Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Madutza- habar n-am cum o sa fac. Trebe sa chem doctorul la Sarah intr-o consultatie viitoare - dar nu stiu cand, ca e de rutina, slava cerului nu are nimik - si o sa-l intreb pe el atuncea.
In principiu io fac cum imi zice el.O sa-ti zic si tie.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

sorry ca bv-am tinut in suspans, daca ati scris 4 pagini de ieri pana azi, am stat sa recuperez.

traseul l-am picat, din vina mea... m-am speriat ca mi-a sarit unu in fata, am franat si-am oprit motorul... si de-acolo... m-am pierdut total. am mers frumos, da' am facut vraiste parcarea... si asta a fost. multam oricum pt galerie

madutza, priorixul nu se face mai devreme de un an. eu asa stiu. si noi tot priorix o sa facem, ca n-am apucat ar-ul(si nici nu cred ca-l mai apucam ), dar in noiembrie, la un an! si dtp=ul il facem la 13 luni.

ca tot e vorba de lasat copii singuri, ai mei stau fara probleme, dar numai cu frate-miu. cu altii parca i-am trimis la ghilotina.

ah, anda, uitam sa-ti raspund la sondaj...
de pe net ocazional, si numai lucruri pe care ori le-am vazut si n-am timp sa ma duc dupa ele, ori sunt la oferta. hainute sau inacaltaminte - niciodata.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

si ca mi-am amintit, declar inca o data deschisa sesiunea la tabloul de septembrie (si restantele...), si daca vreti sa terminam si tabelul...

mai, si mi-am amimtit acum la final, ticnitul ala de pe animal planet... si-a cam cautat-o cu lumanarea. sincer acum un an ziceam ca un sarpe o sa-i vina de hac... da' n-a fost asa... habar n-aveam ca pisicile de mare is veninoase si poti sa mori! sau ce animal o fi fost!

www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Cristina- ooof..sorry pentru traseu. da' las' ca-l iei tu data viitoare. Mai faci niste ore si o sa fii mai stapana pe tine, o sa vezi.
Cand mai e data viitoare examen?

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Cristina ,nu-i bai ,il iei tu ,eu am picat de 3 ori la sala :))) dar l-am luat pina la urma .
Am sa fac Priorix-ul la un an si eu dar ma gindeam ca DTP-ul tre' sa fie la un an fix ,daca tu zici ca nu-i nimic mai tirziu ,cred ca am sa fac la fel ,oricum dr. de familie e cam cu capu' ,eu am incredere in Dr Marcu de la Medlife la care merg regulat ,am sa o intreb si pe ea!
Noki ,merci de raspuns ,imi zici si mie ce a zus dr. vostru .Misto pozele de septembrie ,ce bine se tine pitica in picioare ,al meu tot in ,,strachini'' calca!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

quote:
Originally posted by cristinamh

mai, si mi-am amimtit acum la final, ticnitul ala de pe animal planet... si-a cam cautat-o cu lumanarea. sincer acum un an ziceam ca un sarpe o sa-i vina de hac... da' n-a fost asa... habar n-aveam ca pisicile de mare is veninoase si poti sa mori! sau ce animal o fi fost!

dar sunt sigura ca nu si-a dorit moartea.

in acelasi timp cred ca a murit "fericit" ca facea ce-i placea cel mai mult.
am deschis televizorul la pro exact cand dadeau stirea despre el si am incremenit.
asa-i, NOKI, viata sukcs.
si referitor la chestiunea de ce pleaca cei buni dintre noi...pai Dumnezeu ii cheama la EL pe cei care sunt demni sa stea langa EL si restul raman aici pt a da socoteala cand va veni apocalipsa.
asta-i o explicatie ce am auzit-o de la cineva "BISERICOS"

DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE PE STEVE si sa aibe grija de familia lui.

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

cristina, inscrie-te de-acum ca am vazut la tv ca dureaza o luna pana ajungi sa dai examen iar. sa nu uiti ce-ai invatat. si te mai duci si tu prin poligon cu sotul in we.

bai, io am "gatit" azi. pt. ca am o banuiala ca papa de borcan nu e la fel de satioasa ca aia din casa si e si cam dietetica. a cam slabit odrasla...o sa studiez compozitia mai bine, dar asa mi se pare...asa ca am "gatit" nectarina cu branza la 11 (apropos, voi mai decojiti fructele? bulina-poetul asa le vrea) si p-orma am gatit o chestie formata dintr-o rosie, un cartof, un dovlecel, o ceapa, 2 morcovi, un ardei gras rosu, 2 galbenusuri. toate decojite, desamburizate, de-mama lor. am facut o supa foarte grosa din ele. mi-a iesit de 3 pranzuri. a, la fiecare pranz mai adaug in compozitie si 2 lingurite de smantana. mare bucatareasa sunt, nu? daca voi continua, la sfarsitul concediului sunt experta....

saptamana asta ii servesc si eu niste mamali-cu-bri-cu-la, sa vedem...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Joy, cre'ca toata lumea prefera apocalipsa. Io, cel putin, vreau sa stau s-adun cat mai multe pacate, ca si-asha am lasat in testament ca vreau sa fiu arsa, deci n-o sa prea aiba cine sa ma roada-n pamant. Iar sufletu', o scapa el cumva de judecata....

Horno, imi pare rau pt. esec. Lasa, ca rozboiu' inca nu e pierdut. Urmatoarea batalie se va lasa cu o victorie din partea-tzi.
Bafta multa next time!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am venit si noi de afara...am fost tocmai pana la magazin la Titan sa cautam body cu maneca lunga. Credeti c-am gasit? NU, abia peste 2 sapt le aduce cica. Pai in ritmul asta..vine iarna si trecem direct la salopeta. Dar nu ne-am intors cu mana goala, am luat 2 nebunii de caciulite ptr Miruna, una cu urechiuse si una gen palarioara cu boruri mari, haioase rau si ieftine (85.000 )

Cristina imi pare rau ca n-ai luat traseul. Dar lasa ca data viitoare o sa fie mai bine, acu ai prins experienta si poate ai noroc sa pici si cu un politai mai intelegator. Apropo eu am dat examen cu unul painea lui D-zeu, sa fie sanatos acolo unde o fi acuma, ca tare de treaba a fost. Mai rar asa

Lordra ma bucur ca ai mai intrat sa ne dai vesti despre Dara. Pupa mama la ea fata frumoasa. Felicitari ptr alaptat 100%!

Madutza abia astept sa-l vad si pe ginerica live. Ei uite acum tre sa vin, nu mai incape vorba.
Cu mancarea..eu o sa-i iau borcanas ca la ora aia papam fructe, cat despre masa de legume, la noi tot borcanasele sunt baza in deplasare. Dar cred ca poti sa-i pui papa fierbinte intr-un borcanel si s-o iei la tine. Ma gandesc ca tine. Sau schimba in ziua aia masa de legume cu cea de fructe, si invers.

Ma duc sa fac un dush ca-s varza..revin

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Madau si eu abia astept sa va vad ,in sfirsit ajung si eu la o intilnire ...,cat despre mincare al meu terorist nu minca fructe ,deci am sa-i fac un piure le legume cu brinza de vaci ,tine oare brinza in borcanel vreo 3-4 ore ??

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE SEPTEMBRIE

Mergi la inceput