Mamici de sept-oct 2006(70)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Nokia, , nu fi trista si incearca sa stai cat mai mult la pat.

Carmen(37+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineatza gravidutze! Noi azi ne mutam, asa ca mai am lucruri de strans. Sper sa nu dureze mult pana o sa avem internet si acolo. Sotul meu deja a vorbit cu cel de la firma.
Am citit ultimele postari, INNI, bine ai venit acasa!
Va pup si sper sa mai aud vesti de la voi. Daca aflu si eu noutati, urc la sora-mea si va scriu de acolo.

GETY 34 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Sympa
Nicol

lullabay lasa ca o sa fie bine cu sotul, acuma esti si tu stresata cu sarcina si el la fel, barbatii sunt dati peste cap la gandul ca vine un bebe mic. E foarte scumbel bebelul de pe site.

Oanacn eu mi-am luat de la Fares ceai pt. stimulatea lactatiei si contine anason, chimen si fenicul. Stiu ca la voi nu este din asta dar poate gasesti un ceai care sa contina plantele astea. Eu mai stiam ca sucul de morcovi este f. bun pt. lactatie, baut dimineata pe stomacul gol cu inghitituri mici.

Carmen daca dr. la care ai ramas acuma este mai 'mare' ca sa zic asa, nu cred ca poti sa-i dai bani mai putini, ca au si ei pretentiile lor. Parerea mea.

Mirabela sapt. 37 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Gety mutare cat mai usoara si sper sa revii repede printre noi!

Nokia de ce zici ca urmezi tu?

Fetelor care va plangeati de dureri intre picioare, ca si cand ati fi calarit... Cum erau durerile? Cumva de alea vagi, dar totusi sacaitoare? Eu le simt localizate pe laterala interioara a coapsei, parca m-ar durea tendonul acela mare care e pe-acolo... E o durere difuza, ciudata... parca ma doare si sub burtica, oarecum ca la menstruatie. Or fi durerile de la relaxarea ligamentelor pelviene?
Ma duc sa mai stau prin pat... am o stare ciudata, bolnavicioasa, din cauza vremii intunecate mai ales. Parca-s pocnita in cap....

Eloise 33+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Eu azi am intrat in sapt. 37, si azi-noapte nu am putut dormi, am fost asa de emotionata la gandul ca acusi vine bebe mic... numai eu stiu cat am asteptat ziua asta de 1 sept. (asa imi spusese dr. ca dupa data asta bebe este bine daca se naste), acum nu-mi vine sa cred ca am ajuns aici cu el in burtica... la fiecare sangerare (au fost vreo 5), la fiecare durere (cam tot timpul pana la 28 sapt. si apoi mai rar), la fiecare internare in spital (au fost vreo 6), dupa cerclaj, la fiecare contractie dureroasa, etc. ma gandeam ca o sa-l pierd sau o sa-l nasc prematur si numai sufletul meu stie prin cate am trecut...
Multumesc Bunului Dzeu ca am ajuns pana aici si sper ca bebe sa fie sanatos.
La fel va doresc si voua tuturor sa aveti bebei sanatosi si nasteri cat mai usoare.
Na ca a venit toamna si am intrat in butoiul cu melancolie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Buna dragele mele burticutze!

Va multumesc pentru felicitari si vreau sa felicit si eu la randul meu toate mamicile care sunt deja cu bebeii in brate.

Suntem si noi acasa de cateva zile si incercam sa ne intram in ritm. Eu sunt un pic cam obosita, nu prea am coerenta acum dar promit sa intru cand sunt mai odihnita sa scriu mai multe si sa pun pozici.

Am avut o nastere mai grea, travaliu de 28 de ore dar pana la final a fost nastere naturala cu epidurala desi la sfarsit imploram sa imi faca cezariana ca nu mai puteam de epuizare. Dar ma dilatasem destul de bine ajunsesem la 10 cm numai ca nu era bine pozitionat capul fetitei. Cu toate astea moasa a avut foarte multa rabdare nu a intervenit cu nimic forceps sau ventuza si chiar mi-a facut si o epiziotomie tare micuta. Din experienta mea pot sa va zic ca epidurala este mana cereasca sa nu va fie frica de ea , cel putin in situatia mea eu asa am simtit. Prezenta sotului meu langa mine a insemnat foarte mult, mai ales la faza de impingere cand deja eu nu mai puteam a fost un suport extraordinar. Ce cred ca a lipsit la mine si mi-am dat seama ce importanta este : tehnica de respirat. Eu nu am facut nici un curs de respiratie si impingere si cred ca inseamna foarte mult sa stapanesti niste tehnici pentru ca poti controla mai bine durerea.

Oricum toate trec si se uita cand iti vezi ingerelul in brate si acum ma gandesc ca daca ar fii sa o iau de la capat tot pentru nastere normala as opta chiar daca nu mai sunt nici eu asa de tanara.

Despre asta mica ce sa va spun decat ca este o scumpete, cumintica deocamdata mananca foarte mult si doarme.

Numele final al ei (rog cine se ocupa de listuta) este: Bianca Maria
Va tin pumnii la toate care urmati sa nasteti si sa nu va fie frica sa aveti incredre in voi si in puiutii vostri.

Mai am de povestit dar nu mai pot acum (ma cam lasa coerenta de totului)

Vauva cu Bianca Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

INNI- WAAAAAAAAWWWWWWW Da' ce repede ai revenit!!! Ma bucur ca totul s-a terminat cu bine! Nici nu stii cat imi doresc sa traiesc si eu clipa in care ma intorc cu bb acasa...

SYMPA & NICOLSTOY- LAAAAAAAAAAMMMMMMMMMUUUUUUUUUUULTIIIIIIIAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNIIIII

MAMILILI- iti trimit PM intr-un min!

CATA- nu ma incurajezi f tare cu 8 ore de contractii

ALESSIA80 36+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mirabela, da, ai dreptate, dar in cazul meu nu se potriveste. E mai 'mica', ceva de gen mentor (dr. meu) si invatacel....in cazul asta se aplica? sau nu?

Sympa, La multi ani sanatosi si fericiti!

Nicolstoy, La multi ani!!!!

Carmen(37+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Carmen atunci cred ca ai putea sa-i dai mai putin. Dar cat ti-ai propus sa dai pt. cez? Eu ma gandisem la 150 euro pt. ca eu la dr. mea am cotizat destul pana acuma.

Eloise durerile alea dintre picioare la mine sunt undeva inauntru, nici acum nu stiu daca o fi de la oase, dela muschii pelvieni sau de la cerclaj/col. Ideea este ca ele se accentueaza cand ma ridic de jos sau cand ma intorc de pe o parte pe alta, si uneori sunt asa de puternice, ca ma blochez intr-o pozitie si nu ma pot misca de durere, alteori sunt mai difuze cum spui si tu.

Mirabela sapt. 37 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Fetele care au un bebe sau cele care stiu, spuneti-mi si mie ce trebuie sa faci cand se ineaca bebele cu laptic sau ceai???
Eu am o obsesie legata de treaba asta, nu stiu ce sa-i fac, cred ca e singura chestie de care mi-e frica de mor...

Mirabela sapt. 37 POZE

Mergi la inceput