Mamici de sept-oct 2006(70)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Neata!
Si eu ma foiesc de vreo ora in pat in zadar... Ce intuneric e la noi, si umed (cred ca ploua, sau a plouat )si pare frig, asa privit de pe geam. Cum a venit 1 septembrie cum, pac, a venit si toamna!

SYMPA si NICOL

TANIMA si bebele meu misca toata ziua. Eu chiar ma intrebam cand mai doarme... (stiu ca doarme cand dorm eu sau cel putin nu ma deranjeaza cu miscari foarte puternice in timpul noptii, apoi se trezeste la 5 minute dupa ce m-am trezit, dimineata). Am citit intr-o carte (Clinica Mayo-Despre sarcina, nastere si nou nascut) ca bebicii in burtica nu au program de nou nascut, ci dorm pentru intervale de 20-30 minute, apoi se trezesc, fac fitness, si iar dorm 20 min si tot asa.

O zi buna tuturor!

Eloise 33+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

SEPHORA ma intrebam ce-i cu tine, unde ai disparut. ma bucur ca esti bine.

Dar celelalte fete care n-au mai scris de mult?

LYANA? ARAMONA? KATIA (Kaaaaaa-tiiii-aaaaaaa!)?

NOTQUITESO am uitat sa-ti raspund ieri.... cel mai safe se calculeaza DPN dupa ultima menstruatie si nu dupa echo... datele furnizate de aparat mai fluctueaza in functie de ritmul de crestere al lui BB, cand e mai alert si bebe mai grasutz, iti da DPN mai apropiat, si viceversa. Asa ca cel mai sfant e dupa UM. Eu am primit DPN-uri incepand cu 1 si pana la 22 oct, de la diverse aparate echografice si calculatoare obstetricale. Oricum e relativ...

Eloise 33+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

NEATAZA!
Eu n-am nascut inca, si niciun semn in noaptea asta, SI NU MAI POT, vreau sa nasc mai repede, sa scap de stress-ul asta, daca e bine bebe sau nu, sa-l vad in brate la mine.

MICROBU, mie mi-a dat maltofer, se mesteca, si sunt dulci la gust.

INNI SI BEBELINA WELCOME HOME, SOYEZ BIENVENUES!! las' ca aparae si lapticul, cu muuuulta vointa si dragoste de mama. bebelina pe falcutze.

SYMPA, NICOL

38+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Mie iar imi acde din dop,(mi s-a umplut hartia igienica, scuze de detalii), cat dop gelatinos poate avea o femeie?sa se termine odata si sa inceapa venirea lui bebe, ca vreau sa-l cunosc. N-am stat niciodata prea bine la capitolul rabdare, doar cu copiii de la scoala am, acum chiar sunt disperata.

38+RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna dimineata!

Oare ce surprize ne mai asteapta azi?

Sympa

Nicol

Multa sanatate va doresc si sa fiti fericite mereu!

Gripo zici ca tot mai cade cate-un pic? Hai ca poate isi face mila de tine bb si vine odata sa nu te mai tina in suspans....

Sephora ma bucur ca ai revenit si ca esti bine!

Nicol bb cuminte!Ce norocoasa esti!

Oanacn pentru marirea productiei de lapte: odihna multa, sa papi bine, sa bei suficiente lichide, Galactogil(nu am folosit personal dar stiu ca e bun), ceai de fenicul si de chimen(cred ca si anason dar nu sunt sigura....poate te lamuresc mai bine restul fetelor cu ceaiurile) si pus bb cat mai des la san.
si bafta la alaptat!

Eloise aici a iesit soarele....dupa ce ieri a plouat toata ziua....la noi cred ca vine vara de la 1 sept!

Microbu eu iau Ferrogradumet....dar mi-e asa greata de la el de mor!Nu-l suport...noroc ca mai am doar vreo 2 pastile...
Inainte am luat FerrumFol si l-am suportat fff bine....(mie mi-a indicat dr sa iau fier fiindca voi pierde sange mai mult la nastere....fiind cezariana)...si sa nu fiu ca o placinta dupa operatie...!

Tanima si bb meu misca de ma zapaceste....si eu imi tot fac probleme cu toate ca dr. imi zice ca e bine si normal sa miste ....mama nebuna adica!

Cici bine ai revenit!Ma bucur ca sunteti bine!

Noi suntem ok....si eu ma inscriu in clubul burticilor nerabdatoare sa-si tina piticul in brate...sper sa vina odata cat mai repede ca m-am saturat sa astept....
Daca nu vine pana atunci, in 4 avem ultimul control la Cluj....adica luni....

Pupici!

Ioana(37+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nokia spune:

quote:
Originally posted by gripo

Mie iar imi acde din dop,(mi s-a umplut hartia igienica, scuze de detalii), cat dop gelatinos poate avea o femeie?sa se termine odata si sa inceapa venirea lui bebe, ca vreau sa-l cunosc. N-am stat niciodata prea bine la capitolul rabdare, doar cu copiii de la scoala am, acum chiar sunt disperata.

38+RADU ANDREI

Gripo eu am pierdut dopul gelatinos joi si marti am nascut. tot asa, bucati, bucatatele, dar fara urme de sange.

Fetelor, ma tem ca urmez si inca bb e prea mic. Sunt tare trista, sper sa mai stea macar 3 sapt.
Va pup si nasteri usoare!

Mergi la inceput

NOKIA, deci aproape o saptamana, cum a zis si doctoritza mea. Merci, si stai linistita la pat, sa mai stea si bebe mic pe-acolo.

38+RADU ANDREI

Mergi la inceput

PUFY, merci de incurajari, esti o dragutza! Tie cat ti-a zis ca e bebe? Adica ti-a zis cate kg. are sau cu cat a ramas in urma?

38+RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Nokia de ce zici ca urmezi??Stai cuminte si te odihneste cat poti de mult sa mai stea si bb in burtica....macar putin...

Gripo ! La ultimul control, cel facut aici in Arad acum o sapt mi-a zis ca are 2800 +/- 200gr....Eu sper si ma rog sa fie bine si marisor cand iese din burtica, indiferent cat are acum...

Pupici!

Ioana(37+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Inni, bine-ati revenit acasa! si laptic mult pentru bebe!

Luni m-am programat si eu la control si poate la sfarsitul saptamanii viitoare facem cezariana.
M-am impacat cu gandul ca voi naste cu medicul in grija caruia m-a lasat dr. meu.
...
in cazul asta, va trebui sa-i dau aceeasi bani sau mai putini? Voi ce credeti?
....
Si ca un bilant al kg luate in timpul sarcinii, am luat 24 kg (am 83 kg). Sper sa raman cu atatea.

Carmen(37+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput