Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 20
madau spune:
Era sa uit, am o mare rugaminte: recomandati-mi si mie va rog un centru medical unde sa-i fac niste analize Mirunei (fier, calciu si grupa sanguina-deci nu mare lucru), dar vreau sa fi lucrat cu bebelusi, ca uitati cati tembeli sunt. Va pup si mersi anticipat
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
bianca_mo spune:
buna dimineata!
si noi mai avem muci, cred ca ne vom obisnui cu ei
JUCARII preferate:un sapun de jucarie cand ies dintii,o vacuta de lemn si un catel Pluto care da din cap, si orice papuci...
semne din nastere : pete pe frunte muuulte, un fel de hemangiom plat, zice ca se va mai estompa, bine ca nu e fata! era mai vizibil cand era mic
si Serban incepe sa se ridice in patut, umbla tinut de maini, e tare dulce...
sanatate multa tuturor!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
ioana_77 spune:
Ola si de la noi!!
Noki, naspa stire cu "crocodile hunter", eu de multe ori am zis ca nu o sa moara de moarte buna, la cat risca in viata de zi cu zi.. Pacat, mare pacat!!!!
Noi suntem bine, Maria isi dezvolta personalitatea pe zi ce trece, deja impinge castronul de mancare cand nu mai vrea, se vede si al doilea dintos la orizont, ii place statul in picioare, dar nu exagerez cu el pana nu se ridica singura.
Trebuie musai sa o masor, mi se pare f lunga pt varsta ei, am pus si poze de 9 luni la semnatura.
Nu are jucarie preferata, cu toate ca doarme cu un urs in pat, dar nu ii lipseste. Oricum, ea adormae singura si ziua si seara, daca-i dai suzi, in cateva minute pleaca cu Mos Ene.
Are semn din nastere la ceafa, asa cum spunea si Dordia, cateva pete care vad ca se estompeaza in timp si la nasuc sub nara dreapta, care, spre bucuria mea, devine invizibil.
Cristina,BAFTA multa la sofereala, ai sa vezi ca ai sa iei carnetul. Heeeheeeeeee, pt noi loganul e numai bun la inaltime, asta a fost criteriul de baza pt care l-am ales sa ne fie masina de familie.![]()
Io am luat de pe net numai baby monitorul si scaunul de masina. Nu as cheltui lunar, ci ocazional si niciodata pe haine, ca nu stiu daca nimeresc masura.
Chiar, ma poate ajuta careva cu un convertor din cm in inchi, parca asta e masura in USA. Vara-mea e plecata si vreau sa-mi ia cate ceva de imbracat pt fata si noi si nu am gasit pe internet convertor.
Am vazut si eu pozele de la mare ale Dordiei - frumos flacau se facu Stefanu' si ale Andei - poetu' e leit mama lui.
Abia astept sa ajungem si noi la mare, chiar daca nu la plaja si baie.
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
ioana_77 spune:
Sunt in tratative cu tati sa venim in Bucuresti la Baby expo, dupa ce ni se termina sejurul la mare. Abia astept!!!!!!!!!!!
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
bb_alinus spune:
Buna si de la noi!
Maria Alexia, da, deocamdata tot cu plimbaceala printre picaturi, habar nu am cum o sa facem de prin octombrie cand cred ca nu se mai opresc nici ploile nici vanturile. Missa e mai calma de felul ei, deci daca are animatie si pe mine in jur poate fi o dulceata de fetita.
Meems, o fi maraita de la vreun dintisor. Pupici Riannei! Nici noi nu stam in picioare, facem eforturi sa mergem in 4 labe si tot ca racul ne iese:).De cand o dai la cresa? Ca eu am vizitat una aici, totul mai mult decat ok, insa eu nu as vedea-o pe missa mea sa stea linistita fara ca cineva sa se ocupe special de ea. Si am vazut totusi ca bb-ii mici sunt lasati in tarcurile sau bouncerele lor si stateau linistiti. Doar bebeii mai mari si mai autonomi erau implicati in activitati.
