Mamici de sept-oct 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Felicitari Martha, Ileana (Adameasca)! Refacere rapida si bebei mancaciosi!

Gety, te rog, te rog, te rog, please, por favor, s'il vous plait, intereseaza-te daca putem aduce hainute ptr bebe la maternitate. Tu esti cea mai in masura sa-mi dai acest raspuns, cu atat mai mult cu cat sora ta si cu tine lucrati la Cuza. Chiar ieri cand asteptam la cabinetul dr era o mamica (virgula) ce nascuse prin mai si spunea ca in perioada aia s-a descoperit un streptococ, copilasii au facut bubite, unele mamici s-au ales cu furuncule ... in fine, internarile au fost pe perioade mai lungi decat de obicei, ca sa se vindece bebeii. De atunci cica s-a restrictionat si accesul vizitatorilor (cu riscul de a supara, mi se pare firesc sa aiba cei din exterior accesul restrictionat - la urma urmei internarea nu dureaza o vesnicie, iar dupa ce e adus bebeul acasa pot veni cati vizitatori vor...)

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 33 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Merg sa ma intind putin in pat, sa-i fac si mogaldetei putin loc, ca vrea sa se miste si nu prea are cum.

GETY 33 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Bine ca esti pe fir, MamiLili. Duminica dimineata merg la servici si ma interesez. Pai sora-mea mi-a pus pe lista pt. bebe sa am la mine si 3 camasute spalate si calcate, si cand i-am spus ca pe o colega de-a sotului care a nascut in iulie n-a lasat-o cu nimic de acasa, si-a amintit ca au fost niste probleme cu microbii, dar poate pana nasc, trece asa zisa carantina. Eu duminica dimineata sun din birou sa intreb daca ma lasa cu lucruri de acasa si va spun si voua.

GETY 33 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Aparuse streptococul auriu. Prea intra lumea cand vrea si cum vrea in spital. Daca n-ar afecta bolnavele si copiii din spital (cum o sa fim si noi, la o adica) n-ar fi nici o problema.

GETY 33 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Si mai veneau si amarasteni din satele astea invecinate, care nu le prea aveau cu igiena!
Ei, na, ca acum chiar m-am enervat.

GETY 33 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Mirabelac, multumesc ptr raspuns!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 33 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Am intrat repede sa va spun ca voi lipsi vreo 3 zile. Ne-am captusit cu niste virusi pe computer de care nu reusim sa scapam asa ca pana umbla Cristi la computer sa vada ce-i poate face, n-o sa mai pot intra. Nu va speriati, nu nasc!
In alta ordine de idei, le felicit din tot sufletul pe proaspetele mamici sa fie sanatoase si ele si bebeii si sa aiba parte de tot ce-i mai bun in viata!
Aaa, si sa nu uit, la multi ani tuturor celor care-si serbeaza azi onomastica!!!

37+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

mexxa ti-am trimis PM.

Mirabela sapt. 36 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

P.S. Credo, la multi ani pt. maine, sa fii fericita alaturi de bebe sanatos si de sotior!

37+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Eloise intr-adevar pe site-ul lor nu apare dar eu am primit un mail de la ei si scrie ca este in perioada 20-22 oct. la sala polivalenta. Fain, avem doua targuri in octombrie. Ce ma bucur!

Mirabela sapt. 36 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput