Mamici de sept-oct 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 23
Susa spune:
Alina multa bafta si nastere usoara....

Pufy nasol cu accidentul dar bine ca nu a patit Ovi nimic...eu inca merg cu masina si ma tot gandesc doamne fereste sa nu intre cineva in mine dar daca e sa intample se intampla oricum si daca a-si eu sofer si daca a-si fi pasager...
Sheryll si CamiSol si eu sunt tot la clubul viitoare mamica cu tatal plecat la munca...asa ca o sa ne tinem de urat pe forum dupa ce vin BB-ii, daca om avea timp...
va pup si bafta celor care mai aude gand sa nasca azi...paaaaa
Silvia
37+ cu
Lukas-Daniel
POZE
GETY spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexiquote:
Originally posted by bb ralukutza
lexi, daca sa stai linistita si sa nu-ti faci griji aiurea degeaba inseamna nesimtire, atunci eu vreau sa fiu cea mai "nesimtita" dintre toate! crede-ma ca ma consuma groaznic tot stresul asta! dar nu poate fi controlat! crede-ma!
si tocmai ieri ma uitam la tv, cum povestea o dna dr pediatru, ca daca mamica e agitata si stresata transmite tot acest stres la bb (cand e nascut), si plange si tipa intr-una! inseamna ca bb-lusha mea o sa fie si ea pe locul I cu coronita la plans si stres la fel ca mamica ei!
raluca38
cualexia-maria
pozishoare
...vine
alexutza
Pai eu numesc asta "nesimtire" pentru ca vad ca toate va stresati din ceva. Recunosc ca si pe mine ma mai apuca cate un atac de panica din cand in cand dar imi trece repede cand ma gandesc ca la sfarsit o sa-mi tin puiuta in brate si ce fericita si mandra am sa fiu atunci!!!
Cat despre bebe stresat ai grija mare!!! SA TE FEREASCA SFANTUL DE UN COPIL RAU!!! Te baga in spital! Nu stiu daca ai observat dar eu tuturor proaspetelor mamici le urez, printre altele, sa aiba copii cuminti. Am exemplu in familie: nepotelul meu cel mai mic (acum are 2 ani) e de o rautate ce nu am vazut pana acum. Si am vazut multi copii la viata mea, am lucrat si la gradinita. Dar asa un copil ca Albert n-am vazut pana acum. Si problema e ca cu cat creste cu atat se face mai rau, in loc sa fie invers. Asa ca eu ma rog in fiecare seara la Dumnezeu sa-mi dea un copil cuminte... Si-ti urez si tie din inima acelasi lucru. Eu una n-as avea nervi sa cresc un copil asa cum e nepotelul meu: ori m-as arunca in fata tramvaiului ori as ajunge la spitalul 9...38 cu
Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
Anangel_lexi, asa este. Dar stii ce nu inteleg? Oare asa se nasc ei, sau comportamentul parintilor ii determina sa devina super-alintati?
GETY
34 +
MARIA-DIANAVARSTA BEBELINA
POZE
GETY spune:
Si-mi mai aduc aminte ca sora-mea nu-l lasa pe cumnatul meu sa o legene pe picioare pe nepoata-mea.
GETY
34 +
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
pufymic spune:
fetelor pe toate pentru cuvintele de incurajare!
Gety eu habar n-am ce inseamna sa legeni copilul pe picioare
...serios: cum se face asta?![]()
Si de ce il leagana pe picioare??
Pupici!
Ioana
(37+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
Monique_new spune:
GETYEu cred ca tine de educatie si de alintaturi. Nu pot sa cred ca un copil se naste RAU. Poate avea e adevarat un caracter mai puternic, mai incapatinat e adevarat dar RAU din nastere nu pot sa cred.E o vorba si sper sa fie adevarata "cum ti-l educi asa il ai " .Dar sa vedem speram sa fie cuminti in limita lor de copii, pentru ca nu mi-ar place nici un mototol de copil unde il pui acolo sa stea.
POZE
Monica
39 sapt
CamiSol spune:
quote:
Originally posted by Susa
Sheryll si CamiSol si eu sunt tot la clubul viitoare mamica cu tatal plecat la munca...asa ca o sa ne tinem de urat pe forum dupa ce vin BB-ii, daca om avea timp...
Silvia37+ cu
Lukas-Daniel
POZE
Cine ni se mai alatura? Sa ne plangem de mila ...

Cami
35+ cu
Luca-IonutPozici cu burticutza
Inca putin pana la

GETY spune:
Lakioana, bestiale desenele tale. Sunt foarte frumoase. Dar eu cum sunt un antitalent la desenat, cred ca am sa fac cum a facut Aida_o: deja am copiat link-ul de la site-ul respectiv. Am sa caut si de altele si la o imprimanta - laser color, am sa le scot si eu.
Ii tin pumnii si Alinei Morostes,

care reia astazi sirul bebeilor nascuti.
Ieri nu s-a nascut nici un bebeu, sau iar n-am citit eu cu atentie?
Mexxa, iti urez sanatate in continuare si sa-ti ajute Dumnezeu sa mai tii macar 2-3 saptamani puiutul in burtica. Ai grija de tine!
CamiSol, felicitari pentru stelutza!
BB-ralukutza si eu am mai incheiat azi o saptamana si sa stii ca nu esti singura care te mai stresezi: si eu mai stau sa ma gandesc: oare cum o sa fie la nastere, oare cum sa nasc, as suporta durerea de la o nastere naturala. Ca uneori imi zic: te doare, lupti, dar trece cum a trecut si pentru altele. Alteori nu mai sunt asa viteaza si ma gandesc la cezariana. Si tot asa....
Sa aveti o zi buna! Va pup pe toate.
GETY
34 +
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
GETY spune:
quote:
Originally posted by pufymicfetelor pe toate pentru cuvintele de incurajare!
Gety eu habar n-am ce inseamna sa legeni copilul pe picioare...serios: cum se face asta?
Pupici!
Ioana(37+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
Pai, daca nu adoarme si nu adoarme, pui o perna mare pe picioare (tu stai in pat sprijinita de perna) si batai picioarele: stanga-dreapta,stanga-dreapta si tot asa. Cica le place tare (si pe mine m-a leganat), dar eu nu vreau s-o invat pe a mea, ca dupa aia nu mai scapi. Nici cu noi in pat nu vreau s-o obisnuiesc sa doarma noaptea.
GETY
34 +
MARIA-DIANAVARSTA BEBELINA
POZE
GETY spune:
Sper sa ma tin tare si dupa ce o aduc acasa. Ca stiti si voi: planurile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ.
GETY
34 +
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
pufymic spune:
Nashpa ideea....cu leganatul adica...
Pai Alesio a dormit fff haotic pana dupa 1 an dar nu l-am leganat niciodata....si clar: daca il inveti leganat atunci numai asa iti adoarme....
!
Si uite ca acum am copil mare care doarme singur in patul lui(il las singur sa adoarma nu stau cu el...numai cd e bolnavior...), singur in camera....deci se poate....cu fffff multa rabdare.
Trebuie doar sa ai muuuuuuuuulta rabdare in primul an de viata cu bb , pana isi regleaza(singur!) programul de somn....
Fericite sunt mamicile care au copilasi somnorosi si cumintei(nu urlaciosi)....dar eu n-am intalnit prea multe...
Pupici!
Ioana
(37+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

pozishoare
...vine
alexutza