Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Aoleu..e mult de mers...tre sa-l conving pe tati sa ne aduca..vedem noi.
Mersi mult ptr ajutor.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Am si eu vesti bune, ca de vesti proaste vad ca nu ducem lipsa!
Am fost cu Stefanelul la controlul de inimioara (programat din februarie - daca tineti minte, avea atunci 2 gaurele) si totul e OK, gaurelele s-au inchis si nu mai are nimik!!! Sunt tare fericita!!!

In schimb, cu diareea, o tinem tot asa, mananca numai Humana heilnahrung (HN) si ma cam tem cu revenirea la laptele Topfer, ca Humana HN asta e cam prea dulce! In rest nu vrea NIMIC de regim: orez, morcovei mar copt...nika!! Sa vedem cat o mai tinem..din fericire tocmai a baut fara mofturi 100 ml de mucilagiu de orez, Noki, parca la tine avusese efect. necazul e ca de la diareea asta nu trece nici iritatia la fundic

Multumesc de raspunsurile cu papa, am citit si in Mami de luna asta ca la 9 luni e fix varsta mofturilor. Sper sa am mai mult succes peste o luna

Joy m-ai pus pe ganduri cu diagnosticul primit, mai ales ca si eu i-am dat (la indicatii prin telefon de la dr.) Nurofen, Panadol si Algocalmin supozitor (unul singur). Sa fie de la astea diareea si la noi? Pe mine m-a trecut pe vineri pe Augmentin, cand a vazut la control ca e gatul rosu, dar acum l-am terminat si febra tot acolo e: enervantul 37.6-37.7! Nu stiu ce draq sa-i mai dau, ca nu vreau sa-i mai dau nimic.

Dordia il admir tare pe Stefanelul mancacios, trebuie sa-l invete si pe al meu ce si cum . Bravo lui ca s-a facut bine si ca scapati de muci.

Chris a doua oara va fi cu bafta, noi tinem pumnii de pe acuma .

Lordra bine ai mai dat pe aici si vreau si io poze cu Dara

Ina sanatate multa, sper sa vina valul de caldura si pe la voi, sa te faci bine mai repede.

Alinush

Tania & BB Stefan (17.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

mai e varianta METROU EROILOR. Parca e mai aproape decat Politehnica. Dupa putin mers pe Splai, pe langa Dambovita, se face stanga la pod, pe langa Cinema Studio. Si se vede intrarea in Gradina Botanica..

Da' io am vbit serios referitor la iaurtul ACTIVIA! Ce parere aveti? Merge dat la pitici. Le-ar rezolva transitul intestinal? Macar asa putin...
Am vazut undeva si cereale pt bebei cu bifidus, scria pe cutie mare ca sa iasa in evidenta...da' daca nu m-a interesat atunci, n-am retinut de care si din ce natie sunt...

a facut fi-mea ceva acolo...prea putin. nu-s multumita. da' macar a facut fara supozitor.

melku & bebe Daria (2 nov 2005)
Pentru cine vrea sa ne vada la 9 luni
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria

Mergi la inceput

Tania sanatate multa si sa scapati de diaree!!!!

Io plec afara cu piticloantza, va pup dulce si o seara fara peripetii

pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

tania pt "febra" aia nu-i da nimic, e stare subfebrila. Si nu-i lua temperatura in fundic ca poti sa-i declansezi kk.

felicitari pt rezolvarea problemei de la inimioara

ioana_77 da pe google "cm to inch", fara ghilimoante. Si o sa-ti dea n convertoare.

fetelor, nu dati cu rosii in medici pt ca Vladone a facut diaree de la Panadol si Nurofen, astea sunt efecte adverse care e posibil sa se intample. Toate medicamentele au efecte adverse, dar nu la toata lumea se manifesta si la f multa lume fac bine.

In schimb trebuie dat cu rosii in ei pt ca pana la Stanciu nimeni nu s-a gandit sa trateze ce avea Vladone in gat. Asta da eroare. dar sa recomanzi Panadol si Nurofen pt febra nu e de condamnat, toti o fac.

Am citit pe diagonala ca ma super-grabesc, dar vreau sa va zic urmatiarele:

Nu puteti pune intalnirea miercuri? La mine joi s-au anuntat mesterii ca vin sa inceapa renovarile. Nu pot sa plec de acasa joi.

Ca sa ajungi la Gradina Botanica poti merge cu metroul pana la Politehnica sau la Eroilor. Eu prefer sa merg la Eroilor pentru ca e mai linistita zona prin care trec ca sa ajung in Gradina pe cand daca merg la Politehnica trebuie sa o iau pe strada cu trafic mare.

