !
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Va rog sa-mi spuneti si mie ce marci de teste de ovulatie folositi, cam cat costa si daca as putea sa le fac pe parcursul tratamentului cu duphaston (asta e un progesteron care nu inhiba ovulatia)... saru' mana anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Eu am luat numai DR SIGUR pana acum. 140 000 cutia cu trei teste dar parca le-as mai scimba...

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Akella, eu am folosit Dr.Sigur, sunt parca 3 teste in cutie si costa in jur de 8 RON. Nu stiu ce sa-ti raspund daca sunt influentate de tratamentul pe care-l urmezi tu, sorry... Dar intreaba la farmacie, sau daca nu stie sa-ti raspunda farmacista roag-o sa-ti dea prospectul de la un test si verifica ce scrie in el (poate nimeresti si tu o farmacie la care sa nu fie coada si o farmacista mai draguta care sa vrea sa te ajute )

Mergi la inceput

Chiqui si luy, si cum stii cand iti poti face testele? Iti calculezi singurica perioada fertila? Te rog mai da-mi cateva informatii despre utilizarea lor...

Mergi la inceput

In cutia de la testele astea ai un tabel in care-ti scrie incepand cu ce zi sa faci testele de ovulatie. Daca-mi aduc bine aminte, parca scrie ca daca de exemplu ai CM de 28 zile, sa incepi sa-ti faci teste de ovulatie din Z12... Si asa mai departe... pentru toate lungimile de CM...

Mergi la inceput

Multumesc frumos pentru raspunsuri. O sa-mi cumpar pentru luna urmatoare, ca s-au cam dus zilele fertile de pe luna asta... Medicul meu mi-a spus sa am rabdare ca dupa ce fac tratamentul cu progesteron o sa raman gravida (mai ales ca mai am un copil, deci, intr-un fel, e verificata capacitatea noastra de reproducere...)... Dar eu stau foarte prost la capitolul rabdare... Deja e 1 an de cand tot astept...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

fetelor,voua v-au iesit teste de ovulatie pozitive , ati prestat si fara nici un rezultat?

oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns groxy spune:

Buna!Sunt noua si sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru!Si eu vreau bebe dar se pare ca am de asteptat.....din pacate.Stie cineva daca este posibil sa te doara ovarele si uterul in primele zile de la conceptie?Si eu ca si voi urmaresc orice semn si tot sper ca s-sa prins ceva!Si inca ceva:cum atasati voi maimutoii aia simpatici,ca eu nu reusesc!

Groxy, mesajele tale apar ne-moderate pentru ca primele 10 mesaje ale nou venitilor trebuie citite de moderatori inainte de a aparea in public. Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Fetele, aici se asteapta barza. Pina vine barza, va rog sa discutati despre ovulatie aici. Am mutat eu niste posturi acolo si le voi sterge de aici. Pe viitor, va rog io, incercati sa ramineti on topic.

Mergi la inceput