Inseminare (3)
Raspunsuri - Pagina 19
Ioanatugs spune:
Gabiu multumesc ca te gandesti la mine! Tu cum te mai simti???
Petit_Ange multumesc pentru incurajari!! Felicitari inca o data!!
Eu sunt prin z27 si nu am inca nici un fel de semn, nici de menstra, nici de bebe! Dar nici test nu fac inca! Seara simt o durere in spate, care transmite in fata, dar i-mi trece dupa ce iau cate o nospa. Daca apar intarzieri o sa fac testul Barza, pe care-l tot plimb dupa mine si inca nu vreau sa-l fac!
Carrie multa bafta la inseminarea asta, sa fie cu noroc!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ioanatugs/my_photos
carry spune:
Ioanatugs...mersi mult
Iti doresc tie ce-mi doresc si mie, sa-ti intarzie si sa ai test dublu,sa ne dai si tu o veste mare(stiu prin cate ai trecut), haideti, petit ange a deschis un nou sezon, care sper sa fie cu noroc ptr toate cele care se chinuie cu inseminarile, eu zic ca meritam , nu ?
Ioanatugs spune:
Carry ai mare dreptate, sa dea Domnul sa fie asa!!!
petit_ange spune:
Cristina, Carry, .
Ioanatugs, nici eu n-am avut nici un simptom, asa ca iti tinem pumnii sa fie bebe!!!
petit_ange spune:
Cristina, imi pare rau pt testul negativ, iti tin pumnii sa reusesti luna viitoare.
Carry, bafta!
aurel_cris spune:
fusei la tara si ce sa vad aici fetelor PETIT-ANGE a spart gheata cum am zis eu,deci FELICITARI PETIT-ANGE sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Eu fetelor sunt Z 30,astept rushii,sunt tare necajita ca vin intirziati ca mai faceam si eu o IA pina pleca Moisa din tara,caci la testul de sarcina este negativ.
IOANATUGS sper sa pleci fuguta dupa PETIT-ANGE.
CARRY bafta multa iubita
pentru toate fetele.
Ioanatugs spune:
Petit_ange tu ai avut dureri de mijloc??? Ca eu numai astfel de dureri am de vreo saptamana incoace. Eu am deja 17 zile de la IA, dar mi-e frica sa ma apropii de test!!
Aurel_cris nu dispera inca, testul poate fi negativ si tu sa ai totusi un bebe mic acolo, am auzit cazuri. Asa ca atat timp cat inca nu au venit rushii, mai ai sanse! Multumesc de urari!
petit_ange spune:
Ioanatugs, pe mine m-a burut putin burta si ovarele. La 17 zile dupa inseminare poti sa faci linistita un test.Eu am facut primul in z 12 si al doilea in z15 de la ovulatie si a iesit de fiecare data slab pozitiv. Iti iei temperatura bazala? Cat e la tine? Pe mine asta m-a ajutat mai mult ca testul pt ca a tot crescut constant. In z 15 era de 37.2 (ceea ce nu avusesem niciodata asa valori ridicate). asteptam vesti bune!!!!!
aurel_cris spune:
IOANATUGS eu sunt Z 16 dupa inseminare si eu stiu ca poti face testul de sarcina si ar trebui sa iasa rezultatul.Oricum azi este Z 31 oricum am ratat luna viitoare daca Moisa pleaca.Asa ca astept ca nu am ce face,tu la cite zile ai CM?Al meu de cind cu stimularile vine cind are chef.la toate fetele
nucutza spune:
Aurel, tu esti z31 din cite, mama? In z 16 dupa IA ai putea deja sa faci test. Eu n-am prins niciodata z 16 dupa IA. La mine vine la 14-15 zile dupa pregnyl.
Ioana astept cu sufletul la gura, poate ne dai vestea cea mare zilele astea.
Carry, sintem linga tine.
Mai fetelor, fuguta dupa petit, sa facem chef aici, ca la fiv e jale deocamdata. DaŽ speranta moare ultima, nu-i asa?
Oricum, eu va tin pumnii la toate (si voua si la fiv).