Mamici de sept-oct 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

da, fetelor, sper sa nu am un copil "rau"! cel putin sa nu semene cu mine! eu cat am fost bebelush, noaptea nu dormeam DELOC! stateau mama si bunica cu mine cu randul in schimburi de cate 2-3 ore! cat statea una langa mine, dormea cealalta si tot asa...cica urlam toata noaptea si...beam ceai! si faceam pipi, si iar beam ceai si iar....asta probabil si pt ca nu am fost alaptata decat pana la 2 luni...

fetele cu sotii plecati, trb sa va vina tare greu...stiu ca am avut si eu o colega de fac care a nascut o fetita in anul II, si tot asa s-a chinuit! sotul ei lucra pe vas si lipsea cam 8 luni/an de acasa! si acum tot asa! fetita are aproape 4 anishori! stiu ca nu e usor!

pufy, aiurea cu ANL-ul! si ce inseamna data viitoare? oricum la dosarul viitor veti avea si bb2, si o sa aveti mai multe sanse!

raluca 38
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Pufymic, cum de ati "picat". Unde ati fost depunctati? Eu am auzit, cel putin aici in Iasi, ca-ti trebuie si ceva pile...

GETY 34 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Oh Pufy, de ce de ce de ce de ce de ce de ce de ce de ce ?????????????????
Ce nedrept!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Care au fost motivele pt care v-au refuzat?
Ce au avut altii in plus?
Si eu stiu ca se acorda multe locuinte ANL pe pile tocmai celor care ar avea nevoie mai putin. Stiu cazuri concrete in Iasi de tot felul de pers. cu o situatie f buna care se lacomesc la ANL-uri

Eloise 33+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte de o faza cu maica-mea care mai - mai nu plangea cand ne povestea cum se infasau copiii inainte: strans de sus pana jos. Acum ii pare rau, isi da seama ca ne cam chinuiam, dar a zis ca asa le invata atunci, ca sa creasca manutele si piciorusele drepte.

GETY 34 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Asa-i Eloise? Nu bat eu campii, nu?

GETY 34 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Eloise, Ralu , Gety, nu ne-au depunctat...pur si simplu nu am avut destule puncte....
Au luat cei cu 52 si mai mult de puncte si noi am avut 44(sau 46 nu mai stiu sigur)....
Si la noi e cu pile ca peste tot(pentru unii)...dar sper ca macar o parte din cei care au intr-adevar nevoie de o locuinta s-o obtina ....
Data viitoare nu stiu cand va fi...peste 1-2 ani banuiesc...si faptul ca vom avea un bb in plus nu conteaza prea mult, e doar un punct in plus...
O sa vedem ce va mai fi pana atunci....
pe toate ca sunteti alaturi de mine....cu toate vestile astea proaste(pentru mine)!

Pupici!

Ioana(37+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Eloise, si eu cunosc persoane su sit financiara buna care sau lacomit pe ANL-uri. Pacat ca nu lasa persoanele care au nevoie si pentru cele pentru care au fost facute aceste blocuri.

Pufy- eu stiu foarte bine la ce te-ai referit si ma gandeam cu nostalgie la acele vremuri pentru ca acum am nevoie de mult mai multa rabdare pentru relatia cu Dragos.Stiu ca e un baietel rasfatat de bunici iar cu mine incearca tot ce poate sa ma faca sa cedez la urletele lui.Adevarul e ca rabdarea se invata!

Am vazut o emisiune pe TVR2 in care o mamica a 4 baieti fara rabdare a fost ajutata de un fel de Super Nanny sa fie mai rabdatoare si mai calma si mai zambareata.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

pufymic pt cei care dau locuintele celor care nu le merita Pe urmatoarea lista o sa fiti si voi cu siguranta, o sa va tin pumnii

alessia80imi pare rau pt contractiile tale , eu chiar nu stiu ce e aia contractie, si asta ma face sa cred k o sa nasc foarte greu si peste 40 sapt

eloise Eu una nu cred in deochi, sunt afectati de deochi doar cei care cred in el, parerea mea.

Cred ca si eu fac parte din categoria nesimtite, nu ma streseaza aproape nimic cateodata am impresia k sunt o mama denaturata

Monique_new Stiu ca uleiul de ricin e bun pt provocarea nasterii, daca depasesc si eu 40 de sapt o sa apelez la el

35 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Crisnemes si gongolinul meu urla si face fitze cateodata...dar nu ma impresioneaza...si cand vede ca nu reactionez cedeaza si se calmeaza singur....
Deci chiar ne trebuie rabdare multa cu puii astia...si nervi de otel!

Tasia !Speram si noi ca vom obtine data viitoare o locuinta....

Monique si , e indicat pentru declansarea travaliului...si mersul pe jos, coboratul scarilor...(agitatia in general)....ah si stimularea sfarcurilor.

Pupici!

Ioana(37+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Haideti sa va scriu ce-am gasit eu intr-o carte de pediatrie: Sper sa aveti rabdare sa cititi:
Alimentare nou-nascutului in primele zile
Dupa respectarea unei perioade de aproximativ 4 ore pt. adaptare la viata extrauterina, nou-nascutii nesocati si netraumatizati vor primi apa fiarta zaharata sau glucoza 5%.
Punerea la san se va face la 12 ore dupa nstere, daca starea mamei si copilului o permit. Respectand toate regulile de pregatire si tehnica corecta a suptului, in prima zi copilul va fi lasat 2 minute la fiecare san, apoi in zilele urmatoare, progresiv cate 3, 4, 5 minute. Abia a 6-a zi, o alaptare va dura in total 15 minute, pentru a se extinde la 20 min, la sfarsitul primei saptamani.
Orele de alaptare vor fi: 6-9-12-15-18-21-24. Suptul suplimentar de noapte poate fi dat, dupa plecarea din maternitate, daca copilul nu se calmeaza numai cu ceai, in jurul orei 3 dimineata. Se poate folosi si programul urmator: 6-9-12-15-18-22- (+ sau - 3). Nu recomandam intervalul de 4 ore, folosit in alte tari; mesele la 3 ore sunt mai fiziologice si experienta a aratat ca dau cele mai bune curbe ponderale.
Desigur ca numarul meselor va fi decis de la caz la caz, in functie de apetitul copilului, de forta lui de supt si de curba ponderala. Se va pune totdeauna copilul la ambii sani.
Alaptarea fara program, "la cerere", adica atunci cind copilul plange si, cautind sanul, da impresia de foame, da uneori bune rezultate, cu conditia ca laptele sa fie abundent si, deci, copilul, satul, sa ceara din nou dupa minimum 3 ore. De obicei insa, alaptarea dezordonata duce la regurgitatii, varsaturi, colici, supraalimentatie si diateza exsudativa, iar mamei ii produce epuizare si fisuri mamelonare, ceea ce ne face sa nu o recomandam.

GETY 34 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput