Sarbatoritii de iulie-august 2004 (195)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

da..plecam....vroiam acum...dar o lasam cred pentru ianuarie..era frumos in decembrie dar este mult mai scump..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Hop si eu la ceas de seara!!
LA MULTI ANI LUCA,SA CRESTI MARE SI SANATOS si multi pupici de la Maria!!!Scuze pentru intarziere dar urarea este din suflet,noi, adica eu si Maria,il consideram pe Luca cel mai curajos pitic din club!!!!
LA MULTI ANI, BOGDANEL!!
Cristalina,felicitari si iti tinem pumnii ca de data asta sa fie totul ok!!!
Vad ca ultimele discutii sunt despre mancare si pampersi,noi suntem cam pe din afara,la capitolul mancare doar Dorsilia mai reuseste sa ma stimuleze, si-i mai gatesc cate ceva Mariei,iar pentru noi, cand simtim nevoia de schimbare, mergem in oras!Am fost de curand la chinezesc,mandra ca de obicei "unde-i comandeul meu?",vine ospatarul si o intreaba si pe ea ce vrea,doar ca s-o bage in seama,iar ea raspunde "pizza vleau",va inchipuitzi ce fatza a facut..La capitolul pampersi,folosim doar noaptea ca mai avem juma de bax si trebuie consumat, nu?
Noi suntem ok,de saptamana viitoare intra si mandra mea pe mana bonei,asa ca of,of,mai,mai!!Pupam toti piticii care merg la gradinitza si care se pregatesc sa mearga!!
Pun si eu 2 poze din categoria"intentia conteaza"
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gorodeii/detail?.dir=b1b6re2&.dnm=af3fre2.jpg&.src=ph
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gorodeii/detail?.dir=b1b6re2&.dnm=9211re2.jpg&.src=ph
Un week-end placut

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

anca, noi maine vom merge intr-o loalitate de munte aici unde au avut loc JO si au un outlet mall super (prilej pt mami sa mai cheltuie ceva parale) si ne-am propus sa vizitam satul olimpic, sa mai cutreieram pe-acolo...) iar duminica daca e timp frumos, si aici e mai tot timpul, vom merge la pescuit. pt luni ne avem nici un plan, stam acasa si..."muncim", nu?
distractie frumoasa

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Tot eu is,am vrut sa ma uit la pozele cu Luca dar nu le vad,oare este de la mine,ca zice ca trebuiesa dau sign in,sau poate nu?
pupici

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Ioana bine ai revenit! Multumi de urari si complimente! Nu-ti face probleme..stii tu ..mai bine mai tirziu decit deloc!. Am vazut pozele...deja va imbracati singurele!
Nu stiu de ce nu vezi pozele...vad ca...mamicile le-au putut vedea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

sara buna, duamnelor!
vaz ca discutati de copii si despamperizare -nu ma bag, bone si gradinite-pas s-acilea da` m-am bagat la pozici asa ca vazut gorodica ca pozele cu uka nu le poci vedea. olivia, ma da odata lincu` poate mere tura asta

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Va pun din nou link-ul...nu stiu ce s-a intimplat
http://pg.photos.yahoo.com/ph/basom11/album?.dir=/5814scd&.src=ph&.tok=ph0O0bFB5n._.eCd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Olivia misto, si noi vrem sa mergem undeva (in tarile calde) in ianuarie/februarie, dar nu pe apa ca mi-e frica...

Andreea de philip, distractie frumoasa!

Voiam sa va intreb, voi ati dat la copii oscillococcinum? Ca am cumparat si vreau sa ii dau si Biancai, sa iau si eu ca prev ca ne asteapta zile grele odata cu inceperea sezonului rece si cu virusii de la gradi... dar nu stiu cum sa il dau ei ca sunt granule si ea nu stie sa le tina in gurita pana se topesc... cred ca bag o intrebare la parintii intreaba..

Mergi la inceput

Eu i-am dat ..dar am dizolvat granulele in ff putin apa.

edit ...unde in tarile calde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

mey, vaz`t motociclistu`, hehehe, mai grea casca decit el

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput