Vine barza ? 25
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
luy spune:
uraaaaaaa !!!! Felicitari , ManuC1010 !!! Ai spart gheatza !!! Sa ploua cu !!!
Sa fii sanatoasa si tu si BB si sa va bucurati impreuna cu fericitul viitor tatic de aceasta binecuvantare !
Nu ne dai si noua adresa de la farmacia aia cu teste pozitive ?
Eu am facut un Dr. Sigur acu' juma' de ora da' tot n-am reusit sa vad dublu... Si rushii sunt tot niste aratari lesinate... Asa ca mai astept, n-am ce face... Da' acu' ma bucur pt tine, ManuC ! As face niste tumbe prin birou, da' mi-e frica sa nu dauneze la un eventual bebic din burtica, asa ca le fac numai virtual
Hai ca acu' poate li se trezeste cheful la fete si merg toate la farmacia cu pricina....
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
manu felicitari!!! chiar asa...ai spart gheata
olgutza cand te felicit si pe tine?
INGRID
oana_r spune:
fetelor, va tot urmaresc de vreo 2 luni si vreau sa va felicit pe cele care ati reusit si le doresc sedere scurta celorr care inca presteaza.
eu incerc de 2 luni,luna trecuta dot teste cu o I sa vedem luna asta.
Ideea e ca am facut acum 2 seri un test de ovulatie Dr.Sigur si a iesit linia de control si a doua linie stearsa, oricum noi am prestat, aseara au iesit 2 linii de aceeasi culoare, intense,am prestat, azi dimineata am mai facut un test si au iesit tot doua linii, a doua parca nu asa intensa ca cea de aseara,dar nici stearsa nu era si nu mai inteleg, cand e posibil sa fie ovulatia?
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
luy spune:
oana_r , eu mi-aduc aminte ca pe testele de ovulatie Dr.Sigur ( de-alea gasesc la farmacia de langa mine) scrie ca ovulatia are loc in 24-48 de ore de la pozitivarea testului. Si ca testul este considerat pozitiv atunci cand cea de-a doua liniuta este la fel de intensa ca prima... Asta ar insemna in cazul tau ca ovulatia urma sa se produca in 24-48 de ore de aseara... adica azi sau maine ... Oricum, citeste bine prospectul pe care il ai la testul tau, ca poate in el scrie altceva, poate depinde de la test la test, nu stiu ce sa zic, eu numai Dr.Sigur am folosit.
Mult succes iti doresc si tine-ne la curent cu "rezultatele" de peste 2 saptamani Doamne ajuta !
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
![](images/user_man.png)
amameda spune:
Am o idee Luy. (ce daca e una singura!). Peste vreo 2 zile cand iti apar II , faci mai multe teste si deschidem noi o farmacie.Astfel va fi toata lumea multumita.
Sa nu spui la nimeni ca ne leaga astia de la protectia copilului.
Hai bafta!! Odihneste-te ca avem treaba! Sa nu cumva sa-mi falimentezi afacerea cu test de o liniuta.
Meda
oana_r spune:
Multumesc Luy.Aseara mi-am mai facut un test si a iesit a doua I foarte stearsa.pe prospect scria ca ovulatia poate avea loc in urmatoarele 24-48 ore de la pozitivarea testului, oricum noi am prestat si aseara; mai prestez si in seara asta si pe urma-i dau liber sotului ca l-am obosit, oricum luni pleaca pentru o saptamana si cred ca e bucuros ca ia o pauza.
La baiat am incercat 2 ani sa raman si in luna in care am ramas am prestat in fiecare seara.Stiu ca urmaream telenovela CLONA si ma intreba: inainte sau dupa CLONA.
E aiurea cand sexul ajunge sa fie un scop si nu numai o placere.
iti doresc sa-ti iasa si a doua liniuta si sa te bucuri de o sarcina usoara.
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
olguttza spune:
quote:
Originally posted by nushulica
alta data, cred...
doar o linie, deocamdata...
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
quote:
Originally posted by olguttzaquote:
Originally posted by nushulica
alta data, cred...
doar o linie, deocamdata...
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
si la mine tot una
![](icon_smile_dead.gif)
INGRID
![](zana.gif)
jubica spune:
Pup fetele,
Am mai facut ieri un test Barza ,care a iesit tot negativ.Astazi sunt in ziua 40 CM si nici urma de rusi.In schimb azi noapte nu am dormit aproape de loc pentru ca mi-a fost un rau ca nu va pot povesti,iar astazi se mentine aceeasi stare de rau suplimentata cu o diaree.