Dayssy, multa sanatate voua! Sper ca sunteti mai bine acum!
Cristinamh, bine ai revenit din vacanta!
Feli, mortala Ilincuta cum se uita la TV!
Apropos de ce ziceau Anda si Lavi, sincer si mie mi s-a parut cam mica missa pt plaja si marea de anul asta... nici eu nici ea nu reuseam sa ne "relaxam" cum trebuie. Cred ca la anu' o sa fie altceva!
Anda incerc sa ma uit la poze dar tare greu se incarca la mine...pana una alta sa te trag de urechiuse pt nazdravania ta cu baia. E foarte periculos din n motive sa lasi bb nesupravegheat in baie!
Uite acuma vizionez pozele poetului...pai e bestial si ce-i mai place in nisisi piscina!
Lavi, ai scapat de musculite? Ca pe noi ne-au invadat furnicile la apt din Fr. N-au sunat prietenii sa ne anunte, si ne miram noi de unde au aparut ca doara inainte nu aveam. Pai de, lasasem eu niste biscuiti inceputi si veneau furnicile garla sa serveasca masala noi:)).Au dat amicii nostri cu un sprei din comert si au disparut.
Ina, sanatate multa ca vad ca le aduni pe toate, deh, de ce sa bolesti pe rand... Sper ca maseaua sa treaca ca mi se pare una dintre cele mai afurisite dureri! Pup Rachelina cea somnoroasa...uite iti mai aduci aminte la inceput cand plangea si nu reuseai sa o culci? Acum ca si-a gasit ritmul nu mai ai treaba!
Ma opresc aici desi abia am terminat prima jumatate a capitolului!
Va pup pe toate si sper sa mai intru cand am timp!
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
Noki_Lara spune:
Hai ca am mai citit ceva din urma, asa ca sa raspund cate ceva:
Feli- incearca sa-i pui apa din caditza la o temperatura mai joasa. Noia sa am facut dupa mare si a fost ok. daca nu, ce sa zic: cam nasoala pozitie de baie si-a gasit domnisoara!
Pischi- felicitari pentru kk la olitza zilnic. noi nu am facut niciodata nimik si nici nu cred ca vom face curand. Nu suporta olitza deloc. Felicitari si pentru dintosi. Noi avem in dotare doar aia 2 dinti de jos, iesitzi de la 6 luni jumate...Chiar nu e cam mare pauza? Sa nu mai iasa nici un dinte asa de mult timp? A mai patit cineva asa?
Anda- superbe pozele de la mare. Se vede ca i-a placut pe mal. iar cu apa, nu-ti face griji, la anul va innota de numa'.
Cu gradinitzele, bune intrebari, si pe mine ma framanta problema asta la greu, asa ca super buna documentarea.
Io am auzit de bine de aia din cotroceni, Ada Kindergarten, dar e 11 mil, cam mult zic io.
Ina- sper ca esti mai bine cu sanatatea...cu pipilica-ul lui sarah nu chiar il vanez. mai mult kk-ul, ca ala e acid rau si faca buba. Dar in ultimele zile a fost ok.
Mara- io incalzesc mancarea pe foc, direct. Biscuitzi tot asa, nu papam zilnic. de obicei, cam la 2 zile, cam 3 buc in iaurtul de ora 18.
Roxi- sper ca v-ati reparat fundicul rosu. la noi trece repede - pana apare iar
- cu ulei fiert in BM.
Maria-Alexia- noi ziua adormim singurele, lasata in patutz. cateodata - ca acuma
- protesteaza si plange, dar mai mult a jale, nu cu lacrimi. Apoi adoarme cand o ia somnicul. Dar la noi e metoda asta de demult de tot.
Mai am de raspuns dar am ceva treaba. Revin
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Tania- bine ai revenit! Ce ma bucur ca i-a placut stefanelului la mare la bulgari! sa stii ca si noi papam pasta-pasta, cu exceptia painicii, care-i place asa d emult ca o papa singurica, musca din ea si mesteca super! Si sarah face la fel cu borcazasele de 8 luni. Cum simtea bucatelele de cartofi, cum le evacua tacticos din gura.
