Sarbatoritii de iulie-august 2004 (195)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

'neata!
Citeva poze de la suflatul tortului in miniatura..si alte citeva poze recente :
http://pg.photos.yahoo.com/ph/basom11/detail?.dir=/5814scd&.dnm=2968scd.jpg&.src=ph&.tok=phApkbFBGpm8bJs7

daca aveti timp si chef :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna seara!

vad ca vorbiti de pampersi. nici noi nu ne stresam, am hotarat sa o lasam pe ea sa scape de pampersi in ritmul ei. cateodata cere olita, cateodata nu. avem scutece up&go asa ca se dezbraca una-doua. vad ca e interesata sa faca la toaleta ca oamenii mari, asa ca i-am cumparat un reductor.
de luni incepem gradinita, asa ca am mari emotii. speram sa fie bine si sa se acomodeze repede. pana una alta pediatra zice ca trebuie sa ii fac idr-ul inainte de a-i da avizul de intrare in colectivitate. chiar e obligatoriu?
in seara asta mergem la buzau, la lia pui. abia astept sa-mi vad puiul.

pupici si un weekend frumos tuturor!

cele mai frumoase

Mergi la inceput

'neata!
Citeva poze de la suflatul tortului in miniatura..si alte citeva poze recente :
http://pg.photos.yahoo.com/ph/basom11/detail?.dir=/5814scd&.dnm=2968scd.jpg&.src=ph&.tok=phApkbFBGpm8bJs7

daca aveti timp si chef :)))

Mergi la inceput

Vad ca vorbiti despre "fara pampers"....ieri am luat si un DVD ...si tare incintat a fost..Noi mai facem tot felul de trick-uri..il pun pe olita in fata TV, sau ne uitam la o jucarie impreuna sau la o carte..., sau il pun in baie in acelasi timp cu noi(ei trebuie lasati sa vada ce si cum)..sau il pun pe olita si aduc un iepure mare de plus si -i spun ca iepurasul vrea s avada cum face el pipi...apoi invers iepurele pe oala!. La noi este mai simplu pt ca facem de la 8 luni la olita..
Ce am mai citit si io....trebuie eliminant de tot pampersul/...si lasati sa se ude..nu vor raci pt ca va vor anunta imediat! Sau trecut la pameprsi de tranzitie in care ei sa se simta uzi...
Si asa cum va spuneam noi simtem atipizi ...nu mai dormim cu pampers noaptea...chiar daca se trezeste de citeva ori pe noapte...

Bine ca se termina saptamina asta! A fost cel mai rau..plingem la cresa si in timpul zilei..abia azi am aflat!
Cristalinule...dar aseara de la ce a vomat?
Andries..esti fericita...Luca vrea cu mami!! Aseara pe la 2 m-a readuc in patul lui..si acolo am ramas!
Dana bine ca ai gasit gradi..de fapt cresa , nu? Este de stat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Olivia, foarte frumoase pozele! Asa o sarbatorire linistita mi-as fi dorit si eu...Pupi pentru puiul cel frumos si motociclist!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Alice iubita ia vezi tu ce ti se pregateste, caci eu cu ochii carpiti de somn citesc ce scrie Gabita:
"Pai Alice, si pe Monica-cristalina unde ai lasat-o??? E si ea pe lista!"Dar neuronul meu nu mai stie sa citeasca asa ca eu citesc "pe Alice si pe Monica..." si ma uit vreo 2 minye ca tampa la calculator si ma intreb, cand a spus Alice ca e gravida. Uite Domnule ca mai avem o graviduta si nu spune nimic. Asa ca ai grija...tricoul cu vreau un fratior...etc.
La multi ani Bobo, Mami Monica de Bogdanel sa-ti creasca ficiorul si sa-l vezi mare , frumos si deestept.
Andrea imi pare rau ca trebuie sa o duci pe Stefi la cresa.Pupici sa fie acomodarea cat mai usoara.
Olivia vazut tortul in miniatura si Harley Davidsonul.Pupam baietelul mare care papa singur.
Mai cati pui o sa inceapa gradinita, si Lia pui, si Victoras si Stefi...ii pupam pe toti.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

La multi ani Bogdanel!
Andrea nu intelegeam de ce o duci pe Stefi la gradi..imi pare rau de socrul tau...Tin pumnii sa fie bine..si cu ..si cu!
Liliana ..gata esti oficial in we? Si unul prelungit..ce bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Olivia, l-am vazut pe Luca sufland in lumanare si mancand tortulet, este un scump cum mananca el singur... iar bicicleta e f. faina...

Americancelor, habar n-avem ca si voi sarbatoriti labor day week-endul asta ... noi avem liber luni si va fi timp superb, sper sa se simta si Bia bine ca sa putem iesi..

Io-s paici... da daca puneti de baute nu pot sa va acompaniez, ca sunt inca la munci... da bag ocheanu..

Mergi la inceput

Multumim de complimente!
Anca eu sint pe aici..ma omor cu cruise-ul nu stiam ca este atit de complicat sa alegi!
..noi nu face nimic special in we asta lung...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

ce cruise ce cruise .. cred ca nu sunt la curent... plecati in cruise? misto, cand?

Mergi la inceput