Mamici de sept-oct 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Ei, ce parere va dati? Oare mai sunt valabile chestiile de mai sus, sau sunt depasite?

GETY 34 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Pufymic, si diferenta de 6 sau 8 puncte, care nu ati avut-o voi, ce reprezenta in plus?

GETY 34 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Gety sper sa nu te superi pe mine, dar eu nu sunt deloc de acord cu citatul asta.
E mai veche cartea de pediatrie din care ni l-ai scris?

Ragade- eu personal am facut de la primul supt!Cand l-am pus prima data la san m-a nenorocit...
si nicidecum ca l-am alaptat dezordonat!

L-am alaptat la cerere si in afara de rare, f rare regurgitari(care de altfel sunt normale), copilul a fost ok, n-a avut nici o problema, a luat f bine in greutate!
E adevarat ca eu eram f obosita(sugea la 1-1:30-2 ore maxim!), dar a meritat!Asa voi face si acum...
Si productia de lapte a fost satisfacatoare....daca l-am alaptat exclusiv pana la 5 luni(fara ceai si alte prostii) (atunci am inceput diversificarea) si am continuat sa-l alaptez pana la 1 an si 2 luni(cand l-am intarcat ca am simtit eu ca e momentul...si a fost nevoie sa fac tratament pentru ablactatie fiindca aveam prea mult lapte...)!

Cu ce sunt de acord din citatul dat de tine: cu faptul ca la fiecare masa trebuie sa pui copilul la ambii sani!

Acum se incurajeaza punerea copilului la san cat mai repede dupa nastere si alimentarea lui la cerere...

Pupici!

Ioana(37+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

Eu am citit peste tot ca e bine sa lasi bebelushul sa isi faca singur programul de papa si de somn. El stie mai bine ce ii trebuie ca sa se faca mare si frumos. Si sunt de aceeasi parere. N-o sa imi las copilul sa planga de foame doar pt ca mai e o ora pana la ora de masa..

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

ALINA, TIN PUMNII, SI FELICITARI DINAINTE, TOTUL VA FI BINE!

SIBYLLE, mie mi-a facut doctoritza chiar azi, si imi mai facuse o data, nu este asa de rau, stai linistita, doare, dar suportabil, si apoi, trece repede.

Aoleo, PUFY, bine ca n-a patit OVI nimik! E adevarat ca si banii sunt o problema, dar cand te gandesti ce s-ar fi putut intampla....Si imi pare rau ca nu sunteti si pe lista ANL, dar, asa cum ai zis si tu, poate data viitoare.

CREDO, LA MULTI ANI, SI SANATATE MULTA TIE SI BEBELIMNEI!

37+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Pai punctele alea pe care noi nu le-am avut le puteai obtine dc aveai certif. med ca esti bolnav(cu boli cronice) si/sau dc aveai dosar cu vechime(adica depus si in urma cu cativa ani...cu cat mai multi cu atat era mai mare nr de puncte...)....
In realitate nu stiu....

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

pufymic imi pare tare rau ca aveti asa probleme. Slava Domnului ca nimeni nu a patit nimic. Sper ca si restul lucrurilor se vor rezolva.
Si eu ma gandesc cu groaza ce o sa fac cu Ruty cand nasc. Deja se roaga de mine si plange ca s-o iau cu mine la spital, ca va avea ea grija de mine.
bb ralukutza felicitari pentru cele 38 de saptamani. Te inteleg asa bine cand spui ca iti este frica ( eu sunt in saptamana 33 si am intrat deja in panica ). Dar incearca sa te relaxezi, sa te linistesti pentru puiutul mic.
tasia pentru socrul tau
Eu trebuie sa plec acum, ma duc cu sotul meu la spital pentru ca in ciuda tratamentului se simte din ce in ce mai rau.
Va doresc o zi superba

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 32+ cu Thea si Ruty 5 ani

RUTY DOMNISOARA DE ONOARE

PETRECERE RUTY

POZE

JURNAL

Mergi la inceput

am uitat sa mai studiez listuta cu sarbatoritii!

Credo la multi ani!!!!! Multa sanatate, fericire si o viata linistita alaturi de pitica si de sotul tau!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

:)) vorbiti de ANL... in Bucuresti e dificil. Eu am depus un dosar acum vreo 10 ani, pe vremea cand eram maritata cu fostul.. si nici pana acum nu am primit vreun raspuns :)) Nu ca m-ar mira. M-am obisnuit sa stau cu chirie, am incetat sa ma mai stresez pe motiv ca nu avem casa. Acasa e acasa, chiar daca platesti chirie. Parerea mea.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

PUFY-Imi pare tare rau ca nu ati reusit! Sincer nu stiu cum e sa nu ai o casa a ta si sa te lupti pt o existenta decenta, mai ales cu 2 copii. Dar stiu sigur ca in momentul in care Dumnezeu vi l-a trimis pe bb2, va avea grija de voi si veti reusi sa le dati ce e mai bun!

NOTQUITESO- si eu iau gynipral la 4 ore ca no spa nu are nici un efect! Ce ti-au spus dr, cand sa te prezinti la spital? Cand ai sangerari sau cand ti se rupe apa? Tu cate sapt ai?

TASIA- sa nu-ti para rau nici o sec ca nu ai contractii!!! Sunt groaznice! Cand mi-e f rau, ma revolt si sunt invidioasa pe prietenele mele care au iesit din casa si s-au plimbat pana in ultima zi! Dar apoi imi pare rau si ma gandesc ca ele nu au nici o vina pt asta! Cred ca am eu de platit niste polite mai vechi....

ALESSIA80 36+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput