Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 24
anda77 spune:
lordra, bad news: io nu cred ca scapa cineva de judecata, in orice forma ar fi ea, ca asta din urma imi e putin neclara...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
felicia74 spune:
Noki mama, ce te apucasi sa deschizi subiectul despre Irwin? Ca se pare ca despre morti nu se discuta numai de bine.
Ei bine, "ticnitul" m-a facut sa vad cu alti ochi reptilele, nu ca pe ceva scarbos. A aratat ca sunt si ele animale care au dreptul sa traiasca, nu e nevoie sa le dam imediat in cap.
Pe langa moartea lui Irwin (pe care-l regret ENORM, nu credeam ca ma va afecta atat de mult moartea cuiva pe care l-am vazut numai la tv), am mai aflat de ce o prietena a mamei (bolnava de cancer) nu raspundea la telefon... A raspuns fiul sau..
Asa ca sunt intr-o dispozitie tare naspa, astfel incat nu mai am chef sa intru pe forum cateva zile. Deh, fiecaruia ii vine randul sa faca o pauza de DC
, doar ca eu SIGUR ma intorc.
PS: joy si eu tind sa cred explicatia data. Ma mai gandesc, de asemenea, la ce spunea personajul principal din American Beauty: "ati crede ca sunt suparat ca am fost ucis. Nu e asa. Cand veti ajunge aici veti vedea de ce"
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Madutza10 spune:
Mada ,eu deja l-am intolit de toamna -iarna ,i-am luat chiar si geaca ,ghetute,am gasit la Piciul de toate dar si-n piata ,body-uri cu mineca lunga ,super misto ,cu 80 000-120 000 lei.
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE SEPTEMBRIE
Madutza10 spune:
Felicia ,imi pare rau ca nu esti intr-o stare tocmai buna ,te inteleg ..dar la intilnire nu ajungi cumva ?:)))
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE SEPTEMBRIE
Gandacel spune:
Ultima intrebare pe ziua de azi: bebeii ca bebeii, insa NOI ce mancam la Botanica atata vreme???
Si a doua chestie: eu nu stau pe patura in Gradina Botanica. Nu e pentru asa ceva... Insa cu placere ne invartim pe langa voi, in picioare sau in carucior... Si pe bancute. Eu am un respect de mititica pentru Gradina asta si asa voi ramane probabil.
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
Noki_Lara spune:
Mda, mai Feli, ce sa-i faci..asa e poporul.
Daca cineva e pasionat de meseria lui e considerat "ticnit". Vedetzi voi, de-aia trebe sa dam spagi in diverse locuri la diversi indivizi care-si fac cu "pasiune" treaba, de-aia trebe sa merg cu atentii la gradi, scoala, liceu, etc poate-poate binevoieste cineva sa-mi bage copilul in seama - a se citi sa-si indeplineasca sarcinile din fisa postului, de-aia au vanzatoarele fatza lunga cand iti servesc marfa - numai ca nu ti-o trantesc in fatza si cate si mai cate pe care efectiv nu mai am chef sa le mai enumar....
Si daca tot io am deschis subiectul - mai bine n-o faceam - iacata ca-l declar inkis. Din pacate, pentru totdeauna....![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
dordia2000 spune:
Buna fetele!!!
Am revenit de la dr. unde ne-a consultat, asa ca...nu avem nimik la plamani, nu avem rosu in gat, nu avem nik la urechiuse dar...avem muci. deci incetam cu tratamentul si punem doar Karvol. Si reincepem Vigantolul cate 2 pic pe zi. Cam asta a fost. Suntem ok, aratam bine si avem 10.300 kg. Deci...e superok.
Noki si eu sunt supertrista de vestea nasoala pe care am vazut-o inainte sa plec la dispensar cand am deschis Yahoo si...m-a socat. Era indraznetz saracu' dar nu ma asteptam sa moara din asa ceva. Dumnezeu sa-l odihneasca si sa aiba grija de familia lui!
Felicia asa am crezut si eu dar din pacate dupa ce am citit articolul...m-a cuprins o tristetze enorma. Nu avea decat 44 de ani...offf!
Madau daca vrei putem merge impreuna cu metroul de la Dristor. Ne intalnim si ne ajutam reciproc la carutzuri daca iti e greu. Poate vine si Ank si Adina. Sa vb si cu ele. Eu oricum vin cu metroul!
Ioana ms mult de aprecieri! Si maria e o dulceatza de fetitza!
BB Alinush
de la noi!
Mai citim si mai revenim cu raspunsuri
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
cristinamh spune:
mai, sa nu se inteleaga gresit, n-am nimic cu "ticnitul", mie oricum imi plac reptilele, mi se par extraordinare. dar stilul lui de lucru, mie mi se pare ca-si asuma prea multe riscuri! sincer, mai ales cand ai 2 copii acasa...
dumnezeu sa-l ierte, o viata ai, cate zile-ti sunt date... dar asa, sa o cauti cu lumanarea...
vad ca tot discutati de botanica, ca de obicei, tare as vrea sa vin, dar nu am cum... adica nu am cum sa-l fac pe andrei sa stea cuminte langa carut, si nici iris nu mai vrea sa stea la locul ei, vrea si ea sa se plimbe, tinuta de manute...
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Madutza10 spune:
Gandacel ,eu n-am mai fost la Botanica de cind eram mica ,nici nu stiu cum mai e ,de mincat cred ca ar trebui sa ne aducem ,ceva de rontait ,un suc ,o apa ,d'astea ...
Acu' am si eu o intrebare ,cele care veniti cu masina ,noi unde parcam ,ca pe aproape nu cred ca avem cum ,care ati fost de curind ???
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE SEPTEMBRIE
dordia2000 spune:
Lorda salutari si de la noi!
Mihaelutzat bine ai revenit!
Cristinamh data viitoare cu sigurantza il ei. Nu te descuraja!!! Bafta multa data viitoare!
Felicia...asa e. Totusi...parca e nedrept dar in acelasi timp asta e viatza. Tb sa ne consolam. Tb sa mergem inainte acum mai mult ca oricand.
Fetelor eu vin in Botanica dar vad ca nimeni nu s-a oferit sa ma recolteze si pe mine de la metrou de la Politehnica. Pana acolo stiu sa ajung dar mai departe....
Cat despre papa...eu cred ca o sa ii dau 2 mese de fructe fara ca sa ii dau legumele. Sau...ii fac o budinca de dovlecei cu conopida care poate fi mancata si rece iar la 17.00. ii dau branzica cu banana ca e singura care o pot prepara in deplasare.
De adormit..noi adormim ca Bogdanelul lui Gandacel. Cand ii e somn mergem in patutz si..ne mai foim,maraim sau ne jucam pana adormim. De multe ori seara adoarme in timp ce bea 270 ml de lapte cu 4 masuri de cereale.
Acu ma duc sa schimb un putzacios ca ma doare nasul. Va pup si mai intru mai tz sau mai pe seara!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005