Mamici de sept-oct 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 28
eloise spune:
quote:
Originally posted by gripo
Si o veste bizara, am mai slabit, in loc sa ma ingras, si drept bucurie, ELOISE, mananc o inghetata de stuguri, mmmmm, ce buna e, racoritoare, dulce, numai buna!37+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
Hmmmm... mi se intoarce "binele" facut... cand ispiteam pe toata lumea. N-am auzit niciodata de inghetata de struguri, daramite sa stiu de unde o pot obtine

, ce ma fac?Stai linistita cu circulara ca nu pune nici o problema. Cumnata mea a nascut natural bebitza cu circulara simpla. Povesteam ieri de ea ca a avut un travaliu f lung (30h). Amandoua foarte ok dupa nastere.
Credo
si tot ce-ti doresti pentru fetita ta si pentru tine!Eloise
33+ cu 
EU
Virsta bebe
pufymic spune:
Gety
pentru efortul tau! Stai linistita ca nu avem nimic cu tine...informatiile sunt doar depasite.
Ralu esti figura cum te panichezi tu ad-hoc!
Pupici!
Ioana
(37+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
Crisnemes spune:
pana scriu eu un raspuns , se mai scriu inca 2 pagini
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO
gabitzica spune:
quote:
Nu plateste Ovi reparatia masinii(ca are Casco pe ea), e vorba de un fel de "amenda"....politica firmei...
Ioana, ar putea sa-i acorde circumstante atenuante lui Ovi,avand in vedere ca trebuie sa-i nasca nevasta!Ar trebui sa-i dea prima, nu amenda acum.
Gabi 38

www.stoc-studio.ro/tudor
sheryll spune:
Sotul meu este plecat de 4 luni asa ca nu am fost o graviduta prea alintata. A trebuit sa nu am pofte caci daca doream ceva treb sa cobor 4 etaje si sa le urc la loc, ma gandeam la urcatul scarilor si gata trecea pofta......![]()
Sper ca bebica sa fie cuminte si sa mai stea in burtica pana vine tati acasa .
Am inceput sa am din ce in ce mai des contractii dureroase. Daca ma apuca pe strada nu mai pot sa merg.
GETY spune:
Ei, Pufy, am viteza la tastat. Ca eu, de cand muncesc, primii 3 ani am fost dactilografa, urmatorii 4 - casiera si abia din dec. 2002 sunt economista. He! he! He!
GETY
34 +
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
GETY spune:
quote:
Originally posted by gabitzicaquote:
Nu plateste Ovi reparatia masinii(ca are Casco pe ea), e vorba de un fel de "amenda"....politica firmei...
Ioana, ar putea sa-i acorde circumstante atenuante lui Ovi,avand in vedere ca trebuie sa-i nasca nevasta!Ar trebui sa-i dea prima, nu amenda acum.
Gabi 38
www.stoc-studio.ro/tudor
Poate intai ii da amenda si apoi prima. Si se compenseaza
GETY
34 +
MARIA-DIANAVARSTA BEBELINA
POZE
Crisnemes spune:
Credo -

"LA MULTI ANI!" implinirea tuturor dorintelor si multa bucurie alaturi de cei dragi.
Eloise- mare pofticioasa esti
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO

pozishoare
...vine