Mamici de sept-oct 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Pupici la burtici, la mamici si la bebici!
Am vazut pozele de la intalnire si sunteti superbe.
Iar n-am apucat sa citesc tot , dar ma apuc acum cu spor .
Am vazut ca tot creste numarul bebeilor asa ca felicitari proaspetelor mamici si bun venit pe lume bebelacilor scumpi.Deja ma apuca emotiile cand ma gandesc ce putin mai am si eu si o sa-mi tin puiul in brate.
Noi suntem pe de o parte tare bine, am fost la consultatie si totul este super.Bebele e asezat cum trebuie, dimensiunile sunt foarte bune.Mi-a dat doctorul pozici cu cuculetul si cu fata puisorului de om.Tati a fost si el cu noi si era super emotionat.Pt ca pe de alta parte suntem tare tristi ca ieri a plecat la munca in It si pana in decembrie nu ne mai vede decat poate in poze sau pe net. Avea o lucrare importanta si nu i-au dat voie sa lipseasca.. A zis ca poate trage totusi o fuga sa ne vada cand nasc, dar nu e nimic sigur. De ieri plang si ma stresez in continuu. Sper sa nu afecteze cu nimic burtica si sa o duc pana la termen.
Acum va pup si ma duc sa citesc din urma.

Cami 35+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

lexi, daca sa stai linistita si sa nu-ti faci griji aiurea degeaba inseamna nesimtire, atunci eu vreau sa fiu cea mai "nesimtita" dintre toate! crede-ma ca ma consuma groaznic tot stresul asta! dar nu poate fi controlat! crede-ma!

si tocmai ieri ma uitam la tv, cum povestea o dna dr pediatru, ca daca mamica e agitata si stresata transmite tot acest stres la bb (cand e nascut), si plange si tipa intr-una! inseamna ca bb-lusha mea o sa fie si ea pe locul I cu coronita la plans si stres la fel ca mamica ei!

raluca 38
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofimic spune:

CUCUOANCEA mi-a placut mult postarea ta
ALINA
ALESSIA cum fiecare organism e diferit...cine mai intelege cum e cu
contractiile astea... Dar daca ai intrebat dr...stie ea/el
MEXXA stai cuminte in pat si va fi bine, mai ai putin
LAKIOANA frumoasa camera si frumos si numele Rebeca. Si eu am pus
desene pe perete si sant tarree mandra de ele
PUFYMIC bine ca Ovi e ok. Mai rau cu reparatul masinii dar
va descurcati voi...ce sa faceti...Te cred ca esti intoarsa pe dos pt
ca eu in perioada asta toate le-am planificat si cand se intampla ceva
la ce nu ma asteptam intru in panica... Dar toate trec.Masina o veti
repara voi cumva
MINI-ME daca poti pune aici articole despre alaptat eu ti-as multumi.
Nu stiu ce e voie sa mancam cand alaptam, ce nu....chiar vroiam sa caut
despre asta

Am intrat si eu de azi in sapt 38. URAAAAA TRALAALLAAALLAA
Numar zilele pana luni cand mergem iara la eco pt ca are unele ore in care
e tare agitata si ma ingrijoreaza. Desi dr a zis ca bebeii care sufera de ceva
in burtica se agita pana la epuizare apoi o zi nu ii mai simti. Deci nu e
cazul nostru dar mie tot nu imi place sa fie asa agitata... Si bebicii
vostri sant agitati uneori mai mult ca altadata?

37 fix + Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheryll spune:

CamiSol : Te inteleg perfect ca si la mine sotul e plecat din tara. Eu am prins mai toata sarcina singura acasa, sper ca macar cand nasc sa vina. Vad ca tu mai ai putin pana nasti, asa ca fruntea sus , nu o sa mai fii singura.

sheryll 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna burtici.

bb ralukutzacred ca toate "oficial am intrat in panica " mai mult sau mai putin.

sofimicLa mine nu e bb mai agitat doar ca se fitiie si se impinge dar parca nu mai are loc de altele. Voi ati observat cind puneti mina pe burtia ca misca mai mereu,la mine cel putin asa este , ma baga in seama de fiecare data dar numai la mine nu si la alte persoane.

Ce bine este afara. Eu am fost in plimbare pina la piata si binenteles nu am rezistat sa nu vin cu niste sacosele.....poate cine stie ma apuca si pe mineintratul in panica OFICIAL.

