Vine barza ? 25

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Fetelor in ziua 7 am facut o histerocopie care a iesit f. bine (trompele le-am rezolvat la laparo) si am fost trimisa acasa "la treaba".
Lucrurile s-au aranjat asa bine ca am fost plecata in concediu din z10 pana z20 si am la greu.
Totusi pentru prima data mi-am luat si temperatura si ultimile zile am avut:
z23- 37.00
24- 37.00
z25- 37.00
z26- 37.1
z27- 37.1
z29- 37.2
z30- 37.2
z31- 37.1
Azi z31 si rushii nu au aparut dar de vreo trei zile au aparut si ceva dureri.
Mai am ceva simtome "inchipuite": sani mai plini, sfarcuri sensibile si putin dureroase, ceva greata ...
Oare sa fac maine dimineata un test?

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Eu cred ca e cu oki . Poti sa fac un test si in timpul zilei, ca ti-a intarziat deja... Hai, bafta si tine-ne la curent!

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

KATTHY SI EU CAM TOT ASA .Azi ziua 34 , TB se mentine 37,1 deocamdata fara rushi,NUMAI CA ieri am facut un test de sarcina si a iesit negativ(nenorocitu').Luna asta nu am facut teste de ov. am vrut sa fie la "nimereala" (vorba vine)nici macar TB nu am luat-o decat din ziua 23(parca nu rezistam sa nu stiu eu ceva,asa ca nu stiu cand am ovulat(mucus in zilele 14,15 dar intepaturi in ovare cam pe 20 si cu un semn mic de tot sangeriu) asa ca sunt f.f.f. derutata.Semne as avea chiar destule : ameteala, pofta nebuna de mancare(mananc cand ma trezesc-ceea ce nu se intampla niciodata, prima masa era in jurul pranzului),oboseala , sani fierbinti cu o usoara mancarime in jurul mameloanelor si dureri de ov.dar nu excesive.Chiar or fi in mintea mea atatea simptome?din dorinta prea mare de a avea un BB.Testele de sarcina se inseala vreodata?Parca tot sper...
Va pup si va doresc ceea ce-mi doresc si mie adica:BB cat mai sanatosi si mai frumosi
DANNA

DANNA

Mergi la inceput

Dana daca nu ar fi nenoricitele astea de dureri (cand in zona uterului, cand in zona ovarelor) as sari intr-un picior de bucurie.
A, si am uitat sa spun: am o stare de greata ce ma chinue de cateva zile mai ales dupa masa.
Oare sa fie totul in mintea noastra?
Chiar asa o luam razna?

Ale sa ai gura aurita.
Am in sertar un cler blue de luna trecuta si o sa-l folosec maine dimineata.

katthy

Mergi la inceput

Fetelor tremur de 1/2 ora.

M-am trezit la 6.30 am luat temperatura 37.1 apoi am mers la baie si mi-am adus aminte ca am in sertar un clear blue si .... l-am executat...

Pentru prima data in viata mea am vazut II clare amandoua si au venit impreuna.

Deci azi z32 si z16 dpo.
Acum nici nu stiu nici ce e cu mine.

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Felicitari!!!!

Ioana

Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Incepem de luni cu o veste buna. Am spus eu ca luna asta 50% dintre "optimiste" ajungem la odisee.
Felicitari katthy, sa dea DD sa ai o sarcina usoara si un copil sanatos.
Asta da inceput de saptamana!!!
Asteptam si alte mamicute acum dimineata. Ce zici Pam ? Iti mai amintesti de noi? Suntem gata perpelite si te asteptam cu o veste buna. Speram toate ca esti in regula.
Va doresc la toate care au incheiat sezonul de si care asteapta un semn sa-i urmati toate pana la sfarsitul saptamanii(Va rog la rand dupa katthy!)iar pentru cele care si si ma rog sa fie si cu folos nu numai de placere.

Meda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Felicitari katthy sa dea DD sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos tun!!!!!!!!

Asteptam de la tatic: , ca de acum el tre sa faca totul ca tu esti si nu mai ai voie , da????

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Fetelor ce frumos incepem saptamana!!!!!!!!!!!
La cat mai multe ... katthyia vezi poate mai tragi pe careva dupa tine... ce zici??

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Ioana, Carmen,Meda multumesc tare mult pentru urari.

Inca nu realizez ce mi se intampla.
Abia dupa ce voi primi confirmarea la echograf pot sa fiu linistita.
Mai am de asteptat o saptamana.

Pe cine trag dupa mine????????

katthy

Mergi la inceput