Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 16
proadelina spune:
Mei, de cand stau acasa am impresia ca nici sa scriu corect nu mai stiu! E scuzabil?
Adelina cu Albertozel (care asteapta sa plecam odata la plimbare)!
cristinamh spune:
asa pe scurt, ca am treaba gramada...
avem o jucarie preferata, o maimutica, apare cu ea prin poze... se lumineaza la fata cand o vede, ba chiar se linisteste instant. inca nu m-am hotarat daca sa-i iau o papusa sau un bebelus, as prefera sa se ataseze de unul din astea...
mandra mea mananca numai si cand are chef altceva. in piureul de fructe ii pun 1-2 biscuiti petit beurre, la rontait mai aminca niste biscuiti milupa, pt bb (da' zici ca-s pt catei!), is buni la ros.. insa isi cam maseaza amigdalele cu ei ![]()
a inceput sa mearga in 4 labe, azi deja avea viteza fata de ieri. si e la mine ca la nebuni, ca se tine de fra-su, ii da peste cap masinile... trenurile, jale mare si planasete toata ziua!
si inca o lauda, nu zice decat DEI... asta fiind fra-su. cum se scoala si-l vede, DEi in sus, DEI in jos...
si in incheiere, sa-mi tineti pumnii maine... frumoasa masina loganul, da' io nu ma vad luand examenul cu ea, nu m-am obisnuit cu franele... plus ca mi-ar trebui perna sub fund, ca nu vad frate nimic din ea! e muuuuult prea mare!!!!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by cristinamh
mai, bestial filmul cu becul... radeam singura pe-aici!!!
eu mancarica o incalzeam in apa.o aveam pusa in borcanele, le puneam in ibricul cu apa...
CristinaAndrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Asa incalzesc si eu mancarea Dariucai!
Bafta multa, multa, multa maine la examen, CRISTINA !!!!
Fetelor, gata, se vad dintisorii de jos ! Yupiiiiiii
... nu mai suntem baba stirba(nu au spart inca dar se vad bine -bine)! De-asta se trezea mandra mea de n-spe mii de ori pe noapte si plangea de numa!Camy & Daria

POZE DE LA MARE
Varsta Dariucai
Poze Camelia
si
Alexandra Daria (02.01.2006)"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
Hildegard spune:
Noi am papat pufuleti si sa stiti e un exercitiu bun pentru invatatul mestecatului. Si se topesc asa de usor
.
Cristina, felicitari pentru mersul in 4 labe
Lasa ca o sa-ti iei examenul,ai sa vezi. Tin pumnii!!!
Camy, felicitari pentru dintisori. 
PRAJITURI
Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by negaracristina
11. Nu mai sta la schimbat, la spalat, se lasa intotdeauna cu urlete la clatitul pe cap, ca nu pot din picioare ci trebuie sa o intind pe spate ceea ce pentru ea e DEZASTRU. Poate detine careva vreun secret? Exclus folosirea dusului ca se sperie.
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Cristina N. si la noi la fel!!! Tipa cand tre' sa o clatesc pe cap de numa ... si se agata de tot ce prinde (tricoul meu, lantisoul de la gat ... orice!) ca sa se ridice!
Camy & Daria

POZE DE LA MARE
Varsta Dariucai
Poze Camelia
si
Alexandra Daria (02.01.2006)"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by anda77
FOARTE IMPORTANT: AM GASIT ACUM 5 MINUTE, IN REVISTA SUPERBEBE, EXPLICATIA LOGICA SI, IN ACELASI TIMP, CERINTA SI ARGUMENTUL, PENTRU CARE TREBUIE SA CUMPARAM BEBELUSILOR HAINE FRUMOASE:)))))))))))))):
CHIAR DACA EI NU SUNT CONSTIENTI DE CUM SUNT IMBRACATI, APRECIERILE ADULTILOR REFERITOARE LA ACEASTA II INCARCA PE BABALUSI CU ENERGIE POZITIVA, EI "SIMTIND" LAUDELE!!!
NA, CA ACUM AM SIJUSTIFICARE PENTRU SPART BANI:)))
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Camy & Daria

POZE DE LA MARE
Varsta Dariucai
Poze Camelia
si
madau spune:
Hello din nou!
S-a hotarat ceva cu intalneala? Cine vine, unde, de la ce ora? Mie mi-ar conveni eventual dupa ora 10, ca sa fiu maxim la ora 16.30 acasa, ca atunci tre sa-i dau legumele si e mai comlpicat ca se cam stramba la borcanele. In rest...e ok. Dar, pana la Gradina Botanica cu ce ajungem?
Vroiam sa va supun si eu atentiei un mic sondaj, e ptr un prieten al meu care face o cercetare in domeniu (daca aveti timp si chef...)
1. ati cumparat /ati cumpara produse ptr bebelusi de la magazinele online?
2. care ar fi suma pe care ati fi dispusa sa o cheltuiti lunar ptr asa ceva?
3. ce produse ar fi in topul preferintelor ptr cumparaturi online?
Camelia felicitari ptr dintosi

. Vad ca si la noi s-a umflat nitel gingia de jos, in partea dreapta..dinti inca nu se simt. Of, pana si mezina grupului are dinti, noi tot stirba baba-cloanta suntem

Fug ca am cartofi la prajit...revin pe seara

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by madau
Hello din nou!
Camelia felicitari ptr dintosi. Vad ca si la noi s-a umflat nitel gingia de jos, in partea dreapta..dinti inca nu se simt. Of, pana si mezina grupului are dinti, noi tot stirba baba-cloanta suntem
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Lasa mai, Madau, si cand o sa aiba ... asa Camy & Daria

POZE DE LA MARE
Varsta Dariucai
Poze Camelia
si
anda77 spune:
madau la sondaj:
1. da
2. 100 ron
3. imbracaminte
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Hildegard spune:
Madau, nu am luat nimic niciodata online. As cumpara daca ar fi Buburuza in Arad, sau s-ar livra si-n Arad. Ce as cumpara? Ce mi-ar trebui:haine,jucarii...de astea. Ce suma? Depinde de ce cumperi: pana 2 mil....maruntisuri. Cand iei un obiect mai mare poate costa mai mult, normal.
PRAJITURI