Stie cineva cai naturale de a provoca nastereaam citit ceva de ceai de zmeur sau cam asa ceva scrie pe undeva pe aici pe site (la odiseea celor 40 de sapt parca ).Bine inca stau cuminte dar ma gindesc daca ma apuca 41 de saptamini.

POZE

Monica 39 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Credo, la multi ani!

Cata14, si eu tind sa cred ca o cauza genetica este motivul avortului spontan. Cuplul e tanar, au amandoi sub 26 ani.

Alessia, scrie-mi te rog pe PM detalii despre doctorita de la Giulesti. Multumesc anticipat!

Pufy, bine ca nu s-a intamplat nimic grav, tabla se repara. Sunt sigura c-o s-o scoateti la capat cu bine, si poate n-o sa fie prea mare suma pe care va trebui s-o suportati.

Eloise, norocul tau ca nu-mi plac dulciurile! Ca altfel veneam la tine acasa si-ti mancam toate Nutellele, ciocolatele, Rum Kokosurile, branzoaicele, Bucuriile, tiramisuurile, etc (asta ca sa-ti fac un rezumat despre dulciurile pe care le-ai pomenit in ultima saptamana).

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 33 cu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sheryll

CamiSol : Te inteleg perfect ca si la mine sotul e plecat din tara. Eu am prins mai toata sarcina singura acasa, sper ca macar cand nasc sa vina. Vad ca tu mai ai putin pana nasti, asa ca fruntea sus , nu o sa mai fii singura.

sheryll 32+ cu

Sheryll ce coincidenta ... esti si din Galati . Oricum nu sunt singura ca inca locuiesc cu parintii si cu fratele.Nu stiu ce m-as fi facut fara ei pt ca nu sunt obisnuita sa stau singura .
Fetelor nu mai tin minte exact daca s-a discutat sau nu despre asta, dar as vrea sa stiu si eu cam cat se da la doctorul care te asista la nastere si care m-a asistat si toata sarcina, la anestezist pt epidurala (in caz ca o sa fie in spital cand o sa nasc eu ), la neonatolog...
Pupicei !

Cami 35+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Si sunt si eu membru incepator
Cami 35+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza

lexi, daca sa stai linistita si sa nu-ti faci griji aiurea degeaba inseamna nesimtire, atunci eu vreau sa fiu cea mai "nesimtita" dintre toate! crede-ma ca ma consuma groaznic tot stresul asta! dar nu poate fi controlat! crede-ma!

si tocmai ieri ma uitam la tv, cum povestea o dna dr pediatru, ca daca mamica e agitata si stresata transmite tot acest stres la bb (cand e nascut), si plange si tipa intr-una! inseamna ca bb-lusha mea o sa fie si ea pe locul I cu coronita la plans si stres la fel ca mamica ei!

raluca 38
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza

Pai eu numesc asta "nesimtire" pentru ca vad ca toate va stresati din ceva. Recunosc ca si pe mine ma mai apuca cate un atac de panica din cand in cand dar imi trece repede cand ma gandesc ca la sfarsit o sa-mi tin puiuta in brate si ce fericita si mandra am sa fiu atunci!!!
Cat despre bebe stresat ai grija mare!!! SA TE FEREASCA SFANTUL DE UN COPIL RAU!!! Te baga in spital! Nu stiu daca ai observat dar eu tuturor proaspetelor mamici le urez, printre altele, sa aiba copii cuminti. Am exemplu in familie: nepotelul meu cel mai mic (acum are 2 ani) e de o rautate ce nu am vazut pana acum. Si am vazut multi copii la viata mea, am lucrat si la gradinita. Dar asa un copil ca Albert n-am vazut pana acum. Si problema e ca cu cat creste cu atat se face mai rau, in loc sa fie invers. Asa ca eu ma rog in fiecare seara la Dumnezeu sa-mi dea un copil cuminte... Si-ti urez si tie din inima acelasi lucru. Eu una n-as avea nervi sa cresc un copil asa cum e nepotelul meu: ori m-as arunca in fata tramvaiului ori as ajunge la spitalul 9...

38 cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna ziua, gravidutze si mamici (foste gravidutze).
Eu m-am cam foit azi-noapte, nu m-a durut nimic, dar capat proportii si am inteles ca mai incolo, n-o sa mai dorm nici atata. Dupa ce-a plecat sotul, v-am citit si apoi m-am bagat inapoi in pat. Am vrut sa ma uit la TV, dar m-a luat cu somnu' si-am mai dormit cred ca vreo 2 ore. Asa ca, acum suntem fresh si cu pofta de miscare.

GETY 34 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput