Mamici de sept-oct 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 27
pufymic spune:
Alexxia
!Multa sanatate sotului tau si sa ne zici cum e cand veniti de la spital!
Pupici!
Ioana
(37+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
gabitzica spune:
Am fost la spital la control si am trecut si pe la Alina Morostes. Avea contractii dureroase tot la 5 min. Mi-a zis ca avea dilatatie 2 cand s-a internat, deci oricum nastea zilele astea. In timp ce eram acolo a venit moasa si a dus-o sa o vada pe masa, asa ca am plecat. oricum pana deseara naste. A zis ca la dilatatie 5 ii face epidurala. Astept si eu cu sufletul la gura vesti.
Eu sunt bine, saptamana viitoare imi face cezariana, nu stiu exact cand, undeva spre sfarsit, daca mai rezist pana atunci.
Ioana, imi pare rau ca a avut Ovi accident. Bine ca nu a patit nimeni nimic. Dar de ce sa-i impute lui dauna? Nu are masina Casco?
Gabi 38
www.stoc-studio.ro/tudor
gripo spune:
Despre mine....
cum aseara mi-a mai cazut din dop, precum si de azi de dimineatza in vreo 2 reprize, si tot trebuia sa ma duc iar la control, am fost sa ma vada dr. mea de dimineatza. Comcluzia... colul sters, moaleeeeeeeee, dopul scurs, intr-adevar, membranele in stare inca intacta, dr. zice ca in maximum o saptamana nasc. Poate nasc de ziua mea, adica luni...
Vesti mai putin bune: bebe nu prea a mai crescut, are doar 3kg si, colac peste pupaza, circulara de cordon simpla, tot eram eu curajoasa ieri, iar dr. mea zice ca tot natural sa nascpentru ca e ciculara simpla. Am si eu morcovul acum, si mi-e mila de bebe mic, ca e ....mic, as vrea sa fie putin mai maricel, dar vorba lui VIO, cand i-am spus, "las'ca-l facem noi mare".
Si o veste bizara, am mai slabit, in loc sa ma ingras, si drept bucurie, ELOISE, mananc o inghetata de stuguri, mmmmm, ce buna e, racoritoare, dulce, numai buna!![]()
![]()
37+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
notquiteso spune:
Alessia: maine vorbesc cu doctorul, dupa ce fac inca o echo. El zicea initial ca o sa facem operatia cand mi se declanseaza travaliul. Dar cred ca cedez nervos daca stau de fiecare data sa ma uit pe hartia igienica sau la dus, sa vad urme de dop sau mai stiu eu ce...Deja am inceput sa ma panichez.. nici la mine no-spa nu mai are efect, mi-au dat sa iau diazepam..
..

Daca as sti ca grasunaca mea o sa fie bine, maine as naste...
Am niste cosmaruri... ultimul a fost azi-noapte. In curand o sa o iau razna.
POZE
pufymic spune:
Gripo deci se pregateste bb?Doamne ajuta!
Da' vezi nu ne mai fa
cu inghetata aia ca aici tare rau ploua si n-am chef sa ma plimb prin tot orasul dupa inghetata de struguri...
!![]()
Gabi sapt. viitoare zici?Sa fie intr-un ceas bun!Abia astept sa-ti facem galerie...
Nu plateste Ovi reparatia masinii(ca are Casco pe ea), e vorba de un fel de "amenda"....politica firmei...
Asteptam acum sa vedem cat ne va costa....
Pupici!
Ioana
(37+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
GETY spune:
Pufymic, chiar nu ma supar deloc! Chiar am vrut sa aflu parerea mamelor care mai au copiii. Da, este o carte mai veche si se pare, depasita.
GETY
34 +
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
Crisnemes spune:
Gety- din ce an e cartea de pediatrie?
Ultimele studii arata ca primul lucru pe care trebuie sa-l faca o mamica dupa nastere este sa-l puna pe puiut la san. Astfel el se linisteste pentru ca si pt bb nasterea este foarte obositoare si grea.Ragadele apar din cauza ca proaspata mamica nu stie cum sa puna bb la san. Se baga in gurita tot mamelonul nu doar sfarcul. In cazul meu nu am reusit niciodata sa-i fac un program de supt.pt ca asa a fost puiul meu.Colicile le are in general orice nou nascut si se fac nu din cauza alimentatiei ci din cauza dezvoltarii (nu stiu cum sa va spun )stomacelului si a sucurilor gastrice(iar nu stiu exact termenul) care ajuta la digestie si digerare. Va dau un ex.- am un nepotel care acum are 9 ani iar cand a avut vreo 4 luni jumatate cumnata mea a vrut sa inceapa diversificarea incapand cu suculetul de fructe-dar pt ca el nu avea suficient de maturate intestinele a facut ocluzie intastinala si a fost operat de urgenta . Acum e bine sanatos.De fapt nu erau dezvoltate in intestine enzimele si ce mai sunt pe acolo pt a putea digera mancarea.
Este bine sa se inceapa cu un san si bb sa fie tinut pana la golirea sanului (nu musai 15 minute, daca e nevoie si mai mult)si dupa aceea sa se treaca la celalalt san .Trebuie goliti ambii sani dupa ce bb e satul indiferent daca sunt goi sau nu sanii.La urmatoarea masa se incepe cu sanul celalalt.
Alaptatul trebuie sa fie o placere nu un chin!
Sper ca ati inteles ce am vrut sa spun!
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO
GETY spune:
Asa ca, gravidutze si mamici incepatoare, nu mai cititi. De fapt, eu mai am 2 brosuri cu alaptatul, am sa le citesc pe alea.
GETY
34 +
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
_Ralu_ spune:
gripo, ma cam sperii cu semnele tale de nastere...avem acelasi dpn observ. ca si lexi! chiar asa, n-ai facut si tu 38 sapt azi?
felicitari pt vestea buna cu lysteria! mereu am vrut sa-ti zic: si eu am avut reactie "inversa" la fier. nu-ti mai amintesti cand ma plangeam? cat despre bb, e bine ca are si 3kg. eu sper sa aj si a mea la 3 kg. la 35 sapt avea 2.500kg. oricum eu m-am nascut cu 2.900kg, asa ca nu ma astept nici la ea sa fie prea mare....
raluca
38
cu
alexia-maria
pozishoare
...vine
alexutza
alessia80 spune:
GRIPO- Pai ce facem? Mai citim sau nu?[:![]()
![]()
![]()
NOTQUITESO- exact asa simt si eu! Din acest motiv cred ca - sigur de fapt- sapt viitoare pe joi -vineri, la 37sapt si ceva va veni bb pt ca NU MAI POOOOOOOOTTTTTTTTTTTT! Tot nu mi-ai spus, cate sapt ai?
ALESSIA80 36+ 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]