Inimioare de iulie-august 2005 (1)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Pitecantrop... oare are vre-o importanta cum este asezata??? N-am auzit pana acum. Cine ti-a zis asta? Si care ar fii explicatia ca e mai bine in sus???

Lui Rares nu-i place Danao!!! I-am luat aseara si i-am dat putin si s-a strambat rau de tot. Bineinteles ca a doua gurita n-a mai acceptat-o! Of.of...

Cu Nestle n-am incercat nici noi inca...cu toate ca am luat o cutie saptamana trecuta. Il incercam si pe-asta....poate-poate..

Pupici
Ne auzim mai tarziu

Lory si scumpetea lu' mami Rares 15.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryoprea/my_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'neata
Pai referitor la lapte..poate sa aibe alergii si al 1,5 si al 3,5 asa ca nu vad...in fine...face fiecare cum ii zice dr lui.

Credeti a Ingrid bea putin lapte? Adica bea doar seara cam 200ml.In rest mananca branzica de casa cam 200 , si cereale cu lapte cam 150.Cam asta ar fi lactatele.Nu reusesc s-o fac sa bea si in timpul zilei, sau dimineata lapte deloc nu vrea.

AniS 20+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Ankak, imi pare rau de ce aud. Sanatate maxima iti doresc !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE ISI SARBATORESC ZIUA DE NUME ASTAZI !!!

SI MICI SI MARI !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Ankak, bien ca ai scapat, si esti bien acum, vai de capul tau
Ma uit la poze, frumos foc Matei, si cu papion rosu...un deliciu

Si eu stiam ceva de putza in sus, am auzit o mamica in park, dar sincer eu tot in jos o tin.

Anis, cred ca instinctul de mama e cel mai bun...fiecare face cum crede ca-i mai bine

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' la 1 anwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult 17+ Samburika

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

MARIILOR, MARIANILOR cu mik cu mare, , sa fiti sanatosi sa va bucurati de ziua aceasta

Bondariciu' la 1 anwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Ankak, stii ce am obsv, ca voi 3 semanati: sotzul cu tine si normal ca Matei seamana cu voi, parca cu aman2. Iar poza cu ciolanu' e super
P.S Imi plac ramele tale de la ochelari...vreau si euuuu

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Mi-am adus aminte.
Ati vazut pe undeva portita extensibila ?Vorbesc de garduletz din acela care se pune sa nu urce copilul pe scari..Daca stie careva sa ma anunte.

AniS 20+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Ankak, pup Mateiu in frac, un adevarat domn, scump foc.

Katink, am patit si eu asa ca Sara cand i-am dat prima data branzica telemea (cash proaspat). Dupa catva timp am mai incercat si n-au mai aparut petele in jurul guritei care iesisera atunci. Am avut noroc ca laptele UHT l-a acceptat foarte bine, chiar il prefera laptelui Nestle junior, de care i-am dat in concediu la mare.

Plecam la prietenii nostri la TM, au un baietel de 4 ani, tare o iubeste pe Sara, o striga Sala, sper din suflet sa se distreze bine fata si sa se joace frumos impreuna. Cel mai groaza mi-e de drum, ea e tare sensibila, desi mereu merge cu masina nu ii e bine, mai si vomita cateodata. Si pentru noi va fii distractie, gratare si povesti cu prietenii nostri cei mai buni care s-au mutat anul trecut acolo din cauza de servici. Sper sa apuc sa si shoppinguiesc putin .

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Ankak, iti doresc multa, multa sanatate, imi pare nespus de rau ca ai trecut prin asa experianta. Ai mare grija de tine!

Anis, pai asta e dilema mea, e sau nu alergica la laptele de vaca indiferent ca e cu 1.5 sau 3.5% grasimi, ii apar pete... am sa intreb dr. de la ce pot fi petele respective.. alergie ori ba. Pana atunci mergem inainte cu laptele praf.
Cantitativ Emma bea peste zi cca 600ml lapte, e mult sau putin... atatea bea ea.

Mona, multumesc, asa ma gandeam si eu, sa o mai las si poate data viitoare nu o sa mai faca pete... dar azi dimineata de exemplu i-am dat sa guste din paharul meu cu lapte, si a facut iar
Distractie placuta in Timisoara!

Sa traiti cu numele Mariilor!!!

Pupici,
Katink 8+ si dulcineea mea Emma-Andreea (5 aug. 2005)

Mergi la inceput