Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Fiica-mea e super-bine, prin minune a adormit in 3 min dupa ce am pus-o in tarc (in pat am renuntat s-o culc pt propria ei siguranta:))
Am si eu o intrebare: si copiilor vostri le transpira capul cam in prima juma de ora - ora de somn?
Nu mai este atat de cald, sunt in casa la noi 23 de grade, totusi dupa laptic Ana e leoarca pe capsor. E drept ca lapticul e aproape fierbinte, asa ii place ei, si ca transpira si ea cum transpiram noi dupa o supa sau un ceai, dar parca cam tare, totusi. Mi-e teama sa nu raceasca asa uda pe cap.
Dup'aia se racoreste normal, da' vreau sa stiu cum e la voi restul.

Edit: Ando, ce-are mama Ardealul cu editarea ca io-s mai saraca cu duhul si nu pricep. In ce sens am facut misto?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

pai transpira capul in timp ce mananca, da. Doar la bibe, nu si la aia solida. Bine, ar fi si greu sa transpire la aia solida, din mom. ce ia o lingurita la 5 minute Nu cand se culca.

Edit: ee, am facut si io, asa, o mica discriminare. Si ca sa fac o gluma si pt ca este cunoscut ca ardelenii sunt isteti, dar lenti. mie imi sunt simpatici ardelenii:))

apropos, tb neaparat sa scriu aici un banc cu ardeleni:
ardeleanul si sotia divortau. la tribunal judecatoarea o intreaba pe reclamanta sotie de ce a intentat actiunea. femeia raspunde: pai doamna jude, suntem casatoriti de 4 ani si io sunt fata mare!!!
judecatoarea: parat, este adevarat ce spune doamna? este incredibil...
ardeleanul: mdaaaa, este adevarat doamnaaa
sotia reclamanta: doamna jude, am facut tot ce era posibil ca sa se consume casnicia, dar omu' 'cesta ori nu stie, ori nu poate, ori nu vrea
judecatoarea: parat, ce ai de spus referitor la acuzatiile reclamantei?
ardeleanul: apai, doamna jude, io si stiu [pauza in vorbire], si pot [pauza in vorbire], si vreau [pauza in vorbire]..., dar ce-i atata graba!?
hi, hi, hi

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Ripley,al meu transpira la greu din cauza laptelui ,e ud leoarca dupa ce termina dar il sterg cu un prosop ceva ca dupa baie inainte sa-l pun in patut!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Cat a fost cald nu mi-am facut pb., acum am sters-o si eu in ultimele 2 seri cu prosopel. Doar la laptic transpira, sau cand adoarme de pranz, deci in prima faza a somnului. Cica sunt explicatii medicale, da' nu-mi amintesc care or fi alea, asa ca nu ma bag. Voiam doar sa vad dc e ceva asa obisnuit cum am aflat.
Ce bine de voi ca faceti iar intalneala... Pacat ca nu va puteti cumva decide astfel incat sa fiti cat mai multe. Poate in weekend, da' deh atunci intra taticii tare in drepturi :)
La noi in Gradina Botanica exclus sa poti sta in iarba, doar pe bancute e voie. Si e maaare tare gradina insa e pazita bine, e plina de inscriptii cu interdictii si avertismente, n-am vazut sa se riste lume cu paturi.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

de altfel, e si normal si civilizat asa, mai ales ca e loc amenajat special de admirat flora, poate ar fi mai bine sa schimbam locul. doamnelor, cand va treziti, va rog sa veniti cu propuneri de alt loc si cu, repet, propuneri de activitati si inca vreau sa-mi spuneti si daca vreti sa facem si picnic de adulti

mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Anda si eu as veni la intalnire, nu e mai bine parcul Tineretului? S-ar inscrie mai multe mamici???
Avantaj metrou la intrare in parc, sunt si jucarele pentru copii, parcul e mare si aerisit, sunt multe banci( in botanica parca nu!)si o terasa de unde poti sa iei o apa, suc....iarba cata vrei( pentru amatori de paturica).Asta e sugestia mea, voi ce ziceti?

Si, maria-alexia, a propus foarte bine temele pentru concurs.
Tania bine ai revenit, asteptam pozele.Si Alexia a avut aproape 2 saptamini de regim( a avut diaree), l-a ea s-a rezolvat cu enetrol, laptic la care s-a folosit pentru dilutie mucilagiul, si papa de regim- orez cu mar copt, supa de radacinoase, pilaf si uneori banana.Mai poti incerca Hipp Ors, e foarte bun daca ti-l accepta.Sanatate multa!

Ripley, Alexia transpira mereu dupa masa de seara.eu o sterg cu un prosop si gata.Ei oricum sunt incalziti si de la baita si mai verifica sa nu ii fie cald.Pupici Anei.Tu cum te mai simti?

Edit: anda eu propun ca activitate, cum sa stapinesti un bebe activ ....ca a mea pusa in picioare misuna ce misuna apoi vrea pe banca , apoi sub banca...apoi pe linga banca....si uite mai vrea sa faca cativa pasi si oboseste si ups ne apuca crizele.Alte activitati pot fi cine aduna cele mai multe gunoaie de pe jos( fii-mea a facut contract cu primarul de la sect.3 )
So?

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Eu as fi preferat gradina Botanica pentru ca este mai aproape de mine iar Orlando nu sta deloc in scaunel ,deci mi-e foarte greu sa vin undeva mai departe pentru ca-mi va urla tot drumul dar daca acolo nu se pot face prea multe propun Herastrau .

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Anda eu iti zic de acum:
1. e ok si miercuri
2. Botanica nu pare o idee prea buna daca vreti sa stam si pe jos. Mandra mea nu prea sta, decat max 10 min, dar ma gandesc ca putem sta noi, ceea ce ar fi super ptr mine, altfel am mai zis, ma rupe spatele ca e grea martaloaga
Propuneri: IOR, Tineretului.
3. activitati: cred ca fiecare bb va face ce-l taie capul si ce are chef..am io un feeling
4. picnic..ar fi o idee, dar cum facem sa mancam fara sa ne vaza plozii, ca io nu pot sa bag un dumicat in gura daca e "filatoarea" prin preajma

Ripley si Miruna transpira la cap seara dupa bibe. Io o sterg nitel cu prosopul si o pun in pat. De racit..nu cred ca e temperatura constanta in camera, se usuca treptat, nu bate vantul, etc

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Roxana, nu i-e prea cald, ea doarme in body cu maneca lunga subtirel, saculet si scutec, fara pantalonasi, cu geamul din livingul lipit de dormitor deschis partial, deci e placut in camera.
Eu ma simt ceva mai bine ca joia si vinerea trecute, dar tot intepenita si cu dureri la 99% din miscari. A fost un weekend horror, in care nici de pe toaleta nu ma puteam ridica decat cu eforturi. Saracu tati a fost mami zilele astea, si a vazut ca nu-i chiar asa usor cum pare :P A avut grija si de mine, si-a fost rasplatit cu o chiuveta plina de vase de 3 zile si de biberoane ca incheiere festiva pt. duminica seara :))

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

notez, notez propunerile, in fct de majoritate hotaram maine, sa voteze si noki si mama di tutti si dordia. Mie imi e indeferent, accept orice loc, sper ca veti veni si intr-un loc care nu a fost propus de voi:))

haideti dom'le cu inscrierile, suntem "doar" sase pana acum. nu ca nu ne-am simti excelent si asa, dar e frumos sa ne vedem mai multe, cu mai multi bebei

roxi, veniti doar in tineretului sau acolo doar preferi? propunerea ta e cam greu de jurizat:))

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput