Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-12

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

pentru mine luni e ok. marti sau miercuri vor veni cu mobila si nu stiu la ce o ra termina mesterii. sa vedem ce spun si celelalte fete.

Marina 21+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Si cand va confirmati prezenta faceti si o propunere de loc de intalnire!

Poze
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Fetelor, daca azi sunt ziua 1 azi trebuie sa sun pentru programare la monitorizare? hai, ajutati-ma ca sunt in ceata rau....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Da, lachione, si eu am sunat azi, desi "oficial" abia maine sunt in ziua 1. M-am programat pe 25 septembrie, la noul sediu, iar in privinta orei mi-a dat libertate totala: cand pot intre 2 si 8. Am de gand sa fac si spermograma sotului si, eventual, sa ma programez pentru laparoscopie, indiferent cand (oricum am inteles ca e foarte aglomerat).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Lachione asa este trebuie sa suni azi pentru programare s-ar putea sa ti puna ceva intrebari despre lungimea ciclului ca sa te programeze la timpul potrivit.
Fetelor care faceti monitorizari va doresc foliculi mari si frumosi si sa ramaneti repede gravidute.
Eu m-am hotarat sa fac FIV dar tot greu imi e sa aleg unde si cu cine s-o fac.dar va zic ca in fiecare luna astept poate se intampla minunea asa de la sine si sa se fi gresit diagnosticul sotului.sunt in ziua 32 cu dureri de sani si o senzatie de oboseala si de somnolenta fara dureri de burtica si tot mai sper la o minune....
Laura silk cred ca o sa fii cea mai frumoasa mireasa cu cel mai mare suflet.tr pupik mult.
Va pup pe toate si mai ales noua noastra graviduta frumoasa Amely, sa ne contaminezi pe toate de aici!!!!

Mergi la inceput

Fetelor are telefonul inchis!!! Oi fi sunat prea tarziu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!!
I-mi pare rau ca v-am zapacit eu, cred! Pentru astazi s-a aranjat o intalnire, la FIV, dar poate veni oricine, mai ales ca Amely e sarbatorita si pofticioasa!!! Vorba lui Amely, cu cat mai multe intalniri, cu atat mai bine, poate vor fi mai multe gravidute!! E bine si luni pentru cealalta intalnire, daca vreti sa va spun cum ajungeti, nu ezitati sa ma intrebati! Asta in cazul in care v-ati hotarat sa veniti la mine?? Daca vreti sa ne intalnim in alta parte, nu e nici o poroblema, oriunde veti fi voi, voi veni si eu, deci sa ma treceti si pe mine pe listuta!! Va pup si oricine are cateva minute libere si azi e bine venita!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Lachione nu e tarziu deloc mai incearca sa suni el sta la cabinet pana la 8 asa ca mai incearca nu dispera daca nu reusesti azi suna maine nu e nici o problema.
Fetelor distractie la intalneala.
Va pup

Mergi la inceput

Pai da, Miruna, dar maine e sambata... eu sun pe mobilul Ramonei si e inchis... sper s-al mai deschida azi si sa ma programez si eu, daca nu o sa incerc maine. Dar oare daca ma duc personal acolo nu ma programeaza? ca-i foarte aproape de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Dupa noile strigari, listuta ar arata cam asa:
Sarbatoarite, Mamidevladut si Amely.
Participante:
- Marina
- Alexia
- Claucia
- Felicia
- Ioana
- eu.
Propuneri mai multe spun ca Ioana este o gazda minunata si primitoare si se pare ca a cam devenit locul de intalnire oficial al Forumului.
Deci daca sunteti de acord, haideti sa ne vedem luni pe seara (dupa 18.00 in cazul meu) la Ioana.
Ioana si ca ne primesti.

Poze
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput