Mamici de sept-oct 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Alina morostes a urcat pe masa acum 5 minute!
Hai Alinush ca mai ai putin!!!!

Ioana(37+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

PUFY- crede-ma ca nu am sa ma plang o data ca e greu, ca nu dorm, sau alte lamentari! Mie perioada asta mi se pare 'greul suprem'. E o perioada plina de incertitudini si de spaime. Dar trebuie sa mai rezistam un pic

CRISNEMES- Acu' vreo 2 mesaje am spus ca iau Gynipral ca no spa-ul nu are efect!

ALESSIA80 36+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Alessia80, eu nu mi-am verificat colul de la 27 sapt. Nici nu mai stiu cum e. Dar sambata merg la spital sa-mi fac niste analize la sange si urina si as mai face as mai face si la o secretie, sa vad cum e campul de lupta. Si-as verifica si colul tot atunci.Daca ar fi si dr. mea de servici sambata, ar fi pur si simplu minunat!

GETY 34 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laliq spune:

,

La multi ani Credo! Tot ce-ti doresti sa se implineasca!

Alina, nastere usoara si bebe sanatos!

Pufy
, sunt alaturi de tine. Intr-adevar cel mai important e ca nu a fost nimeni afectat fizic in accident. Reparatiile, amenzile... se platesc, iar banii se fac. Daca nu va descurcati sau nu aveti de unde sa imprumutati ca sa nu intrati in economiile facut pt nastere, te rog frumos sa-mi dai un PM.
Cat despre ANL si sistemul lor de punctare... tare bine ar fi daca o sa gasiti o alta solutie, ca in baza lor nu poti sta decat daca ai pile tari. La ce masini sunt parcate in garajele blocurilor ANL din Bucuresti, e evident ca numai cazuri sociale nu-s acolo.

Lexi, La multi ani pt ieri! Mi-a picat fisa azi noapte, cand m-am bagat in pat - scuze pt intarziere.

Gripo, Alessia, Notquiteso - va tin pumnii sa mai puteti tine bebe in burtika.

Tasia, ce socru de cosmar ai... n-am mai auzit de barbati care verifica daca e curat in casa norei. Mi-ai amintit de soacra unei prietene, femeie inalta care cand venea in vizita isi scotea palaria si o punea in bucatarie pe un dulap foarte inalt zicand "eu imi pun aici palaria ca stiu ca tu stergi praful peste tot"! Era un test, desigur... dar macar era pe fatza...

Ralukutza - bravo pt s38! Gandeste pozitiv si o sa mai stai sigur inca vreo doua saptamani sa dospeasca bebelina.
Tu nu pui pozici de la intalneala in album? Am vazut ca Amarantina nu apare in cele facute de Lexi, poate ai tu si cu ea niste imagini, ca e tare frumushica. Sau poate are Tasia?

Azi am facut si eu prima injectie cu Dexametazaona si ma tot intreb daca am facut bine... Cu Dumnezeu inainte! Maine seara merg la eco, sper sa primesc vesti bune si sa nu trebuiasca scos bebe. Tare as vrea sa-l mai pot tine macar o luna.

tuturor.

Larisa 31+ Horia Matei
mie-mi place in vacantza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

LALIQ-Multumim- cum o vrea Dumnezeu!
Din cate stiu eu nu are absolut nimic daca ai facut dexa. Stiu multe fete care le-au facut- including me- si sunt ok! Rau n-are ce sa faca

ALESSIA80 36+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

laliq: eu stiam ca sunt niste injectii care se fac cu 24-48h inainte de nastere, pt maturarea plamanilor bebelusului. Acuma...daca doctorul ti-a recomandat sa le faci de acum.. Poate nu sunt aceleasi injectii de care stiam eu.

anne 32+

POZE

Mergi la inceput

Notquiteso, e bine ca te-ai putut lasa. Mai fumam si eu, dar rar, pipam cand ma duceam pe la sora-mea, daca nu aveam cu cine, nu pipam deloc, dar de pe la sf. ian-incep. feb., de cand am vazut ca "nu-mi mai vine", le-am lasat definitiv.
Si la mine bebelina ultima oara era cu 1 sapt. mai mare, dar am lasat DPN 12 oct. dupa data UM.

GETY 34 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Alina, se pare ca tu inchei singura luna august. Nastere usoara si copil sanataos!

GETY 34 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_so06 spune:

Am deschis subiect nou AICI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

LALIQ, sa dea Domnul sa fie bine si sa stea bebe cat mai mult in burtica la tine. Oricum, injectiile sunt bune.

RALU, da, azi am facut 38 de saptamani, dar mi-e lene sa trec doar 38, asa ca mereu am schimbat vinerea, ca sa trec direct 38+. Cred ca ai inteles ce-am zis. Cat despre simptome, de ce te sperii? ai aceleasi chestii ca mine cu colul si cu dopul? Am uitat sa va zic, cand eram cocotzata pe masa, pune dr. mana pe burta mea si zice"dar de ce ziceti ca nu aveti contractii, ca uite, acum aveti burta tare, deci e contractie" Am ramas ca la dentist, pai burta asa tare o am de mult, dar eu ziceam ca e spate de bebe ca daca nu ma durea? prostie omeneasca, puteam pierde sarcina de mii de ori, dar uite ca nu.

ELOISE, deci si cumnata ta a nascut cu circulara simpla, si fara forceps si alte chestii ajutatoare? pentru vesti bune.

RALU, mie, sincer, probabil din incostienta, nu mi-e frica, ba de-abia astept sa-l vad pe bebe, ca se pare ca burta asta nesimtita nu mai e un mediu asa bun pentru el, micutzul, si apoi, o data si o data, tot trebuie sa trec si prin asta.

ALINA, HAI ALINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

37+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput