Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 17
anda77 spune:
madau, io la 14-14:30 am legumele alea de groaza, dar imi e mai usor sa i le dau in parc decat acasa!:) asa facem in we: il mai plimb o tura, ii mai dau o lingurita....
si in casa ne plimbam la masa, dar mai subtire, cu scaunul de masa pe coridor, adik neinteresant
ATUNCI:
INTALNIRE JOI, 7 SEPTEMBRIE, ORA 11, GRADINA BOTANICA!!!!!!!!
SA DESCHIDEM LISTA:
1. EU
2. MAMA DI TUTTI
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
meems spune:
Raspund si eu la sondajul Andei:
- jucaria preferata e un iepuras marisor din plus cu care si doarme. Cand e vremea de nani, o pun in patut cu suzi in gurita, si ea il ia pe iepuras in brate si se freaca pe la ochisori cu urechile iepurasului (zici ca se hipnotizeaza singura
) pana adoarme
- are un semn din nastere, o pata rosie deasupra ochiului stang, dar nu mai e asa de pronuntata (la spital mi-au spus ca in timp ii va dispare)
Sar peste sondajul lui Madau ca nu locuiesc in RO si nu stiu daca raspunsurile mele ar fi relevante.
Cami, felicitari pentru dintosi!
Si voi ne-ati luat-o inainte - noi tot fara dinti.
Cristina, bafta la examen!!
joy04 spune:
http://povestiri.topfun.ro/povestiri-romanesti/afaceri/5883
enjoy
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
dayssy spune:
Buna seara fetele,
Dragos e mai bine cu raceala, in schimb cu alintatul e no1. Speculeaza orice moment de slabiciune, asa ca acum cu raceala asta a vazut ca se poate. Cum il las jos incepe sa planga si sa tuseasca(doar ca sa ma faca atenta). Acum pt ca se simte mai bine am inceput sa dam militaria jos din pod ca nu se mai poate.
Raspundem si noi la sondaje:
1. Dragos are vreo 3 jucarii preferate:
- pisica(animalul din casa)- pe care o fugareste cand o prinde
- mama - ca poate scoate sunete cand o chinuie si poate sa-i faca orice
- tata - din aceleasi motive ca si la mama
2. Are semne din nastere o pata maro in partea dreapta ca si tatal lui
Si acum o intrebare: Fetele care ati fost pe la munte unde v-ati cazat??? Vazusem la un moment dat niste poze fff frumoase dar nu mai stiu ale cui sunt. Sorry

Cam atat pt moment. Sper sa mai am timp sa va scriu
Multi pupici

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
dordia2000 spune:
Buna seara!!!
Vad ca nu ati vrut sa veniti in IOR sa ne vedeti ca negrii suntem. Asa ca m-am plimbat cu soatza mea si cu copilutzul ca o familie fericita ce suntem. Am ascultat muzica la o orchestra care canta in parc si taare frumos a fost.
Anda daca stiam veneam si eu in 23 azi dar....nu am stiut ca vii ca nu am mai intrat pe net.
Cu intalnirea... eu vin sigur dar...nu prea stiu cum sa ajung. Cred ca cu metroul pana la Politehnica si daca ati fi amabile careva sa ne intalnim la metrou....as fi recunoscatoare ca de acolo habar nu am incotro.
Silvia sanatate muuulta Stafanutzului si... am si eu o intrebare la tine: data trecuta cand a avut Stefan Muci cum ai scapat de ei??/ Ca la noi nu prea se duc. Adica dim nu prea are si apoi...curg iar seara se aud in interior cum fornaie dar...nu am ce trage.
de la noi pt voi si sa va faceti bine repede.
Mada noi am fost in parc dar...nu ne-am intalnit. Daca stiam te sunam dar...probabil ca nu ai fost ca altfel ma sunai tu, nu?
Acu' va las ca tb sa ma duc sa ii dau papa Stefanului si sa il duc la nani ca se catara pe mine de nu ma lasa sa scriu.
Noapte buna fetelor!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
Aaaaaaaaa uitai sa raspund la sondaj:
1. Da cumpar!
2. Depinde de ce am nevoie dar ...cam 1.000.000-1.500.000
3. imbracaminte si accesorii pt bb.
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
anda77 spune:
Silvia, sanatate, da-ne vesti!
INTALNIREA DE JOI, 7 SEPT., DE LA GRADINA BOTANICA, ORA 11:
LISTA CONTINUA:
1. EU
2. MAMA DI TUTTI
3. DORDIA
mami de poet(09.12.2005)
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
joy04 spune:
buna dimineata
TANIA, bine ai venit acasa, imi pare rau sa aud de Stefanelul bolnavior.
cu mancarea la borcanas...nu prea este de regim, de aia nu ti-o recomanda dr.
mie piticul nu-mi mananca orez,,,supa de morcovi.."prostii" de astea.
nici nu stiu ce sa-ti zic sa-i dai.
al meu a mancat in spital o zeama de orez cu branza devaci si ii pasam banana si asa manca.
SILVIA....mai dar ce toate va puserati pe boala? adik toti bb-ii??
sper ca macar sa-ti fi dat tratamentul ca lumea.
pupici multi sa va faceti bine repede.
DORDIA.....punei KARVOL pe o batistuta seara, cam la 1m distanta de el.
ca-i mai trec mucisorii..macar il lasa sa respire mai bine.
CAMELIA...noi nu avem dintisori...
DR mea cica trebuia sa avem de la 6 luni...auzi!
MADAU:
1. da, as cumpara
2. hm...nu stiu cati bani as da.
3. ce am nevoie, de la biberoane si tetine la incaltaminte, imbracaminte....
quote:Originally posted by anda77
FOARTE IMPORTANT: AM GASIT ACUM 5 MINUTE, IN REVISTA SUPERBEBE, EXPLICATIA LOGICA SI, IN ACELASI TIMP, CERINTA SI ARGUMENTUL, PENTRU CARE TREBUIE SA CUMPARAM BEBELUSILOR HAINE FRUMOASE:)))))))))))))):
CHIAR DACA EI NU SUNT CONSTIENTI DE CUM SUNT IMBRACATI, APRECIERILE ADULTILOR REFERITOARE LA ACEASTA II INCARCA PE BABALUSI CU ENERGIE POZITIVA, EI "SIMTIND" LAUDELE!!!
NA, CA ACUM AM SIJUSTIFICARE PENTRU SPART BANI:)))
mami de poet(09.12.2005)
filme cu puiutul meu, Nichita
este f corect si normal....
SA VA SPUN CA DE FAPT PITICUL MEU NU A AVUT NICIO ENTEROCOLITA!!!!
A
am descoperit cauza scaunelor moi si chiar cu un pic de sange: administrarea de NUROFEN si PANADOL la 4 ore.
s-a intamplat deja de 2 ori in 2 saptamani si mi-a confirmat astazi si stanciu.
asa ca sa la zic ceva de dulce dr astora care fac scoala la glina si mi-a tratat copilul de ceva ce nu avea
acum este maibine, doar mai tuseste si are mucisori.
dar sa ne si laudam: luam toata casa la mers in 4 labe...pana si in baie a urcat - este un pic mai sus decat nivelul casei- sa roada matura, ii place la nebunie in picioare, sta singurel daca se tine cu manutele de ceva, doar ca nu se ridica singur.
so ca atare inca nu-l fortez.
cand va vrea .
acum ne chinuim sa incepem iarasi cu mancarea.
si nu stiu ce sa-i mai fac!!!!! ca o sa fie un mofturos...
saracutu' cand il intind in pat si ma vede deasupra lui , incepe sa planga.
l-am cam chinuit sa-i dau medicamentele, nici cu lingurita numai vrea.
CRISTINA....LASA INCOLO FRICA DE LOGAN. NU TE MAI GANDI. ZI CA-I OLCIT DE AL AMIC, SAU CHIAR TRABANT.
ITI TIN PUMNII SI BAFTA MULTA !!!!!
NOAPTE BUNA, CA-MI PICA OCHII IN GURA
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
catutza spune:
Buna
Joy , e bine ca Vlad e mai bine, ce doctori nemernici, administreaza tratament dupa ureche! Te duci la ei cu o problema si pleci cu alta.
Cristna.H , succes maine fata draga, sa nu te intimidezi si fii atenta la semne si daca poti uita ca esti la examen.Si nu in ultimul rand nu te grabi .Tinem maine pumnii si te asteptam cu vesti bune.
Bianca se ridica singura in picioare , se apuca de scaun/pat/mobila/de noi/ si se ridica, mai nou se plimba de la pat la masa si tot asa, dar i-mi e teama rau de masa ca e cu blat de sticla si e cam problematica problema trebuie sa cumparam colturi de plastic ca sa nu se loveasca.Sa vad de unde gasesc.
Referitor la sondajul Madalinei eu nu cumpar de pe net pntru ca i-mi place sa vad eu ce cumpar si pe ce dau banii.
Si Bianca are cateva semne din nastere : o pata maricica pe spate si vreo 2 pe piciorul stang, micute dar tot pete sunt.
Am si eu o intrebare la voi : la copilasii vostrii le-au aparut alunite? Stiti voi , alunite mici cum avem cu totii. Bianca are una aparuta de o saptamana pe tampla. Eu de fel am ceva alunite, nu multe dar am, cred ca-mi va semana.
Ma duc la dus si revin.
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
catutza spune:
Astazi cand nu am eu somn nu e nimeni pe aici?
.
Bianca doarme, Mihai doarme iar eu ma plictisesc, nu e nimic nici la tv...
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)