Evident, cu stambatura de rigoare.
Ioana77- ce bine ar fi daca ati veni la Bucale! Musai sa ne vedem!
Anda77- raspunsuri:
- nu avem jucarie preferata, desi face nani cu o oaie muzicala si un ursuletz, dar suzi-ul e obiectul preferat
- semn din nastere avem la spate, la ceafa, niste pete rosii, cam cat o aluna
- caruciarele alea nu le sufar. Am vazut la mine in parc. Mi se pare o ineptie sa aiba rotile din fatza asa de mici si alea din spate asa de mari. parca-s de-alea de handicapati...brrr....Sunt de cumparat la Mothercare, parca. Naspa.![]()
Mai revin.![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
Gandacel spune:
Aha, astea erau restul de intrebari!
Raspunsurile noastre sunt:
- nu are jucarie preferata. O zi e cu una, alta zi cu alta. Totusi, are un catel pufos cat el de mare, cu care discuta intr-un fel anume si ii zambeste strengareste si dupa mingiute alearga vesel rau! Dar la fel si dupa sticle goale ori cremele mele de fata.
- semn din nastere, la fel ca Sarah, la ceafa niste pete rosii, care cica ar trece cu timpul, de fapt s-ar estompa.
- de carucioare n-am nici o parere, ma mai minunez eu si de ce vad pe strada si atat. Niste carucioare, acolo, care daca se vand, inseamna ca cineva le cumpara, right?!
Cat despre cum il adorm pe Bogdan in timpul zilei... in nici un fel. Nici nu mi-am pus problema vreodata s-o fac. De obicei, se culca singur daca ii e somn. Daca nu, nu. Datoria mea e sa-l obosesc rau de tot, pana cade lat, doar atunci cand da semne de oboseala si probleme in a adormi. Asa ca, dupa ce ne mai jughinim o vreme, adoarme tot singurel. Unde-l pun. Stie ce inseamna "hai la culcare" "iti e somn", si "somn usor" cu pupicul aferent. Asa ca se aseaza in pozitia de adormire si asteapta... Dupa ce se foieste, isi gaseste pozitia, adoarme, il invelesc abia atunci si gata.
Noki, da am patit si noi asa cu dintii. La 4 luni i-au dat primii doi de jos, dupa care urmatorii abia la 7 luni. Iar de atunci, e invazie! Acum asteptam nr. 8.
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
Hildegard spune:
Vreau sa va spun ca steff aseara a baut din bibe 220 ml lapte formula, in scaunul polly, ca noi numai in el adormim. I-am luat tetine baby nova si merge. De stiam mai devreme luam...dar din pacate acum am descoperit. Deci lui ii plac alea rotunde.
E rotunda si e din latex. Ii place la nebunie.
Bine ca s-a rezolvat problema asta.
Azi dimineata a baut 140 ml formula.
Noi care vroiam numai titi...nu stiam de ce nu bea din cele cu sislicon si tesite...pentru ca nu-i placea forma. Ei acum mergem spre bine. Si ceai tot din tewtina de asta ii dau sa bea.
Mai ramae de rezolvat problema adormitului si sa nu ne mai trezim defel noaptea![]()

PRAJITURI
Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 10 luni
roxisialexia spune:
Ziua buna si de la noi!
Noi am fost in parc ieri si am dat-o in masinuta electrica, nu mi-a venit sa cred ce bucurie pe ea si ce cuminte a fost, priviti ce soferita are mama.
Am avut un weekend frumos.
noki, super pozele si sara e o bombonica dulce
.Cat e intrarea la Zoo? Merita mers?
madau, eu fac cumparaturi pe net, insa nu lunar si doar articole de puericultura si de siguranta.Suma, pina acum am cheltuit pina la 3 mil/comanda.
Revin, s-a trezit pustoaica mea.
Mergem afara!
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac