Mamici de sept-oct 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 29
alessia80 spune:
NOTQUITESO: Daca te mai incurajeaza, sa stii ca postarile mele de la 32 sapt de pe acest forum sunau cam asa 'Daca as sti ca bb e bine, si maine m-as duce sa nasc!
Asa ca nu esti singura
ALESSIA80 36+ 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
eloise spune:
Notquiteso cum esti in sapt 32? Nu ai DPN pe 17 oct? Eu am pe 18 si am implinit 33 sapt, acum am intrat de 2 zile in 34.
Eloise
33+ cu 
EU
Virsta bebe
GETY spune:
Alessia80, nu ma speria. Eu mai am vreo 5 saptamani inainte. Trebuie sa avem rabdare. Mai ales ca o sa fii mama de baietzel. Trebuie sa puna muschi pe el, fibra, nu asa.... Hai mai stai!
GETY
34 +
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
alessia80 spune:
GETY-[
Eu as mai sta, dar crede-ma ca as fi ff multumita daca as rezista pana luni pt ca eu am colul deschis 1,5cm si contractii de ma urc pe pereti!
ALESSIA80 36+ 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
notquiteso spune:
Eloise: la ultima echo mi-au dat DPN 17 oct, ca era grasa mai grasunaca decat bebeii de aceeasi varsta. Dupa masuratori era cu 1 sapt jumate mai mare, dar bebeii au ritmuri diferite de crestere, intr-o sapt pot creste mai mult, in alta mai putin..
Probabil ca o sa imi programeze cezariana pe undeva, pe la inceputul lui oct, ca sa fie grasunaca destul de mare...

Am rezistat 7 luni si un pic cu contractii, si toate bubele posibile... incerc sa mai am rabdare, dar nu prea mai am de unde.
anne
32+ Dora 
POZE
pufymic spune:
Gabi, Gety sunteti mortale!Ce prima?Ca doar nu mi-a facut firma copilul
...
Suntem multumiti daca nu trebuie sa platim prea mult...
Not, Alessia, Gety....rabdare mamicilor ca nu mai e asa mult!
Mai putin si atunci incepe greul...
...cel putin asa zic unii
!
Pupici!
Ioana
(37+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
Crisnemes spune:
Alessia- ai incercat sa iei un No-Spa?
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO
GETY spune:
Gravidutzelor, v-ati pus pe speriat alte gravidutze?
Pufymic, nu, ziceam si eu asa, sa mai incurajeze natalitatea si firmele la care lucram (la mine se cheama "unitate spitaliceasca").
GETY
34 +
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
GETY spune:
Pufymic, de asta vreau sa ma mut la mama un an. Sora-mea e la blocul vecin... Sa ma ajute la inceput. Sper in 2-3 luni sa ne cumparam si noi un apartament si daca ies ceva "scantei" ne mutam la casa noastra.
GETY
34 +
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
notquiteso spune:
uffff! macar daca era "rabdare si tutun"..Cred ca o sa fiu una dintre mamicile denaturate care abia asteapta sa termine cu alaptatul ca sa poata fuma si bea tequilla :)) Ultima data am baut in decembrie anul trecut. Ne-am facut "cuci" eu, barbata-miu, proaspatul tatic ( prietenul nostru) si mama proaspatului tatic, din cateva shot-uri de tequilla. Eu din 2, ei din mai multe..
:)
Proaspatul tatic a vorbit toata noaptea la tel cu proaspata mamica ( din ce in ce mai incoerent, evident :)) si ne anunta: acuma fi-miu o trage de sfarci pe nevasta-mea! sa bem pentru asta! si tot asa :))
POZE