Inseminare (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

NUCUTZA de cind am facut stimularile pt IA nu mai am CM regulat a venit si la 32 de zile cel mai tirziu.Eu am facut un test aseara pe la 6 dar a iesit negativ dar cred ca o sa vina astazi ca ma doare burtica si spatele deci pina diseara s-ar putea sa fiu z 1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Mai aurel, ce sa spun, daca vin nenorocitii, sa le fie de bine, ii invingi tu pina la urma (adica noi toate o sa-i invingem).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

deci fetelor dupa cum ma asteptam azi sunt Z 1.Cel mai rau imi pare ca nu mia venit mai devreme mai incercam o IA luna viitoare.Sunt pe ultima suta de metri caci plec citeva luni din tara si nu vroiam sa pierd luna viitoare.Dar asta-i viata,nu?la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Aurel_cris i-mi pare rau pentru tine! Mult noroc data viitoare, nici eu nu stiu cum am sa trec peste, in caz ca maine va fi z1 si pentru mine! Dar vom reusi cu siguranta pina la urma!!
Nucutza multumesc de incurajari! Eu am avut cel mai lung CM de 29 zile, asa ca daca nici maine nu vin uratii, pot sa sper!! Vad ca z28 a trecut cu bine, fara pete prevestitoare, sau semne clare de rushi, doar ceva dureri de sani si de cap! Sper sa ma fi durut capul de la faptul ca am baut putina cafea, nu de SPM, oricum pina nu trec de z29, nu fac nici un test, ca sa nu ma amagesc degeaba!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ioanatugs/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunetaeta spune:

Buna seara.
In primul rand, vreau sa spun ca-mi pare rau, Aurel-cris ca nu a fost cu noroc inseminarea ta
Va urmaresc de ceva timp, am scris f.putine mesaje pe forum din lipsa de timp, dar cel mai mult ma intereseaza acest subiect.
Incerc de 1 an si jumatate ptr. bb, nu am rams niciodata insarcinata, am prolactina marita, nu am ovulatie si endometrul nu vrea sa creasca mai mult de 7 mm Spermograma sotului e buna, insa dupa 2 luni de stimulare ovariana m-am ales cu o hiperstimulare de toata frumusetea, iar in prezent ma "obsedeaza" gandul la IAS.
Avand in vedere ca nu ovulez fara stimulare, as vrea sa incerc si eu o prima IAS cat de curand.
Sper sa nu va plictisesc prea mult, dar am si eu cateva intrebari si stiu ca sunteti niste dragute
1.Este adevarat ca inseminarea se face numai daca spermograma nu este buna? sau doar am fost informata gresit?
2.In afara de dr.Moisa care alt dr. face insemninare la cab. privat, insa cu reusite la acest capitol?
3.Estrofem este asemanator cu Menogon, cam cat costa?
Of, mai aveam de intrebat dar nu-mi pot pune ordine in idei

Si inca ceva, ali, am vazut ca ai de facut o schema de stimulare destul de puternica, nu stiu daca ai urmat-o, dar ai mare grija, la fel am luat si eu : 2 clostilbegyt pe zi/5 zile, apoi 14 fiole de Menogon, Pregnyl de 5000u, am avut multi foliculi, insa m-am ales cu hiperstimulare. Dupa parerea altui medic acest tratament a fost pur si simplu un experimet pe pielea mea, mult prea puternic, iar ovarele mele s-au suparat (asa a zis dr.) Daca faci acest trat. sa nu faci ca mine doar contact dirijat, te sfatuiesc sa faci inseminare, caci altfel se sparg f.greu foliculii dupa un trat. asa puternic si ramai cu chisturi.

In continuare, tin si eu pumnii fetelor ioanatugs, mishulina etc, tututor fetelor care sunt in asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
...am prolactina marita, nu am ovulatie si endometrul nu vrea sa creasca mai mult de 7 mm

Cat de mult este marita prolactina?
Cred ca ai putea face un tratament naturist pentru problemele tale, cu Vitex agnus castus de exemplu, care sa-ti induca ovulatia si sa-ti scada prolactina. Daca te intereseaza incearca la "Naturiste si homeopate" si citeste subiectele mai vechi.
La capitolul stimulari si inseminari nu te pot ajuta. Sunt novice.
Mult succes!!!

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

quote:
Originally posted by brunetaeta

Si inca ceva, ali, am vazut ca ai de facut o schema de stimulare destul de puternica, nu stiu daca ai urmat-o, dar ai mare grija, la fel am luat si eu : 2 clostilbegyt pe zi/5 zile, apoi 14 fiole de Menogon, Pregnyl de 5000u, am avut multi foliculi, insa m-am ales cu hiperstimulare. Dupa parerea altui medic acest tratament a fost pur si simplu un experimet pe pielea mea, mult prea puternic, iar ovarele mele s-au suparat (asa a zis dr.) Daca faci acest trat. sa nu faci ca mine doar contact dirijat, te sfatuiesc sa faci inseminare, caci altfel se sparg f.greu foliculii dupa un trat. asa puternic si ramai cu chisturi.

Multumesc pt grija dar sa stii ca nu fac nici o stimulare fara sa fie urmarita ecografic.Am invatat f multe de pe site-ul asta si stiu cum sa procedez.Eu nu iau decat Closty ,nu si menogon, si pegnylul pt spargere.Poate nu trebuia sa combini closty cu menogon, zic si eu.Eu stiu ca fac acelasi lucru.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Brunetaeta, nu e adevarat ca IA se face numai daca spermograma nu e buna. iar estrofem din cate stiu eu nu e acelasi lucru cu menogon. Estrofem se ia pentru a ajuta endometrul sa creasca iar menogon este pt stimularea ovariana. Si eu cand am facut IA endometrul era numai de 6, si daca la mine s-a prin bebe si asa, inseamna ca se poate si la tine. Oricum dupa IA iei ultragestan si mai creste si de la el.
Bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna, fetelor!Desi eu am scris mai mult la subiectul despre Constanta, vreau sa comunic si cu voi ca suntem cu aceeasi problema:IA. Eu am facut pana acum 4, iar in noiembrie o s-o fac pe a 5-a. Am facut pauza toata vara si acum sunt cu forte noi. Luna asta nu am facut, ca nu trecusera inca 3 luni de la ultima stimulare.
Referitor la schema de stimulare, eu am luat clomifen 2/zi din z3-z7, apoi z8-9 - cate o injectie cu menogon, apoi z11-12 echo si peste cca 24h -pregnyl 5000 si IA dupa inca 24h. Eu dupa stimularea de tipul asta am avut intre 2 si 4 foliculi peste 20 mm.
Brunetaa mi se pare f. mult 14 fiole de menogon. Asa multe se fac doar pt. FIV. Cate ai facut pe zi?
Ali, din cate am citit pe forum, este o schema des folosita closty + menogon, cred insa ca menogonul e mai puternic,dar se pot combina.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunetaeta spune:

marina, multumesc ptr. raspuns. Iau zilnic Bromocriptina si am inteles ca nu trebuia sa intrerup pana cand nu voi ramane gravi.

ali
eu retinusem de schema cu closty si menogon. F.bine ca nu le iei impreuna. Si eu mergeam in timpul trat. din 2 in 2 zile la eco, dar lucrurile au scapat de sub control.
petit_ange, merci de info, la urmatoarea monitorizare o sa propun dr-lui sa-mi dea Estrofem.
ioana, am facut 2 fiole pe zi timp de 14 zile . Ai dreptate, un alt dr. mi-a zic ca acesta era trat.de fiv.
Daca ati sti ce am patit dupa aceea....a trebuit sa merg la spital sa fac perfuzii cu albumina, care m-au costat 3.600.000 lei(iar menogonul ma costase 5 milioane), nu mai zic ce stres, suparare, caci mi-a zis dr. ca daca se sparge foliculul si mi se face rau brusc, sa chem salvarea....va dati seama cat eram de speriata, sotul innebunea de nervi, mi-am speriat chiar si parintii. Totul a trecut, insa de 4 luni sunt in pauza ca sa retraga foliculii aceia imensi si cel mai grav este ca mi s-a "luat" de doctori, tratamente, analize

Mergi la inceput