Vine barza ? 25

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

jubica mie barza imi inspira mare incredere nu a dat gres niciodata cand a fost negativ asa era si cand a fost pozitiv tot asa era mai fa un test ca la simptomele care le ai si la asa intarziere eu zic ca esti multa bafta

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileanas spune:

Salut !
Bine v-am regasit .
La mine testul de ieri a iesit negativ , dar nici nu au venit rusii .
Am niste sani ...mama ...mama ...o pofta de mancare fantastica ..... dar ma doare si mijlocul ...un semn ca ar veni ...si o scurgere alba ... asta nu mai stiu ce e .

va tin la curent .... am niste emotii ...
p.s.
ManuC1010 - eu am citi ca ti-a dat unul cu 2 liniute ...
Esti insarcinata ? Daca da ....ma bucur enorm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Fac eu de toate alea LUY ca sa derutez barza dar m-as bucura sa-si arunce privirea la tine si sa-ti lase ceva (exclus aviara).Astept sa revii cu cele doua si nu ne mai menaja atata. Sa vezi ce am sa topai si pentru tine.
Meda
P.S. Sa nu indraznesti sa-mi ceri sa ma fac si verde,dar daca reusesti ma mai gandesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Nushulica, nu e o problema ca nu ai raspuns, eu am facut azi dimineata un Ozone care a fost negativ. Am jurat ca pana luni macar nu mai fac nici unul, luni oricum deja e 11 si mie niciodata nu imi intarzie fara motiv...Simptome sunt si de menstra, dar si de bebe, inecrc sa nu mai analizez si sa las putin timpul sa faca ce trebuie. Poate luni sarbatorim ceva II, ce zici?Doamne ajuta!

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

andutzy doamne ajuta!!! nici eu nu fac test azi dar duminica tot fac unul ca tare ma mai mananca
hai ramane sa sarbatorim luni

ileanas eu zic sa repeti testul peste vreo 2 zile

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Fetelor, ma bag si io la voi sa m-ajutati, ca io m-am cam dus cu capu. Sa ma esplic: de aproape 3 zile am o durere (uneori surda, alteori, cum e acu, mai puternica) de burta si de shale, ca inainte de ciclu, DAR: ultimu CM (venit la fix!) l-am avut pe 21 august (m-a tinut, surprinzator, doar 2 zile), iar intre 24 si 31 august am fost la mare, unde am prestat din plin cat ne tineau puterile (). Este posibil sa fi ramas intre Z4 si Z11??? Is bulversata rau, mai ales ca dimineata, in metrou, mi-era o greata de-mi venea sa dau vulpea pe tot bulucu ala de lume! (acu, s-ar putea sa fie si o chestie psycho). Nu-mi mai iese nimic la numaratoare, ma pierd pe drum... Cred ca azi o sa-mi iau, totusi, un test de sarcina, ca-s din ce in ce mai stresata.

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

olguttza eu zic ca e posibil sa fi avut ovulatia mai devreme adik prin ziua 10-11...si gandeste-te ca daca ai prestat prin z10-11 spermatozoizii mai si supravietuiesc vreo 48 ore...asta din cate ma pricep si io...fa un test de sarcina cel mai bine

ps: hai poate speli tu pacatele zozelei

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Ideea e ca io cam simt cand ovulez (am io semnele mele ) si cam fu Z10....
De-o fi, spal toate pacatele!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManuC1010 spune:

intr-adevar ati inteles bine. sunt posesoarea a 3 teste pozitive. sotul meu inca nu ma lasa sa ma bucur pana nu ii spune doctorul ca totul e ok. merg astazi. sper sa fie totul bine

noi incercam de un an de zile.
eu nu am fost foarte activa pe forum cu toate ca va citesc de mai bine de 2 ani.
probleme eu am cu tiroida (tiroidita hashimoto) si cu ovarele (polichistice, dar fara a fis sindromul). de fapt am o mare dereglare care mi-a facut ciorchi la tiroida si ovare si incearca ceva si la sani (deocamdata dizplazie chistica).

acum 3luni mi-am schimbat medicul de familie si am avut noroc sa gasesc un medic care are incredere in produse naturiste. mi-a spus ca de dezechilibre poti sa scapi doar daca iti cureti organismul si mi-a recomandat Aloe Vera. am apucat sa iau 2 luni

eu cred ca a avut influenta tratamentul.

abia astept sa imi confirme si medicul ca totul e ok

va pup si astept vesti de II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

ManuC1010, felicitari si multa sanatate tie si lui BB, ma bucur mult pentru tine.
Eu tot de un an il estept pe BB. Poate va veni si la mine.

vio

Mergi la inceput