Inseminare (3)
Raspunsuri - Pagina 21
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!!
Am iesit si eu din cursa, pentru ca z29 s-a transformat in z1. A fost foarte ciudat, pentru ca nu am avut nici o pata inainte, care sa prevesteasca invazia, a venit pur si simplu, dar nu f. mult. Oricum eram impacata si cu ideea ca e posibil sa nu reusesc si nu sunt trista. Dar sa va spun ce-am mai facut: am facut si un test barza, ca tot il cumparasem si ca sa fiu sigura ca nu e nimic, l-am facut. Si ce credeti, cate liniute mi-au iesit??? trei!!! A-ti mai auzit de trei liniute??? Am ras de mi-a venit rau, cred ca era stricat, expirat, sau nu sunt eu normala! Era un test Barza - caseta, din acela cu pipeta si il am si acum si ma minunez de atatea linii... O sa mai cumpar maine unul, sau o sa fac un betaHCG, pentru linistea mea, maine, pentru ca nu e posibil asa ceva!!! Hai ca v-am amuzat destul!!!Va pup si la doresc la toate celelate fete care au ramas in cursa, mult succes!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ioanatugs/my_photos
ali spune:
Ioanatugs, e mortala faza.N-am auzit pana acum de test cu 3 liniute.E bine ca ai mai avut puterea sa mai razi.E un semn bun, inseamna ca stai foarte bine cu moralul.
ali
nucutza spune:
Ioana, e tare faza cu testul. Ce-o fi zis, vrei sa vezi mai multe liniute? Ia de aici trei, sa te saturi!
ali spune:
Sunt in faza de informare, asa ca pun tot felul de intrebari.
La cat timp dupa IA trebuie inceput cu utrogestanul?
ali
danyalo spune:
ali
Din cate stiu cam la 7 zile de la ovulatie sau imediat dupa ce ai ovulat!Dar niciodata inainte de ovulatie atestata ecografic ca fiind in data X !
Ioana you fata frumoasa si buna!
Bafta tuturor fetelor ramase in asteptate!
Vom reusi si noi candva!
aurel_cris spune:
Fetelor ia uitativa si voi la ce este aici. http://www.youtube.com/watch?v=VEQsByYzv2I
nucutza spune:
Ali, mie mi-a zis sa iau imediat dupa IA. Nu mai tin minte cit timp a trebuit sa iau, parca 10 zile, dar nu sint sigura. In orice caz, in aceeasi zi am inceput sa iau.
danyalo spune:
Astfel de subiecte ma fac sa plang, sa urlu sa fiu rea!
Din pacate nu numai spit. Giulesti ci toate spitalele- maternitati sunt asaltate dimineata de fete/ femei tinere sau mai putin tinere cu punguta pregatita pt. asa ceva( nu pronunt cuvantul)! asta este.....dar noi mergem mai departe pe drumul nostru! DD e milostiv si poate lasa si la noi in burtik cate ceva... naturel sau artificiel... nu mai conteaza...ideea e sa fie dorit si iubit puiul de om caci restul vin de la sine!
petit_ange spune:
Ali, utrogestanul se ia chiar din ziua in care ai facut IA si se ia 2/zi intravaginal de preferinta pana cand vei face testul Beta HcG si daca e bebe nu trebuie oprit tratamentul. eu asa am luat si iau in continuare.
Ioanatugs, imi pare rau de rezultat, 3 liniutze e chiar ciudat :), mai repeta testul sa fi sigura.
carry spune:
Ioanatugs....e trist, dar admir optimismul tau
Eu sunt Z21, nu imi fac nici eu vreo speranta, TB e invariabil 37,2, deci ma pregatesc ptr un nou esec si nu stiu cat voi mai rezista in ritmul si in felul asta !!
Bafta celor care asteapta un rezultat, mai vrem vesti bune