Eu vin cu metroul asa ca propun sa ma intalnesc cu cine nu stie sa ajunga, cu 15 min inainte de intalnire la gura de metrou de la Eroilor, iesirea spre Municipal

Asta daca se muta intalnirea miercuri. (mega-aluzie, vorba Andei)

Mergi la inceput

Hai ca inca n-am plecat...Lavi mie mi-e indiferent cand e intalneala, daca si restul lumii e de acord...e ok

Acu chiar ca plec

pozici la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

tati culca copilul si eu stau pe DC.

mai fetelor, eu is tare trista din cauza mortii lui Steve.
nu am vazut om mai devotat muncii sale, mai fericit, asa de plin de viata cand este vb despre niste "scarbosenii" asa cum le consideram eu inainte sa vad emisiunile lui.
ma uitam cu atata placere...numai cand il auzeam cu ce placere vorbea si explica...

TANIA, bravos pt inimioara snatoasa.
se poate sa-i fi declansat diareea nurofenul si panadolul. dar lui vladone i-a trecut imediat cum nu i-am mai dat!
asta m-a si pus pe ganduri.
si LAVI are dreptate, tratamentul contra febrei l-au dat bine, doar ca nimeni nu m-a ascultat cand le-am zis ce si cum a inceput totul.
adica toti dr au vazut rosu in gat, dar nici unul nu s-a gandit sa-l si trateze.
in fine, cert este ca a trecut si sa numai aud de dr.

- incearca sa-i dai mucilagiu indulcit cu glucoza pulvis, poate-l ia mai bine asa
- poate mananca orez pasat cu branzica de casa frecat cu banana.
vlad fara banana nu a mancat.
- cu supa....mai greu. pe aia din spital a mancat-o cand i-am pus niste painica si zaharina. dar greuuuuu
- ii poti face laptele cu ceai de menta - daca nu bea altfel
- ii faci laptele normal, cu apa, apoi pui cam 30 ml de mucilagiu peste el.
- smecta...poate ia macar jumate de plic/zi
- daca nu vrea altceva, nu-l forta, da-i numai lapte si gata.- eu asa am facut.

LORDRA, bine ai revenit.
am ajuns si eu in situatia in care erai tu cand DARA manca numai san si...degetul tau.
vladut saracu a prins frica de lingurita - cu care ii dadeam siropelul de tuse si ca atare nu mananca cu lingurita.
dar bag eu degetul in mancare si asa deschhide o guraaaa cat o sura.
si mancam legume cu carnita si cu banana.
altfel nu le vrea.

MELKU, de ce nu incerci niste BIOTICS dizolvat in lapte? sau DEBRIDAT.
VLADUT cu debridat era bine, dar daca ii dadeam zilnic, dedea in diaree.
cand il intrerupeam, iar se constipa. si ca atare i-l dadeam o zi da, una ba.
si s-a reglat.

CRISTINAMH, las ca data viitoare va fi bine.

FELICITARI TUTUROR FETELOR ALAPTATOARE.

abia acum ma duc si eu la piata....

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Maria Alexia, Rianna adoarme singura si peste zi si seara. Ziua acum are doua somnuri si de obicei daca e treaza de cel mult 4 ore, cade rupta cand o pun in patut cu suzi si cu iepurasul. Daca insa incerc s-o pun la nani inainte de-a fi ea destul de obosita sa adoarma, imi plange si se foieste de numa' si nu tine faza. Toata chestia e sa fie obosita.

Bb_Alinus, cresa o incepe de maine. Maine si poimaine va merge sigur, cam 7 ore in fiecare zi. Tipa asta are 2 bebei si 2 copiluti mai mari (2-3 ani) si in timp ce cei mari misuna cam peste tot, pe bebei ii tine intr-una din camere care e special amenajata cu jucarii, rafturi cu carti, etc. Rianna, daca o pui in fundic cu o multime de jucarii in jur, e super ok si satisfacuta. Nu-mi fac deloc probleme, stiu ca nu va fi neglijata, ba mai mult ma bucur ca va fi in compania altor copii si se va obisnui cu lume in jur.

Ioana77, eu zic sa-i spui verisoarei tale sa-i cumpere Mariei hainute pt. 12 luni. Rianna nu are nici 9 implinite inca, si deja poarta unele hainute de 12 luni. Din cate am vazut-o pe Maria in poze, eu cred ca si ei ii vor fi bune - decat sa te trezesti cu hainute mai mici care sa nu le mai poata purta, mai bine sa fie un pic mari. Daca ai ceva intrebari ref. la hainutele din America, nu ezita sa-mi spui.

Mai fetelor, ce fain de voi ca iarasi va intalniti! Ce-as veni si eu la intalnire... Mi-e tare dor de RO.
Pupici la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Noki,la noi dintii de jos au iesit la 5 luni si 3 sapt si de atunci nomic...deci nu esti singura...si mersi de raspuns

gandacel, cum reusesti sa-l obosesti pe bb,ca vrem si noi sa stim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

melku, eu ii dau activia cu grau, si mananca cateva lingurite pe zi..pana acum e bine...

Mergi la inceput