Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-12
Raspunsuri - Pagina 21
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
alexia28 spune:
Stiu ca s-a facut listutza in ideea de stabilire a unei zile in care putem toate inclusiv LauraVoinicu care nu este din Bucuresti.
Daca v-ati hotarat pt azi, va pup si va doresc distractie placuta, eu nu pot veni azi si imi pare tare rau dar asta este, vor mai veni si alte intalneli
"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/claucia/claucia.jpg)
claucia spune:
Eu cred ca ne-am incurcat. Dar ne lamureste Ioana.
Listuta se facea pentru sarbatorirea noilor noastre gravidute dar nu s-a hotarat nici o zi.
Lista era inceputa de Kitty_nic, cu aceasta ocazie ma adaug si eu pe lista.
In alta ordine de idei, cred ca astazi se intalnesc fetele dar nu intalnire anuntata aici la noi, stiu ca Ioana o intreba pe Amely - cea graviduta cate persoane vor fi ca sa stie ce masa, de cate persoane...dar cred ca era vorba de o alta masa, sau? Sau poate au inteles fetele ca e astazi...
Alexia, iubita scumpa, imi pare rau ca au venit inamicii, la mine mai numar dar fara spor, azi ar fi ziua 28 insa se apropie pentru ca in ultimele zile a scazut temperatura dramatic. Deci astept.
Nu, nici eu nu stiam de intalnire si nici nu as putea sa vin astazi.
Daca e intalneala, spor la ea si pofta buna la papica si mai buna.
Daca mai e deschisa listuta de Kitty_nic, punem de o intalneala!!
Va pupicesc mult mult.
![](images/user_woman.png)
Amely spune:
Ufff... fetelor, sa inteleg ca eu am fost cea care v-a confuzionat? Daca da, sorry
Nu stiu de ce, dar eram sigura ca era vb de azi
Eu chiar am fost cu capul in nori zilele astea si s-ar putea sa fi inteles gresit: deci, lista de tutunici era pt. alta data? Nici o pb., mai facem o intalneala atunci, cand vom putea toate. Eu astazi merg oricum, caci vreau sa o vad pe Ioana si chiar mi-e pofta de peste nu mai pot
. Deci, cine mai vrea sa vina, noi vom fi acolo, cu Sheritra si Lachione de la FIV. Eu zic, cu cat mai dese intalneli, cu atat mai bine
Marinusa, scuze, nu stiam de intalneala ta, distractie placuta cu burticoasele! gasim noi alta zi, ca doar n-au intrat in sac!
Alexia, Claucia dulce si sper sa ne vedem curand
toate-toate fetele
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
poze Mirela (Barbye)
Fisa medicala - Mirela
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/claucia/claucia.jpg)
claucia spune:
quote:
Originally posted by marinar
sigur e vorba de alta intalnire!
Clau pup fata dragalasha.
Marina21+
burtika
Si eu te pup
![](pupic.gif)
Si pe burticuta frumoasa
![](pupic.gif)
kitty_nic spune:
Dragele mele,
M-am panicat cand constatat ca intalnirea propusa de mine se "intampla" azi, eu - initiatoarea, de, fiind in imposibilitatea de a veni azi.
Multumesc sustinatoarelor si uneia dintre sarbatorite - Amely si haideti sa o planificam mai serios si mai in amanunt, dar mai ales pe saptamana viitoare.
Asa incat, sa completam listuta:
Sarbatoarite, Mamidevladut si
Amely.
Participante:
- Marina
- Alexia
- Felicia
- Claucia
- eu
In rest mai aud pe cineva strigand "prezent"?
Pupici multi si bafta la monitorizari, prestari si orice altceva v-ati propus.
Poze
Nimic nu este intamplator.
ana_p spune:
Fetelor, pentru mine din pacate maine va fi ziua 1, asa ca m-am programat pentru a doua runda de monitorizari (oare cate luni la rand trebuie sa fac monitorizari?). As vrea, de asemenea, sa fac si spermograma sotului. Voi stiti cu cat timp inainte ar trebui sa fac programarela IDS, la dr. Matei?
Amely, multe felicitari si sarcina usoara!
Sa auzim de bine!
felicia_ spune:
Haideti fetelor, pe unde suntei? Nu se mai trece nimeni pe listuta? Parca data trecuta era mai lunga! MamideVladut, pe tine te-am trecut " din oficiu"! Poti veni?
Si sa sa nu mai fie confuzii, stabilim si o data? Luni sau marrti e prea devreme?
Ana_p, eu am sunat si cu o sapt mai devreme!
Poze1Poze2
[/url="Pentru BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
kitty_nic spune:
Eu sunt de aocord cu propunerea Feliciei. Ne putem intalni luni seara?
Cine poate? Cine vrea?
Mamidevladut, asteptam vesti si de la tine.
Poze
Nimic nu este intamplator.