Sarbatoritii de iulie-august 2004 (195)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Roxana, multumim de intrebare, io's bine...Teoretic ar trebui sa-mi fac si io programare la doftor...practic nu stiu cand sa o fac, pen' ca saptamana asta sunt singura cu Botoshu' si saptamana viitoare avem o conferinta asa ca nu-i timp de nimic...:)...Sa-mi fie rushine.
(recunosc ...eu cred ca am si un pitic in subconstient care ma gadila si mi-e frica sa ma duc si mai aman un pic!!!)

La noi a inceput episodul "santierul se intoarce...doi!"
A venit vecina de jos sa ne spuna ca ea acopera tot exteriorul cu polistiren si alea alea, refacut fatade, nebunii...si am zis ca daca tot e bal, sa fie si la noi, ca e cu inchiriat de schele si alte alea...
Costa o gramada de bani, pe care ii avem ...daca ne decidem sa nu mai mancam vreo 2-3 luni si sa bem apa de la chiuveta, ca aia plata e scumpa...hehehe
Asa ca toate celelalte lucrari s-au sistat si ne apucam de exterior...
Noroc ca am apucat sa-mi iau covor in sufragerie, ca altfel cred ca ma imbolnaveam de inima rea!...
Aaaa...si au inceput sa curga si toate alea prin wc-ul de servici...la baia mare s-a stricat toaleta....hehehe...Distractie la cote maxime...:)
Cred ca am de o garnitura conica daca ma scobesc bine prin buzunare, problema e ca nu se mai fac!...hihihi

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

roxanaz te duci cumva la Kids Expo?? poate daca il conving pe al meu sot venim si noi (cai intrarea gratis , doar drumul de la Buc. e lung). e intre 7-10 sept.

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani jumate - Edi 2 ani
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Aaaa...uitai sa zic...io am trecut la operatiunea dezvatzat de suzeta...
Ma simteam prea odihnita ca nu se trezea Maria decat din 2 in 2 ore pe noapte si am decis ca e momentul sa o fac sa se trezesca la fiecare juma de ora...ca tot sunt singura acasa cu ea si ma simt in forma...

Dar e okay...(norocul meu e ca nu stie sa ceara suzeta cu vorbe, asa ca daca maraie oricum nu se pune...:))))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Locatie: Sala de sport a liceului "Mircea cel Batran" Constanta
Perioada: 7-10 Septembrie 2006
Ce zici Roxi? sau nu frecventati??

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani jumate - Edi 2 ani
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Monica-cristalina, apoi succese sa fie pe toate planurile !!!
Pupici multi, nervi de otel si rabdare cu carul !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Roberta - chiar ma bagi in boala...pai nici eu nu maninca atit! Iar 1 copan intreg nu a mincat Stefan in viata lui, darmite doua...!! Na, ca ce eram eu ingrijorata, dar ce sunt acum...pai cum sa mai treaca el de 11 kg daca maninca cit o vrabie??!!

Mitzule - reteta e usoara - iei copanele de pui (carnea de pe copane merge mai bine ca se fierb mai usor si nu sunt atoase, dar merge si cu piept daca nu ai copane) si le pui la fiert in apa cit sa le acopere. Cind sunt aproape fierte (se desprinde acrnea de pe oase) si apa a scazut aproape de jumatate, pui buchetele de conopida (proaspata sau congelata) taiate mici si le lasi sa dea in citeva clocote. Separat amesteci smintina (cam un borcan mic cum e ala de la Dorna sau mai multa daca vrei) cu o lingura de faina si torni peste pui. Amesteci si mai dai citeva clocote pina se ingroasa. Daca iese ciulamaua prea groasa o poti subtia dupa plac cu apa fierbnte sau cu supa. Poti sa adaugi in ea si verdeata daca iti place. Pofta buna!
Cu carnea de vita si eu am aceleasi probleme, de asta cumpar pentru Stefan doar vitel de lapte. Nici eu nu imi explic cum la restaurant e asa buna - unde maninc eu de ex, la uptown, gratarul de vita e sublim, dar habar nu am cum Dumnezeu le reuseste asa!
Mama, am vazut si tarta de piersici - salivez pe linga calculator ca sunt la regim......

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by mitzura

Neata!

Aaaa, si daca il intreb "da tu ce vrei sa mananci?" imi raspunde "bomboane" sau "ursuleti".

al meu raspunde "ciocolata!!"

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Eeee, la noi intrebarea de la prinz vine sub forma "Mergem la masa, sa mincam ?" si raspunsul este invariabil "NU" !! Dupa care deschide sertarul de la bufet unde sint napolitane si pufuleti si altedastea si se serveste cu cite o punga de acolo ... si fireste ca tipa daca i-o iau din mina !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mihaela am primit invitatie de participare la kids expo dar nu am decat un produs de gravide si unul in pregatire ptr cupii, asa ca am refuzat. dar ma duc ca vizitator, daca veniti ne vedem! mai ales ca fina-mea trebuie sa nasca si.....eu o ajut....la cumparaturi! asa....ca uitasem sa va zic ca joi, prin santiere,febre si alte nebunii eu am fost cu cupilu la cumparaturi ptr bebe Andrei (ca asa o sa il cheme pe piticot). si....va dati seama ca am cumparat ca nesanatoasa!!!!! cred ca am ceva probleme.....imi venea sa iau in nestire haine mici!!!!
Cristal de coma esti. mama lor de instalatii....trebe reparate o data si bine!!!! bafta multa la eliminat suzi.
a propos de congrese...in 2 luni am 4. izmene pe calator scrie pe mine...asta e, ne intoarcem din vacante hihihihihi (se vede pe mine ce chef de munca, am nu??)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

eu una cu mancarea sufar tare rau... orice numai sa manance, am fost in we la munte in ideea ca va manca mai bine de la aerul de munte, dar din pacate asteptarile mele au fost zadarnice, of of....auzi tu 2 copane de-as avea un musafir asa mancacios macar 2 zile pe la mine ca poate se molipseste si-al meu....

Andries

Mergi la inceput