Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

na, ca sunt eu pe aici, dar cam tarziu.
CATUTZA ce mai faceti voi?
BIENCUTA e deja domnisorica acum de a plecat singurica in picioare. tot asa grasunica si frumoasa, nu?

io-s pe invers: daca doarme piticotul ru nu pot de spate. pllus ca m apaste o raceala furata de la el, ca acum ma invelesc cu 2 paturi, acum mi-e cald si le azvarl cat colo.

DORDIA, revin cu mucisorii: eu ii pun STERIMAR la greu, aspir cu pompita -chiar daca nu iau mai nimic ca-sde aia "aposi" dar trag de ei- dimineata si seara cate o picatura de VIBROCIL si KARVOL pe o batista.
tot mai are, dar macar doarme si el si noi ca 2-3 nopti la rand la fiecare ora se trezea si urla ca se ineca.

fug in pat.

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Joy, ce chestie si cu doctorii astia ... iti vine sa le dai cu ceva in cap ... si nu numai !!!

Joy, noi nu mergem in 4 labutze ... na, ca se compenseaza ! Fiica-mea o sa mearga direct in picioare!
Daca ati vedea-o, o pun in pozitia de mers in 4 labe si ea se lateste ca o placinta!

Camy & Daria
POZE DE LA MARE
Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Fetelor, multumesc tuturor pentru urarile de bine la dintzosii ... asemenea si voua ! Sa speram ca o sa fie "rezistenti" si fotogenci!

Camy & Daria
POZE DE LA MARE
Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza fetelor!!!

Cristina tinem pumnii stransi!!! Asteptam vesti!
Joy noi noaptea nu avem muci f. multi. Adica doarme Stefan ca valiza. Mai sforaie el un pic dar...nu se trezeste si nici nu se ineaca. Dar pe la pranz incepe sa fornaie si il aud cum face si curg muci din aia lipiciosi nu apa chioara. D-aia ziceam eu ca ma scot din sarite ca atunci cand zic ca nu mai sunt...hop apar! Dar azi ma duc la dr. sa il vada si...sa vedem ce imi zice. O sa iau si karvol pt. orice eventualitate. Ms mult pt raspunsuri.

Fetelor daca vb de progrese...pai Stefan merge in picioruse singurel tinandu-se de ce apuca iar cand nu mai are de ce se tzine...se pune usurel in sezut si o ia de-a busilea pana da de ceva pe care se poate ridica din nou. In tzarc da ture iar in afara lui incearca sa se catzere pe plasa si mori ca nu poate! Avrm 5 dintzosi iesitzi si 2 care se vad la orizont, vb de mama focului dar in afara de mama,tata,papa,pa pa si cu mana, da ,caca nu prea se intzelege mare lucru. Dar se straduieste mititelul!

Acum va las ca ma duc sa il schimb pe piticot si pe la 12 o taiem la dr. Va pup si revin cu vesti!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neata!
E vreuna dintre voi Mitrea Emma? Ca am primit un mail de la ea si nu stiu daca sa raspund.
Cristina bafta multa!

Fetelor, nu va mai plangeti ca bebeii nu au dinti sau nu merg nu-stiu-cum, ca au tot timpul. Eu chiar nu-mi doresc ca Iinca sa se grabeasca, ca va dati seama ce-ar face prin casa. Iar cu dintii, deja cand sunt 6 ma voi gandi cum sa-i curat. Of, of!

Apropo, am citit ca mai nou se practica sigilarea dintilor (la cei definitivi, desigur) - operatiune de aplicare a unei pelicule pe dinte si care garanteaza necarierea lor o lunga perioada. Stiati de ea?

Mimi_dummy si Fee sa va traiasca copilasii!

Camelia of, scuze, pe voi v-am uitat: LMA si pentru Alexandra, sa creasca mare si frumoasa!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Madau eu de pe site nu am luat decat ocazional obiecte mai valoroase, gen scaun de masina sau de masa. Deci nu as cheltui lunar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

da, mitrea e numele de scena al poetului:))))))))) hi,hi. nu e, glumesc, nu deschide:)

buna "sigilarea" asta, de ce nu s-o fi inventat cand aveam io 10 ani...

ma gandeam ce chestie desteapta mai face fiu-meu ca sa ma laud si io la "progrese"aci si mi-a venit: deschide clantele: la mine in brate, evident. Na, ca ai vostri nu deschid usile:))

hai, mey, cu lista aia, nu va mai inscrieti? pai numai io cu dordia si mama di tutti ne intalnim?
hai ca vreau sa iasa misto. Aveti propuneri de activitati mai deosebite pt. bebei? ceva de colectivitate, ceva de interactionat intre ei, ceva pentru amintirile noastre:), pt. aparatul foto?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza!

Nu am citit nimik in urma, am avut un week-end superb cu dus la ZOO si ieri la picnic. O sa pun poze, dupa ce schimb copilul.

Am vazut ceva de o intalneala, ma inscriu si io, clasic.

Altfel sunt extrem de suparata si mahnita: a murit azi de dimineatza Steve Irwin, cel care facea documentarele de la Animal Planet. Io eram maaare fana a lui, vestea m-a socat efectiv, inca nu i-am revenit. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Si sa aiba grija de copilasii lui.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Feli, multumim pentru urari!

Pentru sondaj:
1. Da, cumpar!
2. Depinde de necesitati, in jur la 1.000.000 - max. 2.000.000!
3. Accesorii(bibe, tetine, termometru) si jucarii

Pupici,

Camy & Daria
Poze de la
Varsta Dariucai
Camy si Daria (02.01.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Noki_Lara

Mneatza!

Nu am citit nimik in urma, am avut un week-end superb cu dus la ZOO si ieri la picnic. O sa pun poze, dupa ce schimb copilul.

Am vazut ceva de o intalneala, ma inscriu si io, clasic.

Altfel sunt extrem de suparata si mahnita: a murit azi de dimineatza Steve Irwin, cel care facea documentarele de la Animal Planet. Io eram maaare fana a lui, vestea m-a socat efectiv, inca nu i-am revenit. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Si sa aiba grija de copilasii lui.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah

Wowuauuuu! Esti sigura ca nu e zvon?

Mergi la inceput