Inimioare de iulie-august 2005 (1)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

eu tin minte ca al meu dr. recomanda "fara fierbinteli" in timpul sarcinii. Adica nu bai(dusuri) fierbinti, nu stat cu burta la soare sa te arda. Apa sarata nu cred sa aiba cum sa afecteze bb care e bine protejat in burtica. Caldura o simte prin burtica ta (ca si lumina) dar sarea nu prea are cum, zic eu.
Distractie placuta!

Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Hello fetele!

Ma scriu si eu cateva randuri sa nu ma dati disparuta.

Katink, felicitari pentru bb2! Sa fiti sanatosi amandoi si nasti usor.

Albinutzza, distractie placuta la Slanic. Nu cred ca iti face vreun rau apa sarata.

Despre lapte, si pediatrul lui Teo mi-a spus sa ii dau lapte degresat. Mai tarziu cu d-ala gras. Laptele praf e si el degresat.
Eu am facut boacana sa-i fac branzica din lapte 3,5% si mi-a facut kk moale o saptamana. El, care, de obicei face destul de tare. In plus, mirosea si f. rau.

Teo a inceput sa mearga. Inca ma mai tine de mana. Ii este frica. De vreo 2 zile mergem in parc, la copii. Le ia jucariile, le arunca. Cei mai maricei il lasa, da' cei de 2-3 ani plang ca nu vor sa le ia jucariile. E haios tare. Ne dam in leagan, pe topogan.
Azi am realizat cat de repede evolueaza. Desi nu mergem decat de 2 zile in parculet, cand trecem pe langa unul incepe sa planga. Vrea in parc. Daca il iau cu vorba si trecem repede, uita de parc.

Mai vroiam sa zic ceva, dar am uitat.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna dimineata!

Multumesc pentru urari!

Cat despre laptele de vaca proaspat cu 3.5% grasimi, eu stiu asa
Dupa un an se incepe cu lapte cu 3.5% grasimi si mai spre 2 ani se poate inlocui cu lapte normal de 1.5% grasimi.

Emma inca bea lapte praf, are un an si o luna, am incercat cu lapte de vaca, nu i-a placut, am hotarat sa o mai las si incerc peste o luna.
A trecut si luna stabilita si mandra tot nu vrea sa bea plus ca face pete rosii la gurita, adica acolo unde pielea intra in contact cu o picatura de lapte de vaca, se formeaza o pata rosie

Dureaza cam 30 min pana nu se mai cunoaste, am presupus ca o fi alergica la laptele de vaca, la dr. ajung abia sapt. viitoare la vaccin, o voi intreba si pe dr sa aflu si parerea ei.

Numai bine,
Katink 8+ si dulcineea mea Emma-Andreea (5 aug. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by andre_ea

eu tin minte ca al meu dr. recomanda "fara fierbinteli" in timpul sarcinii. Adica nu bai(dusuri) fierbinti, nu stat cu burta la soare sa te arda. Apa sarata nu cred sa aiba cum sa afecteze bb care e bine protejat in burtica. Caldura o simte prin burtica ta (ca si lumina) dar sarea nu prea are cum, zic eu.
Distractie placuta!

De bai fierbinti stiu si eu. Ideea e ca acolo apa e fff sarata, si asta intrebam, daca am voie sa fac baie. Cerd ca o sa-l sun pe dr, sa-l intreb, cel mai bine.

Multumesc de sfaturi

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' la 1 anwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult 17+ Samburika

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Deocamdata am renuntat la UHT, am luat aseara lapte praf si binenteles ca a baut. O sa mai incerc, sapt viitoare ajungem si noi la dr, pt bubitza cauterizata, si ma voi sfatui iar cu dr, sa vedem ce zice

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' la 1 anwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult 17+ Samburika

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitecantrop spune:

Buna dimineata!
Albinutzza-cred ca cel mai bine ar fi sa intrebi doctorul. Am o prietena care a fost la bai (din pacate nu stiu care, stiu doar ca erau sarate) gravida in 6 luni si i s-a interzis sa faca bai. Cred ca nu conteaza numai faptul ca apa e sarata ci si ptr ce este recomandata (sau nerecomandata)apa respectiva. Oricum cred ca vei putea sa ceri si avizul medicului din statiune. Prietena mea s-a intors destul de suparata ca nu a putut sa se balaceasca, dar a profitat de liniste si soare. Distractie faina iti doresc!
Referitor la lapte- eu ii dau lui Adi Nestle junior si cred ca voi continua cu el pina la 2 ani. Bea 280 ml dimineata si 220 seara cu cite 2 masuri de cereale. Cred ca daca i-as da si in timpul zilei ar mai bea fiindca i place foarte mult.

Mergi la inceput

Mamici de baietei, am si eu o intrebare : voi cum asezati putzuca in pampers-in sus sau in jos? Scuze, poate s-a mai discutat, dar am pierdut discutia. Eu pina acum i-o asezam in jos, iar acum am aflat ca cica trebuie in sus. Avem cica o problema ieczistentiala, mai ales ca sotul cica nu-si mai aduce aminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Fetele, aseara i-am luat Milli 3.5 % grasime si de astazi incepem cu 30 ml.Sper sa ii placa ! oricum am sa o urmaresc sa vad sa nu aiba probleme cu KK moale sau altele. Maine mergem si noi la vaccin ! Valeuu....deja ma ia groaza !

Pitecantrop..scuza-ma ca intreb, cat costa Nestle Junior ? Ca dupa ce am luat laptele, m-am intalnit cu o prietena care imi spunea ca este si mai ieftin si mai bun decat Milli sau alt UHT.

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Brianamica-eu il iau cu 214 000 de la Kaufland . E la cutie de 450g si imi ajunge cam 5-6 zile. In farmacii cred ca il gasesti un pic mai scump.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Salut fetelor!
Revin dupa 2 saptamini cumplite pentru mine, in care ar fi trebuit sa stau in spital dar fiindca am refuzat internarea am fost lasata sa stau acasa cu tratament. Cred ca a inceput vinerea de dinaintea zilei lui Matei cind am mincat cred ca vreun kg de prune, asa pe parcursul zilei, cafea si...cam atit! Simbata, treaba, oboseala maxima, ca doar trebuiau sa fie toate gata pina duminica la sfintirea de casa si la taiatul motului.Doua nopti in care m-am culcat la 3 dimineata si ne-am trezit la 6 ca sa fie totul in regula.... Simbata n-am mincat mai nimic, duminica, dupa ce s-a facut aghiazma in casa, am ciugulit si eu ceva preparate si am baut aproape pe nerasuflate 2 pahare de bere....Urmarea? Luni cred ca am avut vreo 12 scaune diareice, aproape apoase.....In autobuz (ca ma dusesem sa platesc si rata la casa), era sa lesin, pentru ceva vreme ( nu pot sa-mi dau seama cit timp a trecut), nu am mai vazut si nu am mai auzit nimic. Mina mi s-a inclestat pe bara de la autobuz si dupa ce am coborit iar am stat in statie sa-mi revin.As fi sunat-o pe cumnata-mea sa vina sa ma ia din statie dar s-ar fi speriat soacra-mea care si asa e cardiaca.....Am ajuns la ei si dupa ce mi-am pus termometrul aveam 37,8, am luat un paracetamol si a urcat febra la 39,2. Asa ma stat cu 39...cu ceva 4 zile. Mare noroc ca a stat soacra-mea cu Matei ca imi era frica sa nu pateasca si el ceva, Doamne fereste! Am dat analiza la laborator si nu a iesit microbian nimic, insa o "reactie inflamatorie importanta". Cert e ca dupa antibiotic si 2 saptamini de convalescenta mi-am revenit si sint din nou pe baricade!

Matei a fost centrul atentiei la aniversare asa dupa cum era si de asteptat. A primit o groaza de jucarii si de hainute, taman la fix, ca din ce mai aveam nu mai erau bune decit vreo citeva ca restul au ramas mici!

Va invitam la vizionare de albume foto :
11 luni (ca am ramas sestanta cu albumul)
1 anisor http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/album

Anca de Matei (26 august 2005)

Mergi la inceput