Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-12

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

nu, felicia, pe mine m-a executat Peltecu de la Filantropia in 2000. E un medic bun dar eu nu m-am impacat bine cu laparoscopia. Bafta saptamana viitoare! As mai baga si eu o laparo....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Laura69silk multumesc pentru pupicii trimisi!!! Ti-i trimit inapoi cu drag si pentru Florin Singura mea problema legata de rochia mea de nasa, e ca sunt prea pretentioasa si nu mi-a placut nimic din ce-am vazut pina acum. Azi e 14 septembrie si am intrat in linie dreapta, pina pe 14 octombrie sper sa-mi gasesc si eu rochia mult visata: rosie! Va pup si va imbratisez cu drag pe amandoi!!
Amely te-am iertat, ca-mi esti prea draga si prea delicata, mai ales acum!! Deci maine la ce ora veniti??? Si de cate persoane sa fac masa??? Daca e nevoie rezerv tot restaurantul numai pentru voi, ca-mi sunteti tare dragi!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Laura , ne-a fost dor de tine , o sa fi o mireasa minunata , asa cum este si sufletul tau ....... faceti nunta in aceiasi data la care am facut-o si noi ..... este zi cu noroc fiindca este sarbatoare ...SF Paraschiva . Abia astept sa va vad in poze , pe tine si pe Ioana
Fetele , vreau si eu la intalnire , dar nu stiu cum o sa fac sa ajung...... Nu stiu cand incep monitorizare ca momentan astept sa-mi vina cilcul care tre sa vina pe la sf lunii

Lachione, eu am facut laparo cu dr.T , si sincer iti spun ca gazul acela m-a deranjat si pe mine cel mai tare , in rest am fost super bine , tot cam intr-o saptamana m-am recuperat si eu de la gazul ala , imi lua aerul cand stateam in picioare . Stiu fete care nu au avut nici o problema legata de treaba asta si s-au recuperat f repede , dar depinde si de material.......
Eu daca ar fi sa mai fie nevoie sa fac una , as mai baga ........

Amely , FELICITARI inca odata , sarcina usoara si bebe sanatos .
Daca ai stii cata speranta mi-ai dat , esti un exemplu pt mine , nu credeam ca vom invinge endometrioza asta vreuna din noi , chiar ma gandeam ca din cauza ei nu raman , dar acum cred , datorita tie , ca DD ne trimite ingerasul pe rand la fiecare. Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Pupici pt fete!
Eu de azi incep stimularea. Fetelor, zilele astea am cautat de nebuna Clomifen. Raspunsul? Acelasi "nu avem".
Mi-a trecut prin cap sa intreb de Closti.. am dat comanda la o farmacie, k altfel nu se aduce, dar am intrat si la Sensi ...intreb de Clomi..."n-avem"...iau lista: Ovamit...bla, bla..."n-avem". Closti..? DA! Ma uit pe cutie, scrie clar clomifen! Si farmacistele habar nu aveau k au! Asa k aveti grija cand cautati!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Neata, fetele si inca o data, multumesc din suflet pentru urarile voastre

Miruna, Zenobia

Eu n-am dormit deloc azi-noapte, si acum sunt chiauna de somn, m-au durut sanii rau de tot, aproape ca am si uitat de burtica... Acum, dimineata, m-a mai durut si burtica, tot ca la CM, dar parca nu asa rau ca ieri... As vrea sa am si eu un gretz, cat de mic, acolo, o sensibilitate la miros, sa simt ca dar... nik!

In alta ordine de idei, sigur ca spun "prezent" la apel, chit ca adorm pe masa (Ioana, ai si o pernuta pe acolo?) si tot vin sa vad fetele dragi, si sa beau din ceaiul vostru, na!
Eu vin in jur de ora 6, poate putin dupa. Abia astept sa vad burtica mare de Marinar

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

poze Mirela (Barbye)

Fisa medicala - Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

mai fetelor, stati ca eu nu mai inteleg nimic: am vazut ca s-a facut lista, dar cand e intalnirea, azi??? eu azi am intalnire si cu burticutzele mele... deci???!!!

Marina 21+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

azi e marinar. la ora 18 la Ioana la restaurant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Azi? Cred ca este o incurcatura pe undeva sau cel putin eu nu stiam de intalneala de azi

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

alexia dupa cum vezi nici eu nu am stiut, am crezut ca se face doar listutza, asa cum am facut alta data, si am cazut toate de acord cu privire la zi si ora. nu stiu cum o sa fac pt ca cealalta intalnire o am la 18.30 la Romana. mai vb

Marina 21+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Si eu zic ca e o incurcatura... am citit la Fiv ca Sherita facea apelul pt azi ( veneau si Amely, Bubulina)... deci azi se intalnesc " fivoasele" + unele tutunarese...

Poze1Poze2
[/url="Pentru BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput