Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

INTALNIREA DE MIERCURI (ATENTION, S-A SCHIMBAT DATA, CA SA POATA SI MAMA DI TUTTI), 6 SEPTEMBRIE, GRADINA BOTANICA, ORA 11:
1. EU
2. MAMA DI TUTTI
3. DORDIA
4. MADAU
5. NOKI LARA
6. MADUTZA10

VRETI SA SCHIMBAM LOCUL CA SA PUTEM STA CU PATURICI PE IARBA SI SA FACEM SI UN PICNIC, NOI, MAMELE, CA SA NE TRATARISIM CUMVA, NENICULE?

HAIDETI DOAMNELOR CU INSCRIERILE, CA DACA FACEM PICNIC TB SA NE SI ORGANIZAM SA NU ADUCA 10 FETE BRANZA SI NICIUNA ROSII (DE EXEMPLU)
VENITI SI CU PROPUNERI DE ACTIVITATI COLECTIVE BEBELUSESTI. DE EXEMPLU, PUTEM FACE UN CONCURS DE 4 LABE VITEZA CU PREMII (FIECARE ADUCE UN OBIECT DE BEBELUSI)
ASTEPT RASPUNSURILEEEEEEEE

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Fetelor, am si eu o rugaminte la voi:
Exista un buton de edit care apare deasupra mesajului postat. E o foicica si un creionas mic. Va rog eu mult, cand va vine cate o idee imediat ce ati postat, folositi edit pt. a o adauga ce mai aveti de spus, e extrem de obositor sa tot citesti cate o fraza per postare a aceleiasi persoane, mie ( si nu numai) asa mi se pare. Nu dati cu rosii

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Treceti batalioane romane, Carpatii
.....
Sa trecem Carpatii, ne trebuie Ardealul
De-o fi sa ne-ngropam de vii.:)))))))))))))))))))))

mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Ma rog.... se da cu versuri....

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

se da cu ce se poate:)
io nu cre'ca eram vizata, parca n-am facut asa, dar si daca am facut, anyway am lesinat de ras, a fost buna

"e o foicica si un creionas mic"

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Adik vrei sa spui c-am ucis cumva limba romana cu gramatica si stilistica folosite?
Facusi, da' n-am lista sa ma asigur ca vazui corect :P (da' parca totusi candva in weekend, de ex. ) Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

de acord cu ripley, sunt obositoare multe mesaje consecutive de la acelasi user, cu o singura fraza... de-aia s-a lasat la optuni "edit mess"... azi mi-au scapat si mie doua, dar de obicei le editez...

da' poate totusi v-au sarit in ochi si-mi trimiteti ceva materiale, ca n-am primit nimic!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

pot sa ma duc acum sa editez si sa sterg ca sa te pot acuza ca ma invinuiesti pe nedrept? :-))))

ce mai face fiica-ta?

doamnelor, va rugam sa folositi foicica si creionasul din toolbar-ul de deasupra mesajului dvs deja postat, deoarece fac ardelenii misto de noi:)))

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Fetelor, intalnire placuta miercuri!

Mai, sunteti de admirat cat drum bateti sa va intalniti, asta ar trebui sa ne puna pe ganduri si pe noi, cei 3 muschetari - cum ne zicea cineva pe cand eram burtici - care n-am mai reusit sa ne adunam in formatie completa de ... dinainte sa nasca Coralia!

Pentru incalzitul mancarii in parc recomand un termos cu apa fierbinte (eventual si o sticla cu apa mai rece, sa nu crape borcanelul) si un vas in care sa incapa borcanelul. E tare simplu si comod. Eu asa am luat dupa mine mancarea congelata, am dezghetat-o si incalzit-o foarte fain.

Daca tot e cu concursuri si premii, propun si eu sa se desemneze si cel mai vorbaret, cel mai mancacios, cel mai somnoros bebelusi si... vedeti voi ce superlative mai gasiti incat sa nu ramana niciunul fara coronitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Anda ,eu vin indiferent in ce zi ,despre loc nu pot spune nimic ,decideti voi ,mie-mi convine ca-i relativ aproape de casa :)

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE SEPTEMBRIE

Mergi la inceput