Sarbatoritii de iulie-august 2004 (195)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Seara buna ... da ce cuminti ati fost astazi !! Nici macar aseara nu v-ati petrecut, ce s-a intimplat ??
Mei, Liliana, mamadraga, musca limba, io gravida ??? Noooou ueeeeiii !! Un gizmo imi ajunge, ca azi a fost o zi de groaza lumii, si incerc sa imi imaginez cum ar fi fost de erau doi ... si ma calmez brusc ! Asa ca raminem doar la tricou !!
Olivia, am vazut pozicile !! Ce-mi place tricicleta aia smechera !! Si Luca e superhaios cu casca pe cap !! Pupici voua si inca o data sa va traiasca baietelul!! Pina la urma v-ati hotarit unde plecati ??
Ioana, bine ai revenit ! Maria e o dulceata, cum se imbraca ea singurica !!!
Anca, intrebai de osscilo, si eu am vrut sa ii dau lui Andrei, un tubulet pe saptamina in lunile astea reci, dar al meu sot nu e de acord ! Asa ca o sa mergem pe echinaceea, ca ne-am inteles bine cu ea ! Iar Andrei nu merge la gradi, asa ca una din probleme e evitata ! Pupici Biancai !
Andreea, petrecere frumoasa !
Mei, gagici, mie pediatra mi-a recomandat sa ii dau omuluimik vigantol in lunile astea cu "r", adica din septembrie pina in aprilie la anu' ! Voi stiti ceva de povestea asta ?
Ma duc la bucatarie sa fac o praji, ca nu am somn ! Miine incerc si reteta lui Robi, ca acum mie greu sa dau la razatoare unujuma kil de mere !! Bagam robotul miine, sa fie mai usor !
O seara buna si o noapte la fel va doresc !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Alice gata muscat limba...dar numai timpul are ultimul cuvantul.
Olivia da weekend prelungit, asa ca de asta nu apari tu pe aici. Pupam Luca.
Ioana weelcom back...pupam independenta mami Maia, care se imbraca singura.
Acum fug sa profit de weekendul prelungit si de soare.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna seara!
Sper ca ati avut un week-end frumos (asa s-ar zice dupa linistea ce domneste pe aici) si ma laud si eu ca am reusit sa pun cateva poze de la mare, in albumul "VARA 2006".

O noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza intru repede sa va salut si sa va doresc o zi minunata si o saptamana usoara!!!!
Alice,si noi ii dam in lunile cu r,vigantol si suplimentar din 2 in 2 luni,cate 10 zile calciu,ca toamna nu-i ca vara!
pupici

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
back in business ca acasa nu e bine m-am saturat de santiere si alte tampenii...
la multi ani pentru Bogdanel! sa fie sanatos si sa ii mearga toate bine!
Andreea succes la gradi azi si sanatate socrului tau...sa fie bine!
americancelor asteptam poze din week end-ul prelungit, sa aveti timp frumos!
eu aseara cand ne intorceam de la plimbare am reusit sa cad cu Pat in brate....el s-a speriat dar nu a patit nimic, eu mi-am paradit in schimb un genunchi....sunt de coma maxima.
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Buna dimineata !
Gata, am si eu net acu, asa ca am intrat repede sa va salut si sa vad ce mai faceti !
Roxi, da' cum ai reusit sa cazi ? Bine ca nu ati patit nimik rau amindoi ! Pupici lui Pat si tie sa treaca repede buba !!
Roberta, am facut aseara prajitura cu mere, a iesit ceva-ceva, io la astea cu faina si aluaturi sint de coma, mereu dau in bara ... anyway, nu am auzit plingeri pina acum, ceea ce inseamna ca oamenii au fost multumiti ! Imediat ma duc sa vizionez si pozicile pe care le-ai pus !
Liliana, hehehe, chestia cu timpul nu mai tine la mine, ca la cei omiedeani pe care ii am io nu se mai pune problema ! Asa ca dupa cum am spus, raminem la tricoul cu fratior !
Ioana, da, acum mi-am amintit si eu de calciu si vitamina c, dar cum e restrictie de fiole la farmacie, ca nu-mi mai da nimeni fara reteta, si cum eu nu ma duc sa stau la cozi interminabile pentru reteta la pediatra, am ales solutia cu echinaceea de la naturiste, ca are si propolis si catina ! Sper sa functioneze !
Acu, gizmo e cu muci la nas iar, banuiesc ca din cauza de iesit afara, alergat in parc si transpirat ... e miriit si nervos ca ii tot curge nasul, din fericire maninca destul de bine, asa ca asteptam sa treaca si episodul asta de raceala usoara ! Sper sa nu mai faca temperatura !!!
Ma duc si eu la muncile mele, dar mai arunc un ochi si pacilea !
Va doresc o zi minunata si o saptamina linistita !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata si pupici la toata lumea!
Noi am ramas singurei, tati e plecat toata saptamina, azi nu avem apa calda...ce mai, o nebunie! Ieri Stefan a fost tare obosit, nu a apucat sa doarma decit vreo juma' de ora in masina, cit l-am dus pe tati la aeroport, asa ca aseara a cazut lat la 8:30. Nu am apucat nici sa-i fac baie, nici sa-i schimb pampersul (dimineata era plin ochi!), nici sa-i pun pijamaua...si s-a mai sculat tocmai dimineata pe la 8 fara un sfert...Tot ieri nu a vrut sa manince nimic la prinz - pe mine ma apuca rau de tot nervii (stiu ca nu ar trebui, dar ma enervez rau si nu stiu cum sa procedez sa nu mai am astfel de reactii...), si-a mincat doar iaurtul de la 6 si a ciugulit niste ficatel cu ardei copt de la cina mea. Sunt deja la a 2-a sticla de Vi-Sol Calciu (mi l-a recomandat pediatra ca nu i-am dat deloc vitamine, iar calciu nu i-am mai dat de asta-primavara), dar nu are absolut nici un efect asupra poftei de mincare... Am inceput sa-i dau si vigantollette 1000 - ii dau pastila in gura si el o suge fara probleme si cred ca luna viitoare o sa incep sa-i dau din nou Ribomunyl ca la el a avut efecte foarte bune.
Cam asta ar fi, hai ca m-am lungit...

Roxi - genunchiul e bine? Sper ca nu e nimic grav!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Gabi, cunoastem povestea cu nemincatul ... si eu ma enervez, dar din ce in ce mai putin, si am aplicat varianta cu "nu vrei sa maninci acum, foarte bine, atunci later", ca daca ma stresez, tot nu rezolv nimik ! De foame nu moare copilul, asa ca daca face nazuri, il las la ale lui si mincam mai tirziu ! E frustrant al naibii de tare, dar altfel nu vad iesire din impasul acesta !
Si ca vorbeam de mincare, iote ce faceam io simbata noapte la ora unu (baidauei, traiasca semipreparatele !!):
tarta cu piersici

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Buna fetele!

Kim vazut poze tort si cum ar spune Edi "iam-iam"

Alice si noi cu vigantolul dar folosim vigantolette flour (Edi le zice "bobo" si le ia drept bomboane )

Nu mai stiu ce sa mai gatesc in afara de diverse retete cu pui; mai zice-ti si mie cateceva doar din legume(in afara de ghiveci) sau si cu alt fel de carne daca le dati la cei mici.

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani jumate - Edi 2 ani
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Vazut si eu poze cu Luca si mami lui, tare frumosi

Noi suntem bine, ne-am nuntim, a fost suuuper fain, nu degeaba ne kefuim noi atat de bine cu colegii, la nunta a fost la fel.
Mandra s-a comportat bine in prima ei noapte inafara casei :-))) Doar la intoarcere, plecase tata`so dupa ea, a intrat in casa, ne-a masurat din priviri si nu ne-a zambit pana seara. Parca ne-a pedepsit ca am plecat asa ca nesimtitii fara ea Tare ciudat cupilu` asta, zau
Si eu am incepu Vigantolul, 2 pic / zi.

Pupici la gasca !!!

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput