Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 22
lordra spune:
Camelia 
V-am mai citit asha, pe sarite, destul de rar fiindca Dara-mi nu prea mai permitre accesul la computer (deh, daca tot aplic AP, macar s-o fac cum trebuie
)
Dara e bine. Umbla in 4 labe prin toata casa ca pe moshia proprie (inclusiv la baie pt. a se sprijini de buda), trage de tot ce gaseshte, deschide dulapurile si scoate hainele afara, se da jos singura din pat ca sa nu mai fie la māna mea.....d-astea. Tre' sa stau toata ziua numa' cu ochii pe ea, fiindca tzarc nu serveshte (dupa 3 min. de stat acolo, face ca toti dracii).
O alaptez inca doar la sān (adica nu-i dau formula), iar noaptea doarme langa mine-n pat, pe motiv de supt. O sa tot dormim asha, ca pana la intzarcare mai ie.
Revin, ca acuma joaca sārba-n juru' meu, cica-i e foame.
Bafta la toata lumea!
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by Noki_Lara
Noi ne pregatim de pranz inedit - mamaligutza cu branzica Fagaras si iaurtel. Sa vedem daca-i place.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
Noki, am incercat si noi fix meniul asta inedit sambata si nu prea i-a placut ... cred ca i-am pus mai multa mamaliguta decat ar fi trebuit ! Ma gandesc ca mamaliga ii da senzatia ca se inneaca, pentru ca nu se inmoaie precum painea... zic si eu !
Camy & Daria

Poze de la

Varsta Dariucai
Camy si
Daria (02.01.2006)"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by lordra
Camelia
........O alaptez inca doar la sān (adica nu-i dau formula) .....
Lordra & Dara (30 Nov. 2005)
Si eu sunt tot pe alaptat 100%, fara formula !

Camy & Daria

Poze de la

Varsta Dariucai
Camy si
Daria (02.01.2006)"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
Mihaelutat spune:
Ziua buna dragelor si dragilor!
Iata-ma intoarsa din mega-vacanta mea in superba insula Tenerife!]
Totul a fost minunat m-am simtit din nou ca in primele zile cu sotul meu. Am petrecut de minune.......dar ca orice lucru frumos s-a terminat repede si am revenit cu picioarle pe pamant.
Am gasit acasa o gramada de treaba, serviciu si cel mai rau un copil extrem de rasfatat de bunicile lui.
Asta este, pentru o spataman de placere o luna, cel putin de durere.
Intre timp baiatului meu i-au iesit 4 dinti, doi sus si doi jos, care insepusera sa iasa inca dinainte ca eu sa plec, dar pana m-am intors au crescutca din apa.
Acum o intrebare pt. voi: Cam cat manaca bebelusii vostrii seara, ca al meu baga 300 ml. de lapte cu 3 lingurite de cereale, pe la 21.15, iar la 4.30 ma urla de foame ca nu vrea nici ceai si nici suzeta. Se potoleste doar cand ii dau lapte. Traba asta se imtampla de o luna jumatate ca pana la 8 luni dormea toata noaptea. Nu stiu cum sa mai procedez ca daca nu ii dau sa mance urla incontinuu! De o luna ma chinui sa il dezvat dar nu reusesc. Voi cum procedati?
Sper ca nu v-am plicisit cu mesajul super lung, dar este prima zi la serv. si chef de munca deloc.
Va pup
Mihaela
simona dragusin spune:
Buna fete vrednicute.
LAVI de RAID era vb si chiar nu m-a pacalit sotul meu,e pt furnici(a recunoscut ca a gresit cind l-a luat de pe raft si ma si miram cit e de dragut ca vrea sa dea el cu spray!)dar a functionat.
Am facut si noi AR.A plins Patricia de ziceai ca o taie.Si a speriat si bb-i care urmau ca ea a intrat prima.
Are 10,150 si 79 cm.
Si eu sint ingrijorata pt dintisori!I-a spart acum mai bine de doua sapt in dr jos dar dintisorul nu a aparut inca !
Oare de la ce provin petele alea rosii de pe ceafa(si Patricia are) ca am vazut multi bb-i care le au.
I n alta ordine de idei,am lasat-o pe fata la mama simbata si a fost un fiasco total !I-mi spunea mama ca nu a vazut copil sa ofteze asa...
Nu a mincat pina la ora 16 decit jum de iaurt si putin lapte!
Nu am mai dus-o si seara(am lasat-o la prietena mea) dar pe la 1.30 am venit acasa ca se trezise si plingea...deci...nu mai ma duc la nici o nunta pina cind nu o sa fie destul de mare sa inteleaga..(sper doar sa nu fie prima nunta...chiar a ei !)
Mi-ar placea si mie sa va cunosc dar locuiesc mult prea departe si nu ma incumet sa traversez Buc. Dar va urez vreme buna si petrecere frumoasa!
SIMONA si PATRICIA
anda77 spune:
lordra, bine ai revenit, te admir mult pt. alaptat. si pe camelia, uite, nu stiam. ce bine ca aveti de unde! nu vrei sa ne-o arati pe dara la intalnirea de joi? io, subtila, cica...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
bb alinus, vezi ca are fata sprint...o subestimai...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
A bagat fii-mea la mamaliga, de m-am speriat aproape un castron plin, de 300 grame.
Reteta, ca tot intreba cineva de retete verificate pe care la papa bebelacii nostri: jumate de cutie de branza Fagaras - cam 100 ml, iaurt cam o treime de cutie - cca 60 ml, un galbenush de out si restul, cam cat intra intr-un castronas de mamaliga, deci cam 150 grame. Au fost cam parti egale. L-a hapait cu maxima placere, deschizand gura laaaaaaarg.

Si sunt mandra ca reteta e super-ok pentru varsta lor, fara nimik periculos. Deci vom repeta meniul, acum ca am aflat ca-i place.
Mihaelutza- prestez si io parc azi. Deci tot u a tinut treaba cu Dl. Tzitzi. S-a trezit chiar daca i-ai marit portia de laptic...Oooof...Ai vazut ca pana la urma am dat de cap hidrobicicletei si am dat-o chiar si pe Sarah?
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
lordra spune:
Anda
, multzam de curiozitate, da' stii ca io nu le prea am cu intalnirile de grup![]()
Ca tot va duceti in Gradina Botanica si vreti sa va luati paturele... in principiu, nu ie voie - daca-i vine paznicului sa-si faca rondu' prin zona tocma' atunci, va va ridica de jos fara discutie (io asha am patzit cand mi-am asezat-o pe Dara pe iarba, sa studieze si ea ceva furnici). Daca insa, nu vine paznicul in inspectie, ati putea sa statzi, da' prin locuri nu tocmai la vedere (mai sunt si spatii ferite zaririi imediate).
Oricum, e bine ca ati ales locul asta de intalnire. E o linisteeeeee!! Super! Io doar p-acolo ma plimb prin weekend, cand am si io sofer personal sa ma duca, caci carnetul de sofer nu m-am invrednicit sa mi-l iau (examenul, adica)![]()
Apropo, Horno, sper ca ti-ai luat traseul
, ca io acolo am picat anul trecut si am renuntzat sa-l mai dau iar - pe motiv de gravidie -, astfel incat am pierdut si scoala.
Azi am o stare ultra-nashpa. Cre'ca e din cauza toamnei.
Madutza10 spune:
Noki ,tu ziceai ca-i faci Priorix-ul la un an ,il faci odata cu cel obligatoriu de stat sau mai tirziu?Mie mi-a zis dr azi ca-i pot face Priorix-ul si luna viitoare ,deci cu 2 luni inainte de cel de-n an ,are ceva ??
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE SEPTEMBRIE