Mamici de sept-oct 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 24
GETY spune:
CamiSol si Sherryl, depinde si cat o sa fie si sotzii vostri plecati. Pentru o perioada scurta, o sa va ocupe timpul nou-nascutii. Ca si la mine ii venise o propunere ca intr-un viitor sa mearga undeva in Egipt parca sa supravegheze niste lucrari pe santier. Nu mai mult nici mai putin de vreo 2 ani. Vreau sa va spun ca-mi dadeau lacrimile numai cand ma gandeam. Cum sa stau eu fara el, dupa 9 ani de cand suntem impreuna?
GETY
34 +
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
GETY spune:
Pufymic, asa vreau sa o invatz si eu pe bebelina noastra.
GETY
34 +
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
tasia spune:
pufymic imi pare foarte rau pt ce a patit sotul tau
E bine totusi ca nu a patit nici el nici cei din cealalta masina nimic. E aiurea acuma ca ai nevoie de bani pt bebe, nastere si alte alea sa platesti si reparatia la masina dar incearca sa nu te consumi. Vezi partea plina a paharlui, sotul e bine, bebe 2 e pe drum... 
acd2you nasol cu rudele astea care vin doar la cascat gura si iti strica si regimul
Eu am prevenit deja sotul si rudele lui, pt ca eu nu am rude in Bucuresti sa nu-mi vina la mine primele 2 luni. Tu poti sa spui la toti ca bebe e sensibil si tia recomandat dr.
sa ai grija k altfel poate sa ia orice infectie, microb... si asa eviti musafirii nepoftiti. Sa vina doar cei care vin cu intentii de ajutor.
Eu credeam ca numai eu am ceva cu socrul meu, ma gandeam ca sunt rea si nebuna, dar cateodata ma scoate din sarite. Desi vine rar pe la noi, de fiecare data cand vine se uita prin casa dak e curat, dak am udat florile, se ia de fisu (barbat-miu) ca nu a facut nu stiu ce....
Parca il vad ca dupa ce apare bebe 2 imi va sta pe capul meu cu sfaturi, el care nu a stat o zi cu cei 2 copii ai lui 

Cu soacra mea nu am nimic, o sa o chem la facut mancare, curateni, calcat, spalat de geamuri iar de bebe ma ocup singura.
Pufymic te cred ca e mai bine sa stai cu chirie decat cu socrii, eu nu as sta cu socrii mei pt nimik in lume. Iar pe voi o sa va ajute Dumnezeu si o sa va primiti si casuta voastra, poate chiar anul asta, asteptam vesti de la tine oricum 
bb ralukutza stii de ce esti tu mereu stresata? de la prea mult bine
Stai linistita k nu o fi sa se intample tocmai astazi sa nasti, iar incep contractiile nu cred ca nasti tu in 30 min. Linisteste-te k poate iti provoci singura nasteread la atatia nervi.
Alina Bafta multa, nastere usoara sa ai

35 + 
pozele noastre
bebe
anangel_lexi spune:
Gety, eu cred ca ambele. Adica si caracterul copilului e de vina dar si parintii... Nu stiu ce sa zic. Si da, Albert si acum e leganat pe picioare, nici nu adoarme altfel. Ca sa nu mai zic ca la 2 ani inca se mai scoala de 2-3 ori pe noapte tipand, urland si plangand si nu adoarme la loc decat leganat! Nici eu nu sunt de acord cu metoda asta dar cred ca nu voi avea incotro, avand in vedere ca va ramane sotul acasa cu asta mica si sigur nu o sa reziste sa n-o legene! Mie una nu-mi placea sa fiu leganata cand eram mica, ameteam rau de tot, sper sa semene si fii-mea cu mine.
Monique, asa eram eu copil fiind, unde ma puneai acolo stateam.
Recunosc ca am fost un copil mototol si nici acum nu-s cine stie ce descurcareata! Asta e, n-am pretentia sa fie fii-mea ca mine, dar sper din suflet sa nu fie ca Albert 

38 cu
Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
CamiSol spune:
quote:
Originally posted by GETY
CamiSol si Sherryl, depinde si cat o sa fie si sotzii vostri plecati. Pentru o perioada scurta, o sa va ocupe timpul nou-nascutii. Ca si la mine ii venise o propunere ca intr-un viitor sa mearga undeva in Egipt parca sa supravegheze niste lucrari pe santier. Nu mai mult nici mai putin de vreo 2 ani. Vreau sa va spun ca-mi dadeau lacrimile numai cand ma gandeam. Cum sa stau eu fara el, dupa 9 ani de cand suntem impreuna?
GETY34 +
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
Al meu sot a stat 2 luni acasa in vara asta, si acum a plecat pt alte 4
pana in decembrie cand o sa vina de sarbatori...si nu cred ca o sa stea mai mult de o luna
.Poate facem si botezul atunci. Nu doresc la nimeni asa o viata, dar eu singura mi-am ales-o ...deci nu imi dati voie sa ma mai plang 
Cami
35+ cu
Luca-IonutPozici cu burticutza
Inca putin pana la

pufymic spune:
Tasia
! Tocmai s-au afisat listele cu norocosii care au obtinut o locuinta ANL...si din pacate nu ne numaram printre ei....poate data viitoare...speram!
Pupici!
Ioana
(37+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
Crisnemes spune:
Pufy - imi pare rau ca nu ati obtinut locuinta prin ANL. Va tin pumnii pentru alte blocuri ANL.
Cu scuzele de rigoare dar cred ca rabdare trebuia fffff multa si dupa un an. Sa-l vedeti pe Dragos al meu cum se tranteste acum se pamant si tipa cat il tin plamanii pentru ca masinuta e la o palma departare si el nu ajunge la ea.
Asa ca copiii cuminti si baba frumoasa cine a mai vazut
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO
GETY spune:
[CamiSol, ba da, plange-te, ai tot dreptul. Sotul meu are acum servici, lucreaza in proiectare si au inceput sa iasa bani frumusei, dar ma gandesc, daca nu avea locul asta de munca, nu trebuia sa aleaga in alta parte? Si daca trebuia sa plece?
GETY
34 +
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
pufymic spune:
Crisnemes sunt de acord cu tine..de rabdare ai nevoie tot timpul(chiar daca cresc piticii)....numai pentru alte chestii(in primul an pentru capit. colici, urlete, somn aiurea, mancat aiurea...apoi in anul 2 de viata pentru urlete, pentru faza cu NU...si asa mai departe...).
Eu , care inainte nu eram rabdatoare DELOC, de cand il am pe ingerasul de Alesio(e ingeras nu ca e cuminte...ci ca e sufletelul meu) am dobandit si rabdare! Dar numai pentru el!![]()
Pupici!
Ioana
(37+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
eloise spune:
Lexi ce m-ai amuzat cu Albert cel mic si rau! Imi imaginez un mini-terorist! Dar cred ca pt parinti si pt cei apropiati nu e deloc hilara situatia... (E ciudat; pe cat de dulci pot fi astia micii cand sunt copii bine crescuti---sau ma rog, copii normali--- pe atat de enervanti pot fi cand sunt razgaiatzi)
Si eu cred ca e un melanj: conteaza si personalitatea copilului dar si educatia pe care sunt in stare sa i-o dea parintii. Cat e micutz, de cativa anisori, refuz sa cred ca 2 parinti intelepti si echilibrati nu pot sa-l stapaneasca, ba mai mult, se lasa terorizati si exploatati de el.
Eu am deja o problema: cand va creste maricel si va veni o vreme cand, aproape inevitabil, va conta mai mult anturajul decat influenta si dragostea noastra de parinti. Mai ales ca e baietel... Uf, ce probleme am si eu de pe-acum... el e inca mic in burtica si eu deja ma gandesc la revolte adolescentine... Vorba dragutzei de Cri, cand a aflat ca va avea baietel "Ce ma fac, cum ma descurc, daca imi cere motocicleta?"

Eloise
33+ cu 
EU
Virsta bebe