Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by Noki_Lara

Mneatza!

Nu am citit nimik in urma, am avut un week-end superb cu dus la ZOO si ieri la picnic. O sa pun poze, dupa ce schimb copilul.

Am vazut ceva de o intalneala, ma inscriu si io, clasic.

Altfel sunt extrem de suparata si mahnita: a murit azi de dimineatza Steve Irwin, cel care facea documentarele de la Animal Planet. Io eram maaare fana a lui, vestea m-a socat efectiv, inca nu i-am revenit. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Si sa aiba grija de copilasii lui.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah

Noki, care, cel care facea documentarele cu serpi, crocodili ? ... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Camy & Daria
Poze de la
Varsta Dariucai
Camy si Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Of, e adevarat!
http://www.cairnsnewspapers.com.au/localnews/detail.asp?aid=304

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Galerie pentru Cristina-soferita
Nu pot sa imi imaginez ca nu-ti iei carnetul, asa ca iti transmit de pe-acum vorba politaiului care mi l-a dat mie: "sa-l stapanesti fara evenimente rutiere"

Anda, tare mult regret ca n-am fost pe faza cand erai tu mai singurica pe-aici si cu timp de povesti... Nu prea te-arati tu prin poze, dar trebuie sa spun ca am ramas impresionata de rafinaentul baticutului cu bulinute pe care-l purtai pe plaja .

Vad ca a inceput sezon de mucisori la greu - si noi avem .
Joy, mi-ai dat o idee cu Serimar-ul ala, prezentarea suna super (m-a incantat "Prezentare: flacon presurizat, gaz propulsant inert-azot. Procedeul sau unic, microdifuziunea, permite o spalare fina a foselor nazale fara a trimite mucozitatile inapoi in caile respiratorii." Exact asta imi doresc). Altfel, si pe noi ne mai salveaza noptile cat de cat Karvolul...

Cu mofturile la mancare, as zice sa nu cedati. Din cate am citit prin Spock, e normal sa inceapa. Dar copilul nu trebuie fortat sau amagit cu joaca. Daca ii e foame, sa manance; daca are chef de joaca sau altceva, ii luam mancarea din fata si ii dam masa sau gustarea urmatoare mai consistenta.
Eu una pana acum am incercat sa ma tin de chestia asta, chiar daca uneori eram la capatul rabdarilor, ne grabeam sa iesim la plimbare sau sa ne culcam, vroiam sa-l stiu mancat si ar fi fost mult mai simplu sa-i fac figura cu lingurita-avion sau alte cotcodaceli. Alta seara nu vroia si pace sa-si bea lapticul si sa se culce (stia el hotzomanul ce-l asteapta daca are burta plina), si-l pusesem la televizor ca sa ia in sfarsit biberonul. A doua seara scenariul tindea sa se repete, dar am spus STOP. Cu ceva chitzaituri l-am dat pe brazda.

Sunt asa de radicala caci noi inca avem probleme enorme cu adormitul. Iar daca devine si mancatul la fel, am incurcat-o .

Apropos, nu ma mai inspirati si pe mine cu ceva metode/ritualuri de adormit copilul ziua? Seara ne descurcam, dar ziua doar cu mine adoarme. La san daca suntem acasa, sau plimbat in brate pe coclauri (tot mai multa vreme si numai de mine ). Tati mai are ceva succes, bunicii n-au mai reusit de o vesnicie sa-l adoarma. Suzeta nu folosim caci e mai distractiv s-o scuipam. Iar trecutul din joaca in somn nu ne-a reusit niciodata.
Anda, bona ta cum face sa-l adoarma? Parca si poetul era mai cu fitze la somn...

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata fetele dragi!

Io acum am aterizat acasa, am avut niscai treaba, dar am rezolvat mai repede decat speram

Dordia ieri n-am mai ajuns in parc, ca pitica nu a dormit deloc dupa ora 15, iar la 19 cine urla ca toate animalele? Ai ghicit..n-avea rost s-o car atata pe drum ca nu m-am inteles cu ea. Chiar imi pare extrem de rau ca v-am ratat, mai stateam si noi la o terasa, ceva. Dar poate ne vedem maine..la piata la Rm. Sarat. Vb pe mess, iti dau eu coordonatele.

Anda pai pe mine ma uitasi????? Ca si eu am zis ca vin, doar ca nu stiu cum ajung...asta daca nu se indura tati sa ne duca cu masinoasa.

Noki asta de la Discovery e ala cu crocodilii???? Pai de ce a murit? Ca era tanar. Of, nasol D-zeu sa-l ierte!!!

Joy doctorii astia-s chiar tampiti zau. Bine ca ai aflat de la ce era, si bine ca n-ati patit cine stie ce altceva. Of, vb ta, unde fac astia scoala, si cand te gandesti ca isi practica meseria pe oameni, mai exact pe bebelusi, iti vine sa le crapi capul. Sanatate multa lui Vladone

Cristina H bafta multa, tinem pumnii stransi si sa vii cu carnetul in buzunar!!!! La figurat vorbind ca la propriu mai dureaza cateva zile

Fug sa pap si eu ceva si revin sa va pove ce-a facut fimea aseara.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Anda, si al meu deschide clante!! E marea lui pasiune, pot sa-l tin agatat acolo pana intepenesc de spate. Dupa care luam la rand manerele de la geamuri .
Ii mai place enorm sa aprinda becuri. Avem cam peste tot intrerupatoare cu led si se distreaza de minune cu ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

A murit intepat de un calcan, in timp ce facea un reportaj intr-un recif de corali. Deci la datorie...
Ce ma enerveaza pe mine -asta de cand lumea si pamantul, ca din pacate am parte de decese si inmormantari de cand eram mica-mica e: de ce trebuie sa moara oameni buni, sufletisti si de treaba si sa traiasca pana la adanci batranetzi toate jegurile si gunoaiele de oameni? Stiu muuuulkte cazuri.Asta-i viatza!

Mai fetelor, da' mult ati mai scris. Incerc sa citescpe mega-diagonala.
Pana atuncea: Poza cu saraly pe hidrobicicletasi mangaind pestii, pe afara acvariului.

Revin.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

maria-alexia, merci de compliment. baticul l-am luat de pe o taraba jerpelita de la mare, deci materialul nu e de calitate, nu e matase, e un plastic, dar e de efect:)
poetul adoarme seara fara sa scoata un sunet, il pun in pat, ii dau vaca lui si ies din camera. In timpul zilei are regim hitlerist: il pun in pat, el urla de cum atinge cearceaful, ies din camera si-l las sa planga pana adoarme. alta metoda n-a mers, daca stai langa el, urla, dar nu adoarme, asa, daca pleci, la un moet dat adoarme din plans. o fi traumatizant, n-o fi, dar alta metoda n-am ca nu tine nimic, nici cu cantat, nici cu jucarele, iar cu leganatul, desi pana la urma adoarme, doarme foarte usor, ca iepurele. daca apuca sa atipeasca leganat, nu-l mai pot pune jos, oricat de usor as incerca ca se scoala instantaneu.

INTALNIREA DE JOI, 7 SEPTEMBRIE, GRADINA BOTANICA, ORA 11:
1.EU
2. MAMA DI TUTTI
3. DORDIA
4. MADAU
5. NOKI LARA

HAI CU INSCRIERILE SI CU PROPUNERILE DE ACTIVITATI COLECTIVE

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna! Ati scris o multime de pagini!
Bine ca faza cu intalnirea e pe pagina asta... la celelalte am dat doar o citire rapida.
Ieri si azi m-am simtit minunat, ceea ce ma face sa ma intreb daca sarcina se mai dezvolta! Cu rau nu e bine, fara rau, iar nu e bine! In urma cu doua zile mi-a murit un vecin, pe casa, electrocutat. Am avut un soc destul de puternic, "tratat" cu vitamina B6, insa nu m-am putut gandi la altceva de atunci! A lasat un urma o sotie bolnava, de care el avea grija si un baiat de care acum nu se ocupa nimeni din cauza ca mama lui e tare rau! Iar el umbla pe strada cu ochii in gol si pare pe alta lume! Mi se pare ingrozitor sa pleci de acasa sa repari ceva la un vecin si sa mori!

in fine, sa trecem la lucruri mai placute. CU intalnirea, as veni, desi inseamna ca mancam masa de pranz afara. Si nu-mi place sa i-o dau rece... Asa ca probabil vom pleca imediat dupa masa de fructe, ajungem in jur de 11 la Botanica si vom pleca in jur de 13:30-14. Mie mi-ar conveni mai mult o intalnire seara, dupa masa de legume, o data pentru ca nu prindem soarele "rau" si apoi pentru ca iaurtul oricum i-l dau rece! Si am putea sta de la 3:30 pana seara la 20...

Oricum, ne inscriem. Sper sa si putem, in sensul sa nu ma simt rau de tot.

Cat despre baza de date cu zile de nastere, Dordia, eu ti-am trimis data nasterii, insa ce mi se pare mie aiurea la mailul trimis din contul de mamici (nu al tau) este ca in mod normal ar trebui sa putem accesa oricare si sa vedem lista completa! Insa nu e asa. ID-ul nu este recunoscut, deci s-a lucrat cu alta adresa de e-mail si alta parola... Cum aflam care este? O scrie cineva in contul nostru de e-mail de pe yahoo, ca s-o putem vedea toate?

am citit de doua polluri, dar acum (bizar) nu-mi amintesc decat de cel cu cumparatul chestiilor de bebei de pe internet. Raspuns: nu cumpar si nu voi cumpara, poate doar jucarii, dar m-as mira, ca se gasesc peste tot! iar restul, eu sunt cu pipaitul, vazutul, intorsul pe toate fetele. Abia dupa ce stiu exact ce si cum arata un produs, daca e mai ieftin pe internet, il comand!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gandacel mailul ala a fost trimis de catre BULUCI ( a scris ea mai acum cateva pagini), deci nu e cont creat cu mamici de nov_dec. Cu toate ca ar fi o idee buna.

Anda io cu propunerile de activitati stau mai prost..adica nema idei. Sunt varza cu capul asa ca va las pe voi sa hotarati. Ceva paturici..merge? Sau n-avem unde sta cu ele? Ca atunci e belea, ca va trebui s-o tin pe mandra doar in brate sau pe jos mergand (aoleu spatele meu ). Inca o data repet cum ajung eu pana acolo??/ tre sa fie metrou ceva, ca in autobuz nu ne putem urca.

Maria_Alexia eu pe Miruna o adorm numai in carut ziua, adica o pun acolo, ii pun pernuta sub cap si o legan si vorbim pana cand adoarme. Seara o scot din baie, ii dau bibe si deja cand l-a terminat, e adormita. Il scuipa singura afara, o pun in pat si e gata!

Fac papa la fata si revin

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Suuper dulce Saraly!
Mai, Noki, asta e viata !! Nu prea avem cu cine sa ne certam pe tema asta!

Camy & Daria
Poze de la
Varsta Dariucai
Camy si Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput