Sarbatoritii de iulie-august 2004 (195)
Raspunsuri - Pagina 9
roberta04 spune:
Buna ziua!
Vad ca nu sunt vizionate pozicile noastre, ce-i drept, nu-s chiar de top, sunt facute de altcineva cu care am fost la mare, pe ale noastre nu am reusit nici acum sa le descarc.
Eu sunt foarte suparata, dupa doua saptmani in care a luat 3 antibiotice, Matei e bolnav tare, a facut peste 39 de grade noaptea trecuta, m-am chinuit vreo doua ore sa-i scad temperatura, azi am fost din nou la pediatru, ne-a dat sa facem analize, faza urata e ca la laboratorul unde mergem (si unde recolteaza din deget sange la copii) e foarte aglomerat, asa ca suntm programati la 10 si trebuie sa tin copilul flamand.
ROXI, sanatate multa, eu era sa cad cu Matei cand coboram din maxi taxi si m-am speriat ingrozitor!
Vorbeati de mancaruri, eu am facut ieri ceva cu multa ceapa, ardei, cartofi si rosii si i-am dat lui Matei impreuna cu pipote de pui, a iesit foarte bun si a mancat bine.
Cam atat, poate iese soarele si la noi si scapam de boli!
alice2004 spune:
Of, Robi, iarasi temperatura ??? Pupici lui Matei si sanatate multa va doresc !! Si am uitat sa spun ca am vazut pozicile inca de dimineata, dar batrinetea, deh ... Matei e un scump !! Se vede ca ii placea pe nisip la mare, nu ca al meu copil, care abia astepta sa fuga acasa !!
Ce bine ca mi-ai amintit de pipote de pui, sa iau si eu, ca si mie imi plac !! Eu mai faceam o mincarica din ceapa, ardei, dovlecel si eventual vinete + rosii, un fel de ghiveci asaaa, de vara, si uneori mai aruncam o mina de orez, ii place sotului meu !
Noi in meniu avem azi musaca de cartofi + supa de pui, ca cea de vaca s-a terminat ! Plus prajitura de doua feluri, asa ca au barbatii de unde alege ... acum erau la pepene !
Mitzule, sa stii ca am vrut sa ma duc la bucataria restaurantului sa intreb ce si cum, dar mi-a fost ca rid aia de mine, ca nu stiu sa gatesc carnea de vaca !! Si am renuntat, da acu imi pare rau !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
cristalina spune:
Neata pe la pranz...:)
Daria, sa nu ma iei la bataie, dar nu mi se pare ca mananca exagerat de mult...Mananca bine, e drept, dar nu exagerat...:)
Lasa bre fotomedelul in pace!
Roxana, sanatate si sa te faci bine repejor.
Alice, acum cat nu te-ai dezmeticit bine inca un gizmo...:)))...ca sa nu stii ce te-a lovit!
Am vazut poze de Luca si Maria...hehehe...niste dulcei.
g_ioana...toamna ca toamna, da sa vezi iarna ce diferenta...
Roberta, sanatate lui Matei si succese la analize!
Noi la inceput de weekend am bagat o serie de vomitaturi cu scheme si urlete cu trantiri pe jos cand ne era lumea mai draga...Dar a plecat omul ieri dimineata si vad ca s-a comportat bine pana acum, sa vedem ce o fi pana la sfarsitul saptamanii cand se intoarce...
O saptamana excelenta sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
szivarvany spune:
Cristal - nu ma supar, doar daca ati vedea cum hapleste, zici ca face foamea. Ii lucesc ochii de cate ori mananca
Eu carnea de vita o stiu face intr-un singur fel: la cucta, feliata, cu ceapa feliata, iese ceva demential si fraged.
Rox - ce ai patit la genunchi ???
Roberta - io nu vazui linkul la poze. Sanatate multa lui Matei si succes la analize, sa merga repede si cu rezultate bune !
Alice - daca e asa, ma bucur si io pt voi amandoo :-)))
Daria & Giulia (2004 08 16)
roberta04 spune:
Sa va spun si eu cat poate sa manace un copil de 2 ani intr-o zi: ora 7-250 ml lapte, ora 9- 200 grame branza vaci, ora 12- supa crema de pui,200 ml lapte prin somn la pranz, ora 15- doua copanele de pui+ jumatate de pulpa superioara, mancate cu multa paine, ora 17- o banana, ora 19.30- inca un copanel cu cartofi cu smantana la cuptor!
Nu se repeta un meniu asa bogat in fiecare zi, dar eu chiar m-am speriat cat a mancat!
DARIA, pozele sunt in albumul "VARA 2006".
biluta28 spune:
mitzura tu santajezi cu "bobo" si noi la fel si mai nou vrea "cacau" adica crema de cacao si el mananca singur din cutia cu crema si eu ii dau sa manance mancare ca pe aceea "nu o poate manca singur"
.... o ok budinca
Roxi sa te faci bine
mamagiuliei bine ca amintisi de orez cu lapte ca bag si eu
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani jumate - Edi 2 ani
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000
alice2004 spune:
Roberta, pai Matei maninca foarte bine, sa nu ii fie de deochi !!!
Daria, mama, mi s-a intimplat ceva pentru care tre sa ma bucur ??? Ca io una nu stiu !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
roxanaz spune:
Robi si eu am vazut pozele da nu mai zic ca oricum ma uit la toate. nu e bine deloc febra asta! eu am asa un feeling ca ii dai antibiotice degeaba. uite, Patrick a facut joi seara 39.2. din senin, de cu o zi inainte. in 2 ore era dupa aia ca un cintezoi, manca de rupea. de aia zic....majoritatea copiilor fac pusee febrile si 80% din cazuri sunt de natura virala. stiu ca te doare sufletul sa il vezi asa amaratel dar....incearca doar cu antitermice! succes mult si bafta la analize, sa fie bine!
Daria, am scris in pagina trecuta, am cazut cu Patrick. nu stiu de ce te agiti tu atat cu mancarea. asa mananca si al meu....mi se pare ok!
Cristal cum e cu santierul la voi, ok? tu te simti bine?
szivarvany spune:
Alice ma bucur pt tine si fi`mea ca nu va ingrasati :-)
Rox - ufff, imi pare rau de incident ... sa treaca repede bubele !
Gata cu vaietat de atata papat.
Stiti ce a facut mandra sambata ? M-am dus si eu la coafor si am lasat-o cu tata`so. Jale, la 4 nu dormeau ... plangea mandra pe rupte de oboseala. Am scos tatal din zona, am luat cupilu` de mana in bocituri si crize si am pus-o in pat, i-am explicat ca daca plange o las acolo sa faca nani singura si nu mai vin, am iesit si inchis usa. A mai zbierat 4 minute dupa noi si gata, somn. Crdeam ca va veni sa rupa usa, dar s-a resemnat. Tata`so a zis ca sunt fara inima
Daria & Giulia (2004 08 16)
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Rox - ufff, imi pare rau de incident ... sa treaca repede bubele !
n-am bube bey....is jmechera, am doar genunchiu' vanat si umflat
quote:
Tata`so a zis ca sunt fara inima
mda, sigur si dupa aia se intelegea el cu copila nedormita???? pfff...men!