Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Salut fete!!

Treceti-ma si pe mine in lista de intilneala ,ca de fiecare data a intervenit ceva si n-am ajuns ,vreau sa va cunosc neaparat !
N-am citit din urma ca's pe fuga din nou ,abia am venit de la dr. ,m-am dus pentru ca mi se parea ca baiatu' calca srtimb cu piciorul sting dar dr. mi-a zis ca's nebuna ,n-are absolut nimic ,m-am linistit!
Mi-a zis sa-i iau Priorix-ul si sa-l facem peste vreo luna ,stiti cumva daca e ok la 10 luni??
Madau ,eu analize ii fac la Medlife pe Grivitei sau la laboratorul Medlife din Budimex ,in alta parte nu stiu !
La sondaj nu-ti pot raspunde pentru ca n-am cumparat niciodata de pe net ,daca nu vaz io live ,nu cumpar!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 8 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Cum procedati cu mincarea de prinz la intilnire???

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Revin cu rectificarea de rigoare: in timp ce scriam ca ne chinuim in 4 labe, a luat-o missa la goana prin casa de-a busilea, parca enervata de ce am scris despre ea. Deci de atunci a reusit sa ajunga pana la etajera cu jucarii, sa isi aleaga una, si sa se intoarca dand o raita prin sertarele lui taica-sau!
PS: exagerez un pic cu viteza missei dar ideea e ca ...si-a dat drumul la fund in sfarsit!

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Intrarea la ZOO e strigator la cer de ieftina, in conditiile in care sunt ceva animalutze, deci io zic ca e interesant de mers: 15.000 adulti, copiii sub 2 ani nu platesc, copiii + studentii 8.000.
Aberant..de unde sa poata cumpara de papa la animale? Profabil ca au sponsorizari si bania locati de la stat, dar totusi...

La polul opus: la Acvariul din Cosntantza intrarea e 120.000 la adulti sa vezi cativa pesti amaratzi...Iar la delfinariu unde e un delfin amarat si apatic si 2 lei de mare e 170.000. Mult prea mult.

Azi sunt in forma de-aia razboinica. Inca nu mi-am revenit cu Steve...Life suks!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

hola

Mergi la inceput

Alinush- felicitari missladenei pentru alergatura!Pupa mama pe ea de scumpa!

Madutza- o sa-i pun papa-ul in borcanel si o sa ma rog sa-l si pape. ca ieri la iarba verde nu a vrut supa de galuste, care in mod normal e preferata ei. E drept ca era a 3-a zi. Sa vezi ca am plod de-ala fitzos, care nu papa decat maxim 2 zile din papa. desi gustul era la fel, jur, ca doar l-am gustat.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Alte raspunsuri la sondaje:
Madau- am luat caruciorul si salteaua de pe magazin on-line. de ce? Simplu, ca erau mai ieftine decat la cele clasice.
Io-s pe principiul: imi aleg produsul X si apoi caut peste tot si unde e mai ieftin de acolo iau. Asa am facut intotdeauna, de-aia stiu preturile la toate. Chiar imi place si ma pasioneaza.
Cu suma, depinde ce am nevoie. Nu pot preciza o suma fixa.
Imbracaminte nu a luat si nici nu intentionez, ca acolo trebe musai pipait materialul.

Catutza- Sarah nu are nici o alunitza, desi si io si tati avem zeci.

Camelia- hi hi hi, v-ati indintzosat! sa va fie de bine, sa cresca sanatosi si...necariatzi!

Feli- multumim de urarile de LMA! chiar si cu intarziere, au fost bine venite!

Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Lordra!!!! Bine ai revenit!!!
Vino si cu noutati, povesteste-ne despre Dara, ai bagat doar nasucul ca sa ne saluti ... si ne-ai lasat cu ochii in soare!

Camy & Daria
Poze de la
Varsta Dariucai
Camy si Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Stiti ceva de Cristina.H? Vad ca nu a intrat sa ne dea nicio veste.

Mai Noki , tu ma zapacesti cu picnicurile tale! Unde a-ti mai fost de data asta? Super peisaje! Intradevar intrarea la zoo e rahat, suuuper ieftina , asa e de cativa ani buni si vad ca nu au de gand sa o scumpeasca.

Joy , da, Bianca e tot grasunica si frumusica , tie si lui Vladone.

-am si pe tine Lordra si asteptam vesti de la tine nu doar pupici

Noi am avut o noapte aproape alba, Bianca a tot scrancit si sa tot intors de pe o parte pe alta, iar de la 2,45 la 4si 10 a plans continuu de nu stiam ce sa-i mai fac ca sa taca. M-am speriat ingrozitor, ea nu mi-a plans niciodata si de cand am nascut-o eu nu stiu ce e aia noapte nedormita, asa ca va dati seama ca eram super speriata. Cred ca e de la dinti ca de la altceva nu are de la ce. Oricum maine mergem la doctorita sa vedem ce va spune si ea.

Ma duc sa-i dau de mancare si apoi plecam in Herastrau sa ne plimbam. Va pupic si revin.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Catutza- pai ca data trecuta, pe peninsula de la Snagov, la Snagov parc sau strand. Ti-am zis ca e frumos acolo. Chiarma uitam dupa tine daca nu cumva esti. Dar nu...

Noi ne pregatim de pranz inedit - mamaligutza cu branzica Fagaras si iaurtel. Sa vedem daca-i place.

Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

Mergi